EPG + MCE עוקף MS = איבוד זיכרון הקלטות + בקשה לסקר
שלום רב,
למשתמשי MCE בארץ הקודש, אשמח לדעת אם גם אתם נתקלים בבעיה הבאה:
כל עדכון של ה EPG - אם זה דרך TVxb, התוכנה של אילן או אפילו בעזרת כרטיס DVB-S (כולן דרך QuickGuide) גורם לאבוד זיכרון ההקלטות המתוכננות (Scheduled Recordings). הנקודה האדומה על יד ההקלטות המתוכננות ב Guide נעלמת ו MCE שוכחת להקליט את התוכניות.
מסתבר שזו בעיה ידועה וקיבלה גם שם "one off recordings problem". מנסים למצוא לה פיתרון. אני רק מתפלא שהבעיה עוד לא הועלתה כאן מאחר ויש כבר מספר לא מבוטל של משתמשי MCE בארץ.
בעיה נוספת שאני נתקלתי בה ואינה מוכרת באתרים בינלאומיים היא אותה תופעה שציינתי קודם של איבוד זיכרון הקלטות - אבל גם אחרי צפייה בטלוויזיה 'חיה' (Live TV) או בהקלטות מהזיכרון ויציאה מתוך ממשק MCE. יש לי הרגשה שמקור התופעה במקרה זה הוא העברית.
אשמח לדעת אם נתקלתם בתופעות.
בקשה נוספת - מאוד מעניין אותי לדעת כמה אנשים משתמשים בכל תוכנתPVR/Media Center (כמו MCE, SageTV, MythTV, GB-PVR וכו'...) כדי לראות מה המגמות פה בארץ. ראיתי שבפורומים כאן באתר אין אפשרות להעלות סקר ולכן אני פונה בבקשה למנהלי האתר.
למשתמשי MCE בארץ הקודש, אשמח לדעת אם גם אתם נתקלים בבעיה הבאה:
כל עדכון של ה EPG - אם זה דרך TVxb, התוכנה של אילן או אפילו בעזרת כרטיס DVB-S (כולן דרך QuickGuide) גורם לאבוד זיכרון ההקלטות המתוכננות (Scheduled Recordings). הנקודה האדומה על יד ההקלטות המתוכננות ב Guide נעלמת ו MCE שוכחת להקליט את התוכניות.
מסתבר שזו בעיה ידועה וקיבלה גם שם "one off recordings problem". מנסים למצוא לה פיתרון. אני רק מתפלא שהבעיה עוד לא הועלתה כאן מאחר ויש כבר מספר לא מבוטל של משתמשי MCE בארץ.
בעיה נוספת שאני נתקלתי בה ואינה מוכרת באתרים בינלאומיים היא אותה תופעה שציינתי קודם של איבוד זיכרון הקלטות - אבל גם אחרי צפייה בטלוויזיה 'חיה' (Live TV) או בהקלטות מהזיכרון ויציאה מתוך ממשק MCE. יש לי הרגשה שמקור התופעה במקרה זה הוא העברית.
אשמח לדעת אם נתקלתם בתופעות.
בקשה נוספת - מאוד מעניין אותי לדעת כמה אנשים משתמשים בכל תוכנתPVR/Media Center (כמו MCE, SageTV, MythTV, GB-PVR וכו'...) כדי לראות מה המגמות פה בארץ. ראיתי שבפורומים כאן באתר אין אפשרות להעלות סקר ולכן אני פונה בבקשה למנהלי האתר.
נערך לאחרונה על ידי idobi ב 20/08/2005 0:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
WOW - jpost, אתה לא מפסיק להפתיע! אתה יודע כמה חודשים המפתח של QuickGuide וגם מפתחי תוכנה שאמורה להיות עוד יותר מוצלחת בשם BladeRunner Pro עובדים כדי לנסות לפתור את הבעיות הר"מ? כל הכבוד על רמת הידע...
כמובן שאשמח אם תשלח לי את התיקון.
כמובן שאשמח אם תשלח לי את התיקון.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה מרטין:
שאלת הסקר: באיזו תוכנת PVR או Media Center אתם משתמשים?
האפשרויות:
SageTV
Windows XP Media Center Edition (MCE) /2004/2005
BeyondTV
GB-PVR
MediaPortal (xbmc-pc)
Meedio
MythTV
אחר (ואני יודע שיש עוד רבים וטובים...)
אם זה יהיה סקר פתוח המאפשר תגובות - אשמח אם תוסיף את השאלות:
מדוע בחרת להתשמש דווקא בתוכנה זו (ממה אתה מרוצה/לא מרוצה בה)?
עד כמה השפה העברית מהווה בעיה בתוכנה בה בחרת (EPG, תפריטים וכו')?
שאלת הסקר: באיזו תוכנת PVR או Media Center אתם משתמשים?
האפשרויות:
SageTV
Windows XP Media Center Edition (MCE) /2004/2005
BeyondTV
GB-PVR
MediaPortal (xbmc-pc)
Meedio
MythTV
אחר (ואני יודע שיש עוד רבים וטובים...)
אם זה יהיה סקר פתוח המאפשר תגובות - אשמח אם תוסיף את השאלות:
מדוע בחרת להתשמש דווקא בתוכנה זו (ממה אתה מרוצה/לא מרוצה בה)?
עד כמה השפה העברית מהווה בעיה בתוכנה בה בחרת (EPG, תפריטים וכו')?
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
לא אתנגדjpost כתב:ביצעתי מספר שינויים ב SOURCE של QUICKGUIDE. השינויים מתקנים את כל הבעיות שציינת.
אם תרצה אשלח לך EXE מתוקן.
עדיין לא שילבתי את התיקונים ב SOURCE הכללי של התוכנה....
jpost - קיבלת את המייל ששלחתי לך בחזרה? כתבתי שם שמאחר ואיני יכול להפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים ביום החלטתי לנסות במקום reboot/ להוסיף את השורות הבאות לתוך קובץ ה batch כדי לעצור ולהפעיל מחדש את ה services של MCE
net stop ehsched
net stop ehrecvr
net start ehsched
net start ehrecvr
נראה בינתיים שזה עובד מצוין (טפו טפו...). רציתי לחכות כמה ימים ולעשות ניסיונות כדי לראות אם זה אכן עובד.
net stop ehsched
net stop ehrecvr
net start ehsched
net start ehrecvr
נראה בינתיים שזה עובד מצוין (טפו טפו...). רציתי לחכות כמה ימים ולעשות ניסיונות כדי לראות אם זה אכן עובד.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני בודק כרגע גרסא משופצת של BLADE RUNNER PRO, שמאפשר אינטגרציה חלקה יותר בין QUICKGUIDE ל MCE.
עבור ה MCE ה GUIDE נראה כשרות WEB, כמו בחו"ל. הטעינה של ה EPG מתבצעת באופן אוטומטי ע"י MCE, ללא צורך ב REBOOT או בהורדת PROCESS.
עבור ה MCE ה GUIDE נראה כשרות WEB, כמו בחו"ל. הטעינה של ה EPG מתבצעת באופן אוטומטי ע"י MCE, ללא צורך ב REBOOT או בהורדת PROCESS.
jpost - האם הגרסא של Blade Runner Pro שאתה בודק היא זו ששוחררה לכול או שזו גרסא פנימית שמנסה לפתור את בעיית ה "one off recordings" ועוד בעיות רבות שנתגלו מאז ההשקה? אשמח אם תדווח כאן אם הכול עובד חלק, במיוחד שאצלנו הכול בעברית...jpost כתב:אני בודק כרגע גרסא משופצת של BLADE RUNNER PRO, שמאפשר אינטגרציה חלקה יותר בין QUICKGUIDE ל MCE.
עבור ה MCE ה GUIDE נראה כשרות WEB, כמו בחו"ל. הטעינה של ה EPG מתבצעת באופן אוטומטי ע"י MCE, ללא צורך ב REBOOT או בהורדת PROCESS....
דרך אגב, אחרי בדיקות רבות, התיקון שביצעת בתוך QG פתר את הבעיה לחלוטין (במחשב שלי לפחות) - סחתיין על הידע!
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
idobi, אני שמח שהגירסא שלי של QuickGuide פתרה לך את הבעיות.
Blade Runner Pro כולל בפנים גרסא מיוחדת של QuickGuide.
אני משתמש ב Blade Runner Pro הרשמי, ומחליף את גרסת ה QuickGuide לגרסא מיוחדת שהתאמתי גם ל Blade Runner Pro.
בינתיים זה עובד מצוין. ההתממשקות ל MCE פשוט חלקה !
Blade Runner Pro כולל בפנים גרסא מיוחדת של QuickGuide.
אני משתמש ב Blade Runner Pro הרשמי, ומחליף את גרסת ה QuickGuide לגרסא מיוחדת שהתאמתי גם ל Blade Runner Pro.
בינתיים זה עובד מצוין. ההתממשקות ל MCE פשוט חלקה !
הי jpost - אשמח אם תעדכן אותנו איך מתקדם החיבור בין MCE + QG + BRP = האם הכול עובד אצלך טוב?
אם התשובה היא כן, אשמח עוד יותר אם תוכל לשלוח לי (ואני יודע שגם rafid ביקש) את הקובץ של QG ששיפצת כך שיעבוד יותר טוב עם BRP... כשאני מנסה להפעיל את BRP עם קובץ ה XMLTV שיוצר ע"י מחשב הלינוקס דרך הלווין - אני מקבל שגיאה הקשורה לבעיה בעיבוד תווים שונים בקובץ ה XMLTV.
אם התשובה היא כן, אשמח עוד יותר אם תוכל לשלוח לי (ואני יודע שגם rafid ביקש) את הקובץ של QG ששיפצת כך שיעבוד יותר טוב עם BRP... כשאני מנסה להפעיל את BRP עם קובץ ה XMLTV שיוצר ע"י מחשב הלינוקס דרך הלווין - אני מקבל שגיאה הקשורה לבעיה בעיבוד תווים שונים בקובץ ה XMLTV.