האם ניתן להימנע ממשלוחי אמזון עם דואר ישראל
באזור בו אני גר לדואר ישראל אין שרות שליחים ולכן כל חבילה הנשלחת עם דואר שליחים אלי עד הבית, בפועל לא מגיעה אלי עד הבית אלא לסניף דואר הקרוב לביתי ואני אמור לגשת אליו לאיסופה.
כאשר אני רוכש מוצרים מאמזון והם נשלחים אלי עם כל חברה אחרת איתה אמזון עובדת בארץ חוץ מדואר ישראל, החבילה מגיעה אלי עם שליח עד הבית. כאשר אמזון בוחרת לשלוח אלי חבילה עם דואר ישראל אני נאלץ לגשת לסניף הדואר לאיסופה.
הבעיה שהסניף דואר הקרוב לביתי נמצא כ10 דקות נסיעה ולכן איסוף כל חבילה כזו גוזל ממני בין 30 דק' לשעה וחצי תלוי בעומס הקיים בסניף הדואר.
פניתי מספר פעמים לאמזון בעניין אך הנציגים טוענים דאין אפשרות כזו לבחור איך תגיעה אלי החבילה, אחד הנציגים אף עשה אסקלציה אך שום דבר לא עוזר ולאחרונה קיבלתי רצף של חבילות עם דואר ישראל ואני מיואש מזה עד כדי מחשבה להפסיק להזמין מאמזון.
האם מישהו נתקל במצב כזה? יש אולי למישהו פתרון או עצה כלשהי?
כאשר אני רוכש מוצרים מאמזון והם נשלחים אלי עם כל חברה אחרת איתה אמזון עובדת בארץ חוץ מדואר ישראל, החבילה מגיעה אלי עם שליח עד הבית. כאשר אמזון בוחרת לשלוח אלי חבילה עם דואר ישראל אני נאלץ לגשת לסניף הדואר לאיסופה.
הבעיה שהסניף דואר הקרוב לביתי נמצא כ10 דקות נסיעה ולכן איסוף כל חבילה כזו גוזל ממני בין 30 דק' לשעה וחצי תלוי בעומס הקיים בסניף הדואר.
פניתי מספר פעמים לאמזון בעניין אך הנציגים טוענים דאין אפשרות כזו לבחור איך תגיעה אלי החבילה, אחד הנציגים אף עשה אסקלציה אך שום דבר לא עוזר ולאחרונה קיבלתי רצף של חבילות עם דואר ישראל ואני מיואש מזה עד כדי מחשבה להפסיק להזמין מאמזון.
האם מישהו נתקל במצב כזה? יש אולי למישהו פתרון או עצה כלשהי?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אמזון מחוייבת לשלוח את החבילה אל כתובת מגוריך כי זו הכתובת שנתת.
אם החבילה לא מגיעה אליך הביתה תפנה ותתלונן.
לי זה היה לפני כשלוש שנים. היו מספר משלוחים שלא הגיעו אלי הביתה אלא לסניף דואר שלא היתה לי שום כוונה לכתת רגלי אליו. בכל המקרים אמזון זיכו אותי על עלות המשלוח ואף הוסיפו פיצוי נאה.
מאז, כל החבילות (עשרות רבות) מגיעות עד הבית.
אם החבילה לא מגיעה אליך הביתה תפנה ותתלונן.
לי זה היה לפני כשלוש שנים. היו מספר משלוחים שלא הגיעו אלי הביתה אלא לסניף דואר שלא היתה לי שום כוונה לכתת רגלי אליו. בכל המקרים אמזון זיכו אותי על עלות המשלוח ואף הוסיפו פיצוי נאה.
מאז, כל החבילות (עשרות רבות) מגיעות עד הבית.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אין קשר....
הרוב המכריע של חבילות מאמאזון מגיע אלי ע"י דואר ישראל.
ואף פעם לא קניתי ממוכר שהוא לא אמאזון עצמם.