מכשיר לילד בתקציב של כ 1500-1000 ש"ח
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73197
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
שלום לכולם.
תמליצו בבקשה על מכשיר לילד באיזור התקציב הנ"ל.
צרכים בסיסיים. רצוי מאוד סוללה נדיבה. אם אפשר טעינה אלחוטית (קיים בתקציב הזה) מה טוב, לא חייב.
אני בודק ברקע אפשרויות וארשום פה דגמים שצצים, אשמח להמלצה לחיוב או לשלילה לגביםה (או אחרים כמובן):
XIAOMI REDMI NOTE 9S
ONEPLUS NORD N10
POCO X3
Pixel 4A
תודה.
תמליצו בבקשה על מכשיר לילד באיזור התקציב הנ"ל.
צרכים בסיסיים. רצוי מאוד סוללה נדיבה. אם אפשר טעינה אלחוטית (קיים בתקציב הזה) מה טוב, לא חייב.
אני בודק ברקע אפשרויות וארשום פה דגמים שצצים, אשמח להמלצה לחיוב או לשלילה לגביםה (או אחרים כמובן):
XIAOMI REDMI NOTE 9S
ONEPLUS NORD N10
POCO X3
Pixel 4A
תודה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

גיל 11. משחקת משחקים - לא כבדים. לא חייב טעינה אלחוטית, זה סתם קוריוז שלי.
כרגע אני נוטה ל POCO X3 אלא אם כן מישהו יתן לי סיבה הגיונית למה לא. 120HZ, בטריה נדיבה, חסינות חלקית למים, ספיקר טוב לטווח המחיר, אפשרות להרחבת זיכרון בעזרת כרטיס, כניסת אוזניות וכו.
כרגע אני נוטה ל POCO X3 אלא אם כן מישהו יתן לי סיבה הגיונית למה לא. 120HZ, בטריה נדיבה, חסינות חלקית למים, ספיקר טוב לטווח המחיר, אפשרות להרחבת זיכרון בעזרת כרטיס, כניסת אוזניות וכו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

עריכה
-
Huber
- חבר במועדון HT

טוב, אם אין הערות כנראה שיוזמן היום ה POCO.
אני יכול להמליץ על ה X3
רכשתי אותו גם כן, ואני יכול רק לשבח כמה אני מבסוט מהטלפון הזה
לא ייאמן כמה אפשרי לקבל כל כך הרבה מיחסית כסף מועט,
באמת שלא רואה צורך להשקיע בטלפונים או מותקים יקרים יותר, זה כבר המכשיר השני שאני רוכש של POCOPHONE ומשניהם יצאתי מרוצה.
אפילו מרוצה עד כדי כך שכשבני משפחה וחברים שואלים או מתייעצים אני גם ממליץ להם על המכשירים של פוקופון, גם הם רכשו, וכולם יצאו מרוצים גם כן
בהצלחה ותתחדשו
רמי
רכשתי אותו גם כן, ואני יכול רק לשבח כמה אני מבסוט מהטלפון הזה
לא ייאמן כמה אפשרי לקבל כל כך הרבה מיחסית כסף מועט,
באמת שלא רואה צורך להשקיע בטלפונים או מותקים יקרים יותר, זה כבר המכשיר השני שאני רוכש של POCOPHONE ומשניהם יצאתי מרוצה.
אפילו מרוצה עד כדי כך שכשבני משפחה וחברים שואלים או מתייעצים אני גם ממליץ להם על המכשירים של פוקופון, גם הם רכשו, וכולם יצאו מרוצים גם כן
בהצלחה ותתחדשו
רמי
- spon83
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 995
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 108 פעמים
@gmb
מה ההתרשמות שלך מהלאנצ'ר של שיאומי?
אני מתלבט אם להזמין את הטלפון הזה לאבא שלי, כי ההתרשמות שלי מלפני כמה שנים שהמערכת היתה לא אינטואיטיבית (לפחות בשבילי - רגיל לאנדרואיד נקי/oneplus)
מה גם שהפריעה לי כמות ה-bloatware שהיתה בזמנו.
מה ההתרשמות שלך מהלאנצ'ר של שיאומי?
אני מתלבט אם להזמין את הטלפון הזה לאבא שלי, כי ההתרשמות שלי מלפני כמה שנים שהמערכת היתה לא אינטואיטיבית (לפחות בשבילי - רגיל לאנדרואיד נקי/oneplus)
מה גם שהפריעה לי כמות ה-bloatware שהיתה בזמנו.