סטרימר NVIDIA SHIELD TV Pro - כ 855 ש"ח
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
Re: סטרימר NVIDIA SHIELD TV Pro - כ 902 ש"ח
וזו גם הגרסה האירופאית!
אחד הדברים שעצבנו אותי בגרסה האמריקאית זה שהיא באה עם ראש מתחלף, אבל בתקן לא סטנדרטי שאי אפשר להשיג ולכן הסטרימר מחובר למתאם באופן קבוע (וקצת רופף). זה כנראה בא עם שקע אירופי בקופסה.
אחד הדברים שעצבנו אותי בגרסה האמריקאית זה שהיא באה עם ראש מתחלף, אבל בתקן לא סטנדרטי שאי אפשר להשיג ולכן הסטרימר מחובר למתאם באופן קבוע (וקצת רופף). זה כנראה בא עם שקע אירופי בקופסה.
- TheAlbatross
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
בזמנו היה ריקול על הראשים האלה, ולכן היה אפשר לשלוח מייל ל nvidia ולקבל בדואר חינם ראש אירופאי. שווה לבדוק אם זה עדיין בתוקף.
ריקול - ראיתי אותו, אבל הוא די ישן (וגם דורש לשקר P: )
ישר לשקע - לצערי, השקע שלך הוא לא ממש ישראלי סטנדרטי.
אבל הגרסה הזו לא צריכה תעלולים - היא כנראה תגיע עם שקע אירופאי תקני
ישר לשקע - לצערי, השקע שלך הוא לא ממש ישראלי סטנדרטי.
אבל הגרסה הזו לא צריכה תעלולים - היא כנראה תגיע עם שקע אירופאי תקני
זה מנסה לשכנע אותי לעשות prime בחינם ל-30 יום. יש טעם? נראה שזה לא באמת משפיע על המוצר הזה ספציפית במשלוח לישראל?
תודה!
תודה!
למה לוקחים יותר מ-17% מעמ? מחזירים את זה? או שזה באג וכדי לסדר אותו צריך להוסיף משהו זול כמו שצוין בדיון אחר?
טוב פשוט הוספתי עט בחצי יורו וזה הסתדר, מקווה שהעט טוב
טוב פשוט הוספתי עט בחצי יורו וזה הסתדר, מקווה שהעט טוב
נערך לאחרונה על ידי GalZohar ב 29/12/2020 9:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
באג29/12/2020 8:51GalZohar כתב: למה לוקחים יותר מ-17% מעמ? מחזירים את זה? או שזה באג וכדי לסדר אותו צריך להוסיף משהו זול כמו שצוין בדיון אחר?...
תוסיף פריט זול
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B ... B7XF&psc=1
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מה הבעיה לחתוך ולחבר תקע ישראלי סטנדרטי ??21/12/2020 19:06turniv כתב: וזו גם הגרסה האירופאית!
אחד הדברים שעצבנו אותי בגרסה האמריקאית זה שהיא באה עם ראש מתחלף, אבל בתקן לא סטנדרטי שאי אפשר להשיג ולכן הסטרימר מחובר למתאם באופן קבוע (וקצת רופף). זה כנראה בא עם שקע אירופי בקופסה....
5 דקות עבודה
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
מה ז"א לחתוך? זה שנאי, לא כבל (ראה תמונה למעלה, זה השקע הימני מהשלושה)...
קיבלתי מחברת השילוח מייל שאני צריך להגיש למשרד התקשורת אישור ייבוא... חשבתי שה-shield כבר מאושר ולא אמורות להיות בעיות? הבנתי שבד"כ לא באמת מקבלים אישורים על דברים כאלה? מה קורה מכאן? הם כנראה יחזירו את זה לאמאזון ואצטרך לנסות להזמין שוב? או שיש בכל זאת דרך לטפל בזה? שוב, את מה שחברת השילוח ביקשה ממני עשיתי באתר של משרד התקשורת, אבל לך תדע אם זה יספיק להם ואם יתנו אישור.
אם כן, אז הם טועים. כבר שנתיים המוצרים האלו פטורים מצורך באישור ביבוא אישי. בהנחה שהמוצר סווג כ- Streamer בהצהרת המכס (וסביר שגם אם לא), אתה יכול להפנות אותם ל:
https://www.nevo.co.il/law_html/law11/44041.htm
https://www.nevo.co.il/law_html/law11/44041.htm
הצלחת לשחרר? אצלי במעקב ב gcx מראה "נדרש אישור משרד התקשורת", אין לי מושג מה לעשות09/01/2021 20:03GalZohar כתב: לפי המעקב זה בכלל עוד לא הגיע לארץ, אולי הם סתם מגדילים ראש וזה בכלל לא יעצר?
אנסה לפנות אליהם, נראה אם יש עם מי לדבר....