בדיקת תקשורות ל AD / DC שנמצאים בענן

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
ere_z פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם,

לאחרונה אני נתקל בשאלה של איך אני בודק אם יש תקשורת ל AD או ל DC אז השאלה שלי היא איך אני בודק את התקשורת בין מחשב מסויים ל AD הבנתי שזה עם telnet ופורט אני רק לא יודע איזה פורט הוא של ה AD ?

והאם ישנה אפשרות לצרך מחשב לדומיין שנמצא ב AZURE מכל מכם שהוא ולא בהכרח שמחשב יהיה באותה סביבת רשת? כלומר מ WAN?

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4310
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 904 פעמים

שליחה #2 

11/01/2021 12:40  
ere_z כתב:
היי לכולם,

לאחרונה אני נתקל בשאלה של איך אני בודק אם יש תקשורת ל AD או ל DC אז השאלה שלי היא איך אני בודק את התקשורת בין מחשב מסויים ל AD הבנתי שזה עם telnet ופורט אני רק לא יודע איזה פורט הוא של ה AD ?

והאם ישנה אפשרות לצרך מחשב לדומיין שנמצא ב AZURE מכל מכם שהוא ולא בהכרח שמחשב יהיה באותה סביבת רשת? כלומר מ WAN?
...
אם ב AD \ DC אתה מתכוון ל Active Directory Domain Controller, אז אף בן אדם שפוי לא יפתח שום פורט מתוך הפורטים של שרת זה מתוך VPS של הארגון שלו לכניסה מצד האינטרנט. בתוך ה AZURE צריך בסך הכל להגדיר את virtual intranet שבו ישב שרת זה או כמה שרתים שלכם ומשם חיבור מתבצע דרך שרת VPN שתגדירו גם על אחד ה VPSs לרשת LAN ארגונית, או אם מדובר זה שכל הלקוחות הם road warriors, אז על כל אחד מהם מגדירים את הלקוח VPN בנפרד.

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2224
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #3 

לגבי השאלה האחרונה של פותח השרשור - כן, עם VPN כמו שהוסבר מעלי. תוודא גם שהVPN תומך בLOGIN ממסך הכניסה.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”