65" - עד 10000 שקל
היי,
אני בסיטואציה יוצאת דופן, אני יכול לבחור כל טלוויזיה שהיא (שנמכרת בארץ) במחיר של עד 10 אלף ולקבל אותה במתנה.
אני כבר יודע שאני רוצה 65 אבל מתקשה למצוא המלצות בטווח מחירים הזה וגם השיקולים שונים כשלא משנה אם הטלוויזיה עולה 6500 או 10000 (יחס עלות-תועלת לא רלוונטי).
מה הייתם בוחרים במקומי?
תודה!
אני בסיטואציה יוצאת דופן, אני יכול לבחור כל טלוויזיה שהיא (שנמכרת בארץ) במחיר של עד 10 אלף ולקבל אותה במתנה.
אני כבר יודע שאני רוצה 65 אבל מתקשה למצוא המלצות בטווח מחירים הזה וגם השיקולים שונים כשלא משנה אם הטלוויזיה עולה 6500 או 10000 (יחס עלות-תועלת לא רלוונטי).
מה הייתם בוחרים במקומי?
תודה!
אם אתה צופה באור יום ולא מתכוון להחשיך את חדר הצפיה - Sony X950h
אם יש לך יכולת להחשיך או שאתה צופה רק אחרי שקיעה כדאי ללכת על OLED -
LG CX או Sony A8H.
יש לי 950h בגודל 65 אז אני יכול להמליץ עליו לאחר חודש וחצי שימוש. מחיר אמור להיות 7000 ש"ח,אולי מעט פחות.
אם יש לך יכולת להחשיך או שאתה צופה רק אחרי שקיעה כדאי ללכת על OLED -
LG CX או Sony A8H.
יש לי 950h בגודל 65 אז אני יכול להמליץ עליו לאחר חודש וחצי שימוש. מחיר אמור להיות 7000 ש"ח,אולי מעט פחות.
תודה על התגובות,
אני עדיין לא פוסל OLED אבל הטלוויזיה הזו אמורה לשמש אותי עוד הרבה זמן וקצת הפחידו אותי עם האורך חיים של OLED (פיסלים כחולים ושאר ירקות) לא יודע עד כמה להתייחס לזה. FALD זה לגמרי אופציה.
הצפייה היא בעיקר בסדרות וסרטים, מעט משחקי מחשב. החדר לא נורא מואר כך שזה לא שיקול מאוד חשוב.
אני עדיין לא פוסל OLED אבל הטלוויזיה הזו אמורה לשמש אותי עוד הרבה זמן וקצת הפחידו אותי עם האורך חיים של OLED (פיסלים כחולים ושאר ירקות) לא יודע עד כמה להתייחס לזה. FALD זה לגמרי אופציה.
הצפייה היא בעיקר בסדרות וסרטים, מעט משחקי מחשב. החדר לא נורא מואר כך שזה לא שיקול מאוד חשוב.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4791
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
Oled נראת נהדר גם בחדר מואר יחסית.אורך חיים זה מושג קצת ארכאי. גם לטלוויזיות led יש תקלות והטכנולוגיה היום מתקדמת מהר מאד ככה שלא בטוח שבעוד 6 שנים ספינות הדגל של היום יראו מרשימות לעומת טלוויזיות בסיסיות חדשות.
הבעיה העיקרית של oled, בדגמים הישנים היתה עם תמונה סטטית ואני מאמין שגם היא נפתרה. לי לפחות לא זכור שמישהו פה כתב על צריבה במסכים מהשנתיים האחרונות. אם אתה לוקח lg עם הרחבת אחריות ל-6 שנים אז אתה בכלל מכוסה. אם עיקר התוכן הוא סרטים וסדרות, לא הייתי חושב פעמיים ולוקח oled.
הבעיה העיקרית של oled, בדגמים הישנים היתה עם תמונה סטטית ואני מאמין שגם היא נפתרה. לי לפחות לא זכור שמישהו פה כתב על צריבה במסכים מהשנתיים האחרונות. אם אתה לוקח lg עם הרחבת אחריות ל-6 שנים אז אתה בכלל מכוסה. אם עיקר התוכן הוא סרטים וסדרות, לא הייתי חושב פעמיים ולוקח oled.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם יש תקציב, קח OLED ואל תחשוב פעמיים.
תוכל גם להרחיב אחריות ל-6 שנים (3 שנים נוספות), ועדיין תשאר סביב התקציב.
תוכל גם להרחיב אחריות ל-6 שנים (3 שנים נוספות), ועדיין תשאר סביב התקציב.
מעניין שכולם בעד OLED, גורם לי לתהות איך זה שיש טלוויזיות פופולריות באותו טווח מחירים שאינן OLED, למשל למה כ"כ הרבה קונים Q95/Q90?
הסיבה ל 65" היא מרחק צפייה מצחיק של 2.4 מטר, 75" כבר מרגיש לי די מוגזם במרחק הזה חוץ אולי מלסרטים בפורמט רחב במיוחד.
אשמח לשמוע על כמה דגמי OLED ששוה לבדוק יותר לעומק.
תודה!
הסיבה ל 65" היא מרחק צפייה מצחיק של 2.4 מטר, 75" כבר מרגיש לי די מוגזם במרחק הזה חוץ אולי מלסרטים בפורמט רחב במיוחד.
תודה!
2.4 מטר זה לא מרחק מצחיק. אני 2.25 מטר עם 65 אינץ' (XH95) וזה מצויין.20/12/2020 20:24Watcher75 כתב: מעניין שכולם בעד OLED, גורם לי לתהות איך זה שיש טלוויזיות פופולריות באותו טווח מחירים שאינן OLED, למשל למה כ"כ הרבה קונים Q95/Q90?
תודה!...
OLED הן טלויזיות עם איכות תמונה הכי טובה בשוק במיוחד למי שמחפש את השחור המושלם, צפייה בזוויות רחבות וכדומה. היות ויחס הניגודיות שלהן אינסופי למעשה אז מתקבלת תמונה מאוד איכותית. אני אישית העדפתי לקנות את דגם הדגל של סוני בתחום הלד ולהשקיע כסף במערכת סאונד.
אם בחרת OLED הייתי ממליץ לבדוק LG CX, Sony A8H, Sony A9G.
לגבי השאלות שלך:20/12/2020 20:24Watcher75 כתב: מעניין שכולם בעד OLED, גורם לי לתהות איך זה שיש טלוויזיות פופולריות באותו טווח מחירים שאינן OLED, למשל למה כ"כ הרבה קונים Q95/Q90?
תודה!...
אנשים קונים Q90/Q95 כי הם רוצים לשלם פחות ו/או לקנות גדול יותר (שזה לשלם פחות בגודל הגדול יותר). זה ממש לא אותו טווח מחירים - Q90 של 65" עולה כמו OLED 55, ו-Q90 75" עולה כמו OLED 65. מעבר לזה - יש ל-OLED גם חסרונות בחדרים בהירים ו/או בסיטואציה של צריבות.
לגבי מרחק צפיה - 65" בהחלט גודל טוב ל-2.4 מטר, אבל גם 75". לגודל מתרגלים
שוב תודה על העצות והמענה.
כמעט השתכנעתי לבחור בOLED אבל כשהתחלתי לחרוש פה את הפורומים גילתי שאני שם V פחות או יותר על כל סיכון שקיים לצריבות ושהבעייה לא "דמיונית" כמו שקוויתי.
מכיוון שאני ממש לא רוצה לעבוד בלשמור על הטלוויזה, נראה לי שזה לא בשבילי.
בקיצור, על הכוונת שלי כרגע XH950 (תודה Yuvalfrr וdmitrys, בהחלט אופציה) ו Q90/Q95, נראה לי שבלבלתי את המוח מספיק אבל אם יש דגם נוסף בטווח ששווה לי לבדוק או שכדאי להתרחק ממנו אשמח מאוד לשמוע.
כמעט השתכנעתי לבחור בOLED אבל כשהתחלתי לחרוש פה את הפורומים גילתי שאני שם V פחות או יותר על כל סיכון שקיים לצריבות ושהבעייה לא "דמיונית" כמו שקוויתי.
מכיוון שאני ממש לא רוצה לעבוד בלשמור על הטלוויזה, נראה לי שזה לא בשבילי.
בקיצור, על הכוונת שלי כרגע XH950 (תודה Yuvalfrr וdmitrys, בהחלט אופציה) ו Q90/Q95, נראה לי שבלבלתי את המוח מספיק אבל אם יש דגם נוסף בטווח ששווה לי לבדוק או שכדאי להתרחק ממנו אשמח מאוד לשמוע.