שיפור באיכות והורדת ה-CPU USAGE בהוצאה נמוכה!
אני רוצה להמליץ על שינוי שעשיתי במערכת המרכזית שלי - SAGETV.
המחשב עובד עם CELRON 2400 , כולל 3 כרטיסי PVR המחוברים ל-3 ממירים, כולל צפיה ושירות ל-3 קליינטים. כרטיס מסך מינימאלי - MX440. סה"כ מערכת מאד חלשה אשר לדעתי נותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף ועושה את העבודה מצויין כבר כ-שנתיים וחצי - ויחסית שקטה.
בזמן צפייה בתוכנית מוקלטת ה-CPU היה על 25-35% - עם ה-DECODER שבא עם SAGETV. כל ניסיון לשימוש ב-DECODER אחר או FFDSHOW גרם ל-100% CPU וקטיעות בתצוגה. ניסיון בשימוש ב-NVIDIA PUREVIDEO גרם לאותם תופעות.
אז החלטתי לעבור ל-6200 עם קירור פאסיבי...אשר יש לו תמיכה בחומרה ב-PUREVIDEO
המחיר - 380 ש"ח. השיפור בתצוגה נראה לעיין אפילו בטלויזיה רגילה. ו-CPU ירד ל-10-15% בלבד! מדהים.
ממליץ בחום. מי שלא משחק משחקים ולא צריך תלת-מימד ב-HTPC בהחלט יכול להשתמש ב-6200 עם PUREVIDEO.
אורן.
המחשב עובד עם CELRON 2400 , כולל 3 כרטיסי PVR המחוברים ל-3 ממירים, כולל צפיה ושירות ל-3 קליינטים. כרטיס מסך מינימאלי - MX440. סה"כ מערכת מאד חלשה אשר לדעתי נותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף ועושה את העבודה מצויין כבר כ-שנתיים וחצי - ויחסית שקטה.
בזמן צפייה בתוכנית מוקלטת ה-CPU היה על 25-35% - עם ה-DECODER שבא עם SAGETV. כל ניסיון לשימוש ב-DECODER אחר או FFDSHOW גרם ל-100% CPU וקטיעות בתצוגה. ניסיון בשימוש ב-NVIDIA PUREVIDEO גרם לאותם תופעות.
אז החלטתי לעבור ל-6200 עם קירור פאסיבי...אשר יש לו תמיכה בחומרה ב-PUREVIDEO
המחיר - 380 ש"ח. השיפור בתצוגה נראה לעיין אפילו בטלויזיה רגילה. ו-CPU ירד ל-10-15% בלבד! מדהים.
ממליץ בחום. מי שלא משחק משחקים ולא צריך תלת-מימד ב-HTPC בהחלט יכול להשתמש ב-6200 עם PUREVIDEO.
אורן.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
תוודא שאתה משתמש ב VMR9. השיפור בתמונה טוב עוד יותר.
לחץ על ה ICON ב TASKBAR של PUREVIDEO ותשנה את ההגדרה ל VMR9.
כמו כן בשביל להפעיל DOLBY PROLOGIC בשביל רוב הסרטים ב YES, ניתן לבצע גם ב PUREVIDEO והאיכות ה DECODEING טובה יותר מבמגבר. ישנו שימוש ב DOLBY PROLOGIC II שנותן תוצאה טובה יותר.
לחץ על ה ICON ב TASKBAR של PUREVIDEO ותשנה את ההגדרה ל VMR9.
כמו כן בשביל להפעיל DOLBY PROLOGIC בשביל רוב הסרטים ב YES, ניתן לבצע גם ב PUREVIDEO והאיכות ה DECODEING טובה יותר מבמגבר. ישנו שימוש ב DOLBY PROLOGIC II שנותן תוצאה טובה יותר.
לא ברור...
הקול שמגיע מהממיר של יס מגיע דרך קונקטור אנאלוגי אז איזה DECODING?jpost כתב: כמו כן בשביל להפעיל DOLBY PROLOGIC בשביל רוב הסרטים ב YES, ניתן לבצע גם ב PUREVIDEO והאיכות ה DECODEING טובה יותר מבמגבר. ישנו שימוש ב DOLBY PROLOGIC II שנותן תוצאה טובה יותר....
דודי.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
DOLBY PROLOGIC הוא אנלוגי, ושונה מ DOLBY DIGITAL. התקן של DOLBY PROLOGIC משמש להעברת חמישה ערוצי סאונד בעזרת שני ערוצים אנאלוגים.
הממיר מעביר שני ערוצי סאונד - ימין ושמאל. ה DECODER שיש במגבר או במחשב מסוגל לפרק חזרה את חמשת הערוצים. התוצאה אינה טובה כמו DOLBY DIGITAL, אך קרובה.
כיום ישנם DECODERS שתומכים ב DOLBY PROLOGIC II, שנותן איכות טובה יותר.
יתכן שמומחה באתר יוכל להסביר לך יותר על צורות קידוד אלו.
הממיר מעביר שני ערוצי סאונד - ימין ושמאל. ה DECODER שיש במגבר או במחשב מסוגל לפרק חזרה את חמשת הערוצים. התוצאה אינה טובה כמו DOLBY DIGITAL, אך קרובה.
יתכן שמומחה באתר יוכל להסביר לך יותר על צורות קידוד אלו.
טוב...
DOLBY PROLOGIC זה ארבעה ערוצים מאופננים על שניים, סנטר, ימין, שמאל ואחד שמשמש לרמקולים אחוריים. גם אם יס (ואני ממש לא בטוח) משדרים כך זה לא עוזר כלום לפענח זאת במחשב מאחר ולא תוציא ארבעה חוטים נפרדים למגבר כדי שינגן אותם ברמקולים למרות שזה אפשרי. DOLBY PROLOGIC 2 זהו לא תקן אלא מצב DSP, כלומר עיבוד על STEREO כדי ליצר 'כאילו' 6 ערוצים כמו DOLBY DIGITAL. יש כאלו יותר טובים יש פחות טובים. בכל אופן שוב, אין כאן אף אחד שיוציא 6 חוטים נפרדים מכרטיס המסך\קול כדי לקבל זאת אלא אם כן הרסיבר שלך לא יכול לעשות זאת לבד ואתה ממש ממש רוצה את זה.jpost כתב:DOLBY PROLOGIC הוא אנלוגי, ושונה מ DOLBY DIGITAL. התקן של DOLBY PROLOGIC משמש להעברת חמישה ערוצי סאונד בעזרת שני ערוצים אנאלוגים.
יתכן שמומחה באתר יוכל להסביר לך יותר על צורות קידוד אלו....
בכל מקרה זה NICE TO HAVE אבל לא שימושי במיוחד.
דודי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לתקן קוראים דולבי סראונד, אני לא חושב שיס עושים שינוי מכוון לפסי קול של סדרות או סרטים לכן כל מה שמקודד בתקן הזה גם מעובר כך.DOLBY PROLOGIC 2 זהו לא תקן אלא מצב DSP...
DPLII מפיק 5 ערוצים ללא ערוץ LFE יעודי אשר מופק או לא על יד הגדרות הקרוס ברסיבר.כלומר עיבוד על STEREO כדי ליצר 'כאילו' 6 ערוצים כמו DOLBY DIGITAL...
מיכאל .
leshets כתב:לתקן קוראים דולבי סראונד, אני לא חושב שיס עושים שינוי מכוון לפסי קול של סדרות או סרטים לכן כל מה שמקודד בתקן הזה גם מעובר כך.DOLBY PROLOGIC 2 זהו לא תקן אלא מצב DSP...
אין תקן DPL2. דולבי סראונד הכוונה לDPL.
DPL2 זהו מצב DSP.......
דודי.
אני רכשתי ב-זיגזג (רמת אפעל) - אני משתדל לקנות רק מוצרים מהמלאי. מחיר למזומן - 380 ש"ח.
זה המחיר הזול ביותר שמצאתי - LEADTEK WINFAST A6200 128 מ"ב זכרון .
בכל מקרה חנות מאד מהימנה לדעתי...וגם קרובה לעבודה שלי...
אורן.
זה המחיר הזול ביותר שמצאתי - LEADTEK WINFAST A6200 128 מ"ב זכרון .
בכל מקרה חנות מאד מהימנה לדעתי...וגם קרובה לעבודה שלי...
אורן.
זה בדיוק מה שכתבתי לא ניסיתי לסתור את מה שאמרת בהקשר הזה אלה רק להוסיף את שמו של תקן הקידוד, אגב גם DPL נופל תחת ההגדרה DSP ברסיבירים המודרניים אשר מעבדים את האות (דולבי סראונד) המקורי ולא מוצאים אותו כמו שהוא גם במצב הזה ולא רק ב DPLII.אין תקן DPL2. דולבי סראונד הכוונה לDPL.
DPL2 זהו מצב DSP...
מיכאל .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האם למישהו יצא להשוואת את הPurevideo לטכנולוגיה המתחרה של ATI (VideoShader™ HD
)? מצאתי דיון כלשהו באתר חומרה,אך האתר לא היה זמין.
)? מצאתי דיון כלשהו באתר חומרה,אך האתר לא היה זמין.