beelink king gt סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
KfirRhamani פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שמעתי שאי אפשר לצפות בנטפליקס ב4k בסטרימר הזה זה נכון? יש אישור רק ל4 סטרימרים לצפות ב4K לפי פייסבוק

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20178
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

בנוגע לשאלה הראשונה, נכון.
בנוגע למשפט השני, לא יודע.

KfirRhamani פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

31/12/2020 1:16  
TheCoolest כתב:
בנוגע לשאלה הראשונה, נכון.
בנוגע למשפט השני, לא יודע.
...

Dannino
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 710
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #4 

31/12/2020 0:19  
KfirRhamani כתב:
שמעתי שאי אפשר לצפות בנטפליקס ב4k בסטרימר הזה זה נכון? יש אישור רק ל4 סטרימרים לצפות ב4K לפי פייסבוק
...
מסים עם החלק הראשון של המשפט, מניסיון. לצערי אבא שלי רכש סטרימר שלהם מחבר במקום שיאומי והיו לנו כמה תהפוכות עם היצרן.
לפתע נטפליקס לא עובד ולאחר בירור עם התמיכה שלהם, הבנו באמת שיש בעיה שלהם עם הרישיון מול נטפליקס ואז הם שולחים לך מדריך שאתה צריך לטעון קובץ Imgae כזה לסטרימר עצמו. קרה עבד הסתדר הכל טוב. עד שלאחר כמה חודשים בודדים זה קרה שוב ואז כבר אמרנו חלאס.

ממליץ לא להתקרב לחברה הזאת. קח משהו מוכר פשוט אמין כמו Mibox S גם ממש זול וסוגר לך את הפינה.
תלוי מה הצרכים והתקציב, יש גם את השילד או שילד פרו של Nvidia שהוא כבר כמה רמות טובות מעל השיאומי.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2468
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #5 

הסטרימר הזה אמור להיות בסדר גמור, רק אין לו הרשאה רשמית לנטפליקס. יש לו כמדומני Widevine L1 אבל אין את הHDCP הדרוש. יתכן שיצרו רום שעוקף את העניין אבל נטפליקס לא שוקטים על השמרים וסותמים פרצות באופן קבוע.

KabyLake
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

תעשו קצת גוגל על חברת Beelink ,מחלוצי יצרני הסטרימרים בעולם ,לא עוד מוצר מדבקה סיני האמת אני קצת נפגע מהפוסט הזה.
באופן מוזר ולא ברור לי מאילו שיקולים כאילו או אחרים נטפליקס לא העניקו לו רישיון סטנדרטי.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20178
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

Beelink הם הרבה יותר טובים מיצרנים סיניים אחרים, אבל הם עדיין יצרן סיני.
וגם המוצרים שלהם לפעמים הם גימיקים, ולפעמים גם האיכות לא משהו. עם זאת, יש לי 3 סטרימרים שלהם, ובעיקרון כסטרימר עם CoreELEC כולם עובדים מצויין. אבל בתחילת הדרך היו לנו לא מעט בעיות עם חיבור הרשת של ה-Beelink GT-King, לקח לא מעט זמן וחפירות אל המפתחים שלהם עד שלבסוף הם שחררו עדכון קושחה שפתר את הבעיה.

אין להם אישור רשמי לנטפליקס כמו שיש לשיאומי, למשל. ולכן, הם ממציאים כל מיני דרכים יצירתיות בכדי לעקוף את המגבלות שמציבה נטפליקס.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”