מתלבט בין 2 הדגמים האלה
Samsung QE55Q60T או Lg 55NANO80
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1077751 (סמסונג)
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1067191 (אל גי)
שניהם בערך אותו מחיר סביב 2700 ש"ח
אם נתעלם מהאחריות, איכות צפייה נטו
שימושים צפייה בטלוויזיה דרך סטינג ונטפליקס
בלי ספורט
מרחק צפייה 2-2.1 מטר
אם יש המלצה אחרת במחיר הזה מוזמנים..
תודה רבה
התייעצות טלוויזיה 55" samsung QE55Q60T או lg 55NANO80
-
MeitarCohen
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הגודל סביר למרחק, למרות שפערי המחיר אולי שווה להסתכל על 65"...
מבחינת איכות צפיה - הסמסונג עדיפה משמעותית בהנחה שאתה יושב מול הטלוויזיה (יחסית) ולא מהצדדים.
בפרט בחדר חשוך, הפער יהיה משמעותי.
ה-LG נהנית מזוויות צפייה משופרות, אבל זה בא על חשבון שחורים מאוד אפורים - זה פחות מפריע בחדר מואר אבל די מציק בחדר חשוך.
מבחינת איכות צפיה - הסמסונג עדיפה משמעותית בהנחה שאתה יושב מול הטלוויזיה (יחסית) ולא מהצדדים.
ה-LG נהנית מזוויות צפייה משופרות, אבל זה בא על חשבון שחורים מאוד אפורים - זה פחות מפריע בחדר מואר אבל די מציק בחדר חשוך.
-
MeitarCohen
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה20/12/2020 23:13slarti כתב: הגודל סביר למרחק, למרות שפערי המחיר אולי שווה להסתכל על 65"...
ה-LG נהנית מזוויות צפייה משופרות, אבל זה בא על חשבון שחורים מאוד אפורים - זה פחות מפריע בחדר מואר אבל די מציק בחדר חשוך....
65" ל 2.1 מטר מרחק?
55" התלבטתי אם זה לא גדול מדי..
55" זה ממש לא גדול מדי.
55" על 2.1 מטר נותן בערך 26" למטר.
זה נפלא לסדרות, וקצת קטן לסרטים בלטרבוקס (21:9)
65" זה 31" למטר. זה נהדר לסרטים, וזה בצד הגדול לסדרות, אבל זה אחלה כשאתה רוצה להיות IMMERSED - כלומר אתה מרוכז בסדר.
הייתי אומר ש-31" למטר זה קצת גדול לטובת CASUAL VIEWING (חדשות ברקע וכו').
אז יש פה קצת שאלה של שימוש. מבחינת פלייסטיישן - 30" למטר זה נפלא לגמרי - אני לגמרי מקרב את הכורסה שלי כשאני משחק - אני משחק ממרחק של בערך 2.5 מטר על 85".
55" על 2.1 מטר נותן בערך 26" למטר.
זה נפלא לסדרות, וקצת קטן לסרטים בלטרבוקס (21:9)
65" זה 31" למטר. זה נהדר לסרטים, וזה בצד הגדול לסדרות, אבל זה אחלה כשאתה רוצה להיות IMMERSED - כלומר אתה מרוכז בסדר.
הייתי אומר ש-31" למטר זה קצת גדול לטובת CASUAL VIEWING (חדשות ברקע וכו').
אז יש פה קצת שאלה של שימוש. מבחינת פלייסטיישן - 30" למטר זה נפלא לגמרי - אני לגמרי מקרב את הכורסה שלי כשאני משחק - אני משחק ממרחק של בערך 2.5 מטר על 85".