שרשור תגובות: אוזניות TWS עם ANC מדגם Jabra Elite 85t
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה על הסקירה זיו.
אני עם ה 75 וכרגע לא רואה צורך לשדרג - במיוחד לאור הבדלי הגודל הפיזי. (אני מאד מרוצה מאיכות השמע)
סיקרנת אותי לגבי אופציית ה MYSOUND - למה אתה חושב שהיא לא מומלצת? לי זה ברור שיש אצלי הבדלי שמיעה בין האוזן הימנית והשמאלית אז חשבתי שעדיף שיהיה כיול נפרד עבור כל אוזן.
אני עם ה 75 וכרגע לא רואה צורך לשדרג - במיוחד לאור הבדלי הגודל הפיזי. (אני מאד מרוצה מאיכות השמע)
סיקרנת אותי לגבי אופציית ה MYSOUND - למה אתה חושב שהיא לא מומלצת? לי זה ברור שיש אצלי הבדלי שמיעה בין האוזן הימנית והשמאלית אז חשבתי שעדיף שיהיה כיול נפרד עבור כל אוזן.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמובן ש- MySound מומלצת, הבעיה שבכל פעם שהיא טוענת שהיא משמיעה תדר ואני לא שומע את אותו התדר, זה מזכיר לי שאני מזדקן 

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

התייחסתי לזה בכתבה.
- AvivMustaky
- כתב

- תגובות: 718
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 271 פעמים
אחלה סקירה . תודה
אני עם אוזניות של jabra שנים ואוהב את איכות השמע והנוחות (בעיקר בספורט) אבל..... לא פעם כשאני נמצא בחוץ , ליד כבישים, ומדבר בטלפון הצד השני מתלונן על רעשים נוראיים (בעיקר של הרכבים הנוסעים).
יצא לך לבדוק את האוזניות בזמן שיחה מחוץ לבית?
אני עם אוזניות של jabra שנים ואוהב את איכות השמע והנוחות (בעיקר בספורט) אבל..... לא פעם כשאני נמצא בחוץ , ליד כבישים, ומדבר בטלפון הצד השני מתלונן על רעשים נוראיים (בעיקר של הרכבים הנוסעים).
יצא לך לבדוק את האוזניות בזמן שיחה מחוץ לבית?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמובן ששומעים את המכוניות. תכלס הצד השני גם שומע את המקלדת שלי בזמן השיחה, אבל זה לא מציק, אלא רק ברקע.
- AvivMustaky
- כתב

כמובן ששומעים, השאלה איך והאם מאפשר שיחה.
ב jabra elite sport שעשי רוח ומכוניות ממש מפריעות לקיום שיחה. שוקל להחליף בגלל זה.
ב jabra elite sport שעשי רוח ומכוניות ממש מפריעות לקיום שיחה. שוקל להחליף בגלל זה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

איך בדיוק אני יכול לענות על זה? הרי זה לא משהו מדיד ותלוי באינספור פרמטרים, כמו מספר המכוניות שעברו בזמן השיחה, גודל המכונית, מהירות הנסיעה, כיוון הרוח, המרחק ממני למכונית, כיווניות האוזניות אל מול התנועה, עוצמת השמע באוזניות, עוצמת השמע בצד השני, עוצמת הקליטה, רוחב הפס שנקבע לשיחה על ידי הספק הסלולרי שלי ושל הצד השני ויש גם את הפרמטרים של הצד השני בשיחה שלא הזכרנו.
- AvivMustaky
- כתב

שכחת לציין את מהירות הרוח 
לא אוניברסיטה, סתם שאלתי כדי לדעת במקרה אם יצא לך להשתמש בהם ליד כביש. ולו רק בגלל שעם שלי יש בעיות חריגות סביב הנושא הזה בהשוואה לאוזניות אחרות.

לא אוניברסיטה, סתם שאלתי כדי לדעת במקרה אם יצא לך להשתמש בהם ליד כביש. ולו רק בגלל שעם שלי יש בעיות חריגות סביב הנושא הזה בהשוואה לאוזניות אחרות.
- AvivMustaky
- כתב

שכחת לציין את מהירות הרוח 

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יצא לי, שיתפתי מהרשמים 5 הודעות למעלה.
תודה על הסקירה המקיפה.
עשית לי תאבון לאוזניות אלחוטיות איכותיות ורכשתי את ה 85t. (השתמשתי עד עכשיו בחוטיות של סוני).
שאלה, כל הפיצ'רים המגניבים (והשימושיים) שקיימים בשימוש דרך הטלפון לא קיימים בשימוש עם הלפטופ... אני אפילו לא יכול להפעיל ANC בשימוש דרך הלפטופ. אני מפספס משהו או שככה זה אמור להיות?
עשית לי תאבון לאוזניות אלחוטיות איכותיות ורכשתי את ה 85t. (השתמשתי עד עכשיו בחוטיות של סוני).
שאלה, כל הפיצ'רים המגניבים (והשימושיים) שקיימים בשימוש דרך הטלפון לא קיימים בשימוש עם הלפטופ... אני אפילו לא יכול להפעיל ANC בשימוש דרך הלפטופ. אני מפספס משהו או שככה זה אמור להיות?
- oris74
- חבר במועדון HT

אתה יכול להוריד את האפליקציה לטלפון ואז להגדיר מה לעשות עם כפתורי המגע באוזניות
כמובן שעשיתי זאת, אבל בחיבור למחשב הוא מתייחס לתקשורת כאל שיחה ולא כאל מוזיקה.
ספיציפית, הייתי רוצה יכולת להחליף בין ANC ל Hearthrou גם במצב שיחה והאופציה בכלל לא זמינה באפליקציה עבור מצב זה... ולכן גם לא בחיבור למחשב.
ספיציפית, הייתי רוצה יכולת להחליף בין ANC ל Hearthrou גם במצב שיחה והאופציה בכלל לא זמינה באפליקציה עבור מצב זה... ולכן גם לא בחיבור למחשב.
לא מדויק. אצלי בחיבור ללפטופ אתה נדרש לבחור בין 2 פרופילים של חיבור:31/12/2020 16:36eagle75 כתב: שאלה, כל הפיצ'רים המגניבים (והשימושיים) שקיימים בשימוש דרך הטלפון לא קיימים בשימוש עם הלפטופ... אני אפילו לא יכול להפעיל ANC בשימוש דרך הלפטופ. אני מפספס משהו או שככה זה אמור להיות?...
Hands Free
Stereo.
ה- ANC עובד בפורמט הסטריאו בלבד.
- oris74
- חבר במועדון HT

לחיצה על האייקון של הווליום בפינה הימנית / שמאלית של המחשב
תודה, פספסתי את נושא הפרופילים לחלוטין. עכשיו לוגיקת השימוש מסתדרת לי והשימוש אינטואיטיבי ונוח.
רק לשם הבהרה, כאשר אני במצב דיבור (headset במחשב או שיחת טלפון בסלולרי), ה ANC לא יכול לעבוד כיון שהמיקרופונים משמשים לדיבור? היה יכול להיות נחמד לבצע שיחת ZOOM במחשב ולהשתמש ב ANC כדי להשתיק את הרעש בבית... ככה זה בכל האוזניות שמשתמשות ב ANC?
רק לשם הבהרה, כאשר אני במצב דיבור (headset במחשב או שיחת טלפון בסלולרי), ה ANC לא יכול לעבוד כיון שהמיקרופונים משמשים לדיבור? היה יכול להיות נחמד לבצע שיחת ZOOM במחשב ולהשתמש ב ANC כדי להשתיק את הרעש בבית... ככה זה בכל האוזניות שמשתמשות ב ANC?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

במסיבת עיתונאים שנערכה על ידי Jabra לפני יומיים במהלך האירועים לקראת תערוכת CES, היא נשאלה לגבי דגם Active לסדרת 85t. נמסר כי בשל פתחי ה- "Pressure Relief Vents", לא יהיה השנה דגם Active.