מסך חכם בסביבות 40"
שלום,
אשמח להמלצה למסך לחדר של מתבגרת.
הדרישות:
1. גודל באזור 40".
2. מערכת הפעלה חכמה שתתמוך בכל האפליקציות הסטנדרטיות (נטפליקס, סטינג, פרטנר, סלקום, יוטיוב).
3. יכולת חיבור אלחוטי של טלפון נייד (mirroring).
4. איכות תמונה טובה.
5. טיונר לעידן.
6. חיבור wi-fi לרשת
7. מחיר סביר (לא פוסל מכשיר בין 2-3 שנים).
אשמח לעצתכם המלומדת.
אשמח להמלצה למסך לחדר של מתבגרת.
הדרישות:
1. גודל באזור 40".
2. מערכת הפעלה חכמה שתתמוך בכל האפליקציות הסטנדרטיות (נטפליקס, סטינג, פרטנר, סלקום, יוטיוב).
3. יכולת חיבור אלחוטי של טלפון נייד (mirroring).
4. איכות תמונה טובה.
5. טיונר לעידן.
6. חיבור wi-fi לרשת
7. מחיר סביר (לא פוסל מכשיר בין 2-3 שנים).
אשמח לעצתכם המלומדת.
נערך לאחרונה על ידי uv2u ב 01/01/2021 14:50, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים בסיסיים של החברות המוכרות מתחילים מ-"43. יש לך מבחר סביר של דגמי בסיס שיעשו את העבודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
טושיבה זה מדבקה, הסמסונג ייבוא מקביל משנה שעברה (2019), אבל מתאים לרוב\כל הדרישות. לגבי הפיליפס אני לא יודע.
אני קניתי LG UN7340 43 אינץ' לחדר של מתבגרת. למתבגרת השניה יש יותר מקום, אז אותה טלויזיה ב 49 אינץ'. המחיר כמעט זהה.
היה לי גם מיבוקס, אבל ויתרתי עליו. איכות התמונה שהוא מוציא משמעותית פחות טובה מהאפליקציות המובנות של הטלויזיה. עוד חסרון - שלט נוסף.
אם בכל זאת מתעקשים על מיבוקס, זה לא תופס מקום. אני הדבקתי אותו עם סלוטייפ מאחורי הטלויזיה.
בחרתי ב LG כי - לא אוהב מוצרי מדבקה, לא אוהב את מה שכותבים על אלקטרוניקס פרו, לא מצאתי יבואן מקביל של סמסונג שמכבד את הלקוחות, סוני משמעותית יותר יקרים.
LG נותנים 3 שנים אחריות מלאה, וברמות האלה זה יותר חשוב משינוים קטנים באיכות התמונה.
לא יודע אם LG תומכים בכל מה שביקשת, צריך לבדוק אחד אחד. סביר להניל שכן, הדרישות בסיסיות ביותר. לנו יש סלקום ונטפליקס.
היה לי גם מיבוקס, אבל ויתרתי עליו. איכות התמונה שהוא מוציא משמעותית פחות טובה מהאפליקציות המובנות של הטלויזיה. עוד חסרון - שלט נוסף.
אם בכל זאת מתעקשים על מיבוקס, זה לא תופס מקום. אני הדבקתי אותו עם סלוטייפ מאחורי הטלויזיה.
בחרתי ב LG כי - לא אוהב מוצרי מדבקה, לא אוהב את מה שכותבים על אלקטרוניקס פרו, לא מצאתי יבואן מקביל של סמסונג שמכבד את הלקוחות, סוני משמעותית יותר יקרים.
LG נותנים 3 שנים אחריות מלאה, וברמות האלה זה יותר חשוב משינוים קטנים באיכות התמונה.
לא יודע אם LG תומכים בכל מה שביקשת, צריך לבדוק אחד אחד. סביר להניל שכן, הדרישות בסיסיות ביותר. לנו יש סלקום ונטפליקס.