beelink king gt סטרימר
-
KfirRhamani
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 0
שמעתי שאי אפשר לצפות בנטפליקס ב4k בסטרימר הזה זה נכון? יש אישור רק ל4 סטרימרים לצפות ב4K לפי פייסבוק
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בנוגע לשאלה הראשונה, נכון.
בנוגע למשפט השני, לא יודע.
בנוגע למשפט השני, לא יודע.
-
KfirRhamani
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 0
מסים עם החלק הראשון של המשפט, מניסיון. לצערי אבא שלי רכש סטרימר שלהם מחבר במקום שיאומי והיו לנו כמה תהפוכות עם היצרן.31/12/2020 0:19KfirRhamani כתב: שמעתי שאי אפשר לצפות בנטפליקס ב4k בסטרימר הזה זה נכון? יש אישור רק ל4 סטרימרים לצפות ב4K לפי פייסבוק...
לפתע נטפליקס לא עובד ולאחר בירור עם התמיכה שלהם, הבנו באמת שיש בעיה שלהם עם הרישיון מול נטפליקס ואז הם שולחים לך מדריך שאתה צריך לטעון קובץ Imgae כזה לסטרימר עצמו. קרה עבד הסתדר הכל טוב. עד שלאחר כמה חודשים בודדים זה קרה שוב ואז כבר אמרנו חלאס.
ממליץ לא להתקרב לחברה הזאת. קח משהו מוכר פשוט אמין כמו Mibox S גם ממש זול וסוגר לך את הפינה.
תלוי מה הצרכים והתקציב, יש גם את השילד או שילד פרו של Nvidia שהוא כבר כמה רמות טובות מעל השיאומי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
Beelink הם הרבה יותר טובים מיצרנים סיניים אחרים, אבל הם עדיין יצרן סיני.
וגם המוצרים שלהם לפעמים הם גימיקים, ולפעמים גם האיכות לא משהו. עם זאת, יש לי 3 סטרימרים שלהם, ובעיקרון כסטרימר עם CoreELEC כולם עובדים מצויין. אבל בתחילת הדרך היו לנו לא מעט בעיות עם חיבור הרשת של ה-Beelink GT-King, לקח לא מעט זמן וחפירות אל המפתחים שלהם עד שלבסוף הם שחררו עדכון קושחה שפתר את הבעיה.
אין להם אישור רשמי לנטפליקס כמו שיש לשיאומי, למשל. ולכן, הם ממציאים כל מיני דרכים יצירתיות בכדי לעקוף את המגבלות שמציבה נטפליקס.
וגם המוצרים שלהם לפעמים הם גימיקים, ולפעמים גם האיכות לא משהו. עם זאת, יש לי 3 סטרימרים שלהם, ובעיקרון כסטרימר עם CoreELEC כולם עובדים מצויין. אבל בתחילת הדרך היו לנו לא מעט בעיות עם חיבור הרשת של ה-Beelink GT-King, לקח לא מעט זמן וחפירות אל המפתחים שלהם עד שלבסוף הם שחררו עדכון קושחה שפתר את הבעיה.
אין להם אישור רשמי לנטפליקס כמו שיש לשיאומי, למשל. ולכן, הם ממציאים כל מיני דרכים יצירתיות בכדי לעקוף את המגבלות שמציבה נטפליקס.