היי, הרגע התקינו לי את ה-32pf9541D של פיליפס!! ^^
-
dadab12
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
הי יום טוב, הרגע חברת טופאודיו התקינו לי את הטלוויזיה הנ"ל והיא פשוט מדהימה ביופיה בעיקר במקום אשר היא נמצאת. הייתה לי הטלבטות גם בין עצמי וגם בין החברה עצמה בין הדגם 9641 לזה, אך המנהל שלהם שקוראים לו נימרוד אמר לי שהם מייבאים רק את ה 9541 לארץ ואם אני בוחר את הדגם השני אז הוא אצטרך לקנות את הדגם מאדם אחר, ולכן ההזולה המשמעותית שההיתה לי עלולה לא להיות תקפה על הדגם הזה. ואני לא יודע אם יש כלל יתרון ל 9641. עדיין לא הזמנתי את הכבלים, אז היא מחוברת לרסיבר משולב עם דיוידי. אני מת על ה-ambilight אבל הבעיה שהוא עושה רעשים, האם זה אמור להיות כך? בכל מקרה, יש לטלוויזיה הזו אין סוף אפשרויות תמונה, איכות מדהימה, מליון צבעים ועוד הרבה.
אם אתם רוצים שאני אצלם אותה רק תגידו, בשמחה, שאלה נוספת, בעת ההתקנה הם לכלכו לי את המסך, וניסיתי לנקות את זה עם מגבת בעדינות אבל זה לא יורד, כאילו לא את המסך עצו אלא את המסגרת, האם יש דרך אחרת לדומא איזה אמצעי ניקוי של טלוויזות כאלה מבלי לפגוע בצבעים? מה שמבאס זה שהטלוויזיה הותקנה על הקיר ולכן אין לי גישה לכניסות שמאחורה, האם זה חיוני ביום יום? פשוט היופי זה עניין מאוד חשוב פה וכשזה על מתלה זה די מוריד מהיופי של הטלוויזיה. הנוסף, שכחנו להזמין כבל hdmi לפס3 ולכן עדיין לא חיברתי אותו, הם אמרו שהם יביאו כבל של monster עד אמצא שבוע הבא, האם זה שווה את ההמתנה ? ^^ תודה לכל העונים סוף שבוע שמח
אם אתם רוצים שאני אצלם אותה רק תגידו, בשמחה, שאלה נוספת, בעת ההתקנה הם לכלכו לי את המסך, וניסיתי לנקות את זה עם מגבת בעדינות אבל זה לא יורד, כאילו לא את המסך עצו אלא את המסגרת, האם יש דרך אחרת לדומא איזה אמצעי ניקוי של טלוויזות כאלה מבלי לפגוע בצבעים? מה שמבאס זה שהטלוויזיה הותקנה על הקיר ולכן אין לי גישה לכניסות שמאחורה, האם זה חיוני ביום יום? פשוט היופי זה עניין מאוד חשוב פה וכשזה על מתלה זה די מוריד מהיופי של הטלוויזיה. הנוסף, שכחנו להזמין כבל hdmi לפס3 ולכן עדיין לא חיברתי אותו, הם אמרו שהם יביאו כבל של monster עד אמצא שבוע הבא, האם זה שווה את ההמתנה ? ^^ תודה לכל העונים סוף שבוע שמח
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
-
dadab12
-
- חבר פעיל מאוד

כן אני מדליק אותו ויש זמזום כזה. גם עם סאונד, ומשהו דפוק, האיכות דיודי לא משהו, יש נקודות כאלה על מסך.. זה נורמאלי? מש יכולה להיות הבעיה? אממ יכול להיות שזה החיבור? גם הכתוביות ברמה ירודה, אני לא מבין למה...
-
dadab12
-
- חבר פעיל מאוד

בבקשה אם מישהו יודע, זה ממש חשוב תודה
-
dadab12
-
- חבר פעיל מאוד

מישהו ? 
- אורעדי
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
ברשותי LCD 9631D (הדגם הקודם ל-9641).
אין ולא אמור להיות שום רעש מהאמבילייט! אם יש אצלך - צריך לבדוק ולתקן!
אין ולא אמור להיות שום רעש מהאמבילייט! אם יש אצלך - צריך לבדוק ולתקן!
-
dadab12
-
- חבר פעיל מאוד

סבבה, זה מה שאני אעשה ומה לגבי איכות התמונה?
- אורעדי
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
אצלי, פשוט מצויינת
-
dadab12
-
- חבר פעיל מאוד

תשמע, אצלי זה בכלל אמור להיות ככה, שלי זה דגם חדש דנדנש..
יכול להיות שהמתקינים לש הטלוויזיה לא חיברו משהו טוב. אין לי מושג תאמת
יכול להיות שהמתקינים לש הטלוויזיה לא חיברו משהו טוב. אין לי מושג תאמת
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
תתאר את התופעות במדויק.dadab12 כתב:כן אני מדליק אותו ויש זמזום כזה. גם עם סאונד, ומשהו דפוק, האיכות דיודי לא משהו, יש נקודות כאלה על מסך.. זה נורמאלי? מש יכולה להיות הבעיה? אממ יכול להיות שזה החיבור? גם הכתוביות ברמה ירודה, אני לא מבין למה......
לגבי הרעש:
תבצע חיפוש באתר על בעיות ground loop.
1. תנתק את כל המכשירים מהטלוויזיה ותכבה אותם (גם אלה שבקרבת הטלוויזיה ולא מחוברים אליה). תבדוק אם יש רעש.
או
תחבר את הטלוויזיה לשקע אחר בבית.
לגבי הנקודות:
תתאר את התופעה.
כיצד אתה מחובר ל- DVD?
בד"כ רצוי להשיג כבלים טובים.
הגדרת את יציאת ה- DVD כ- RGB?
אתה מחובר ב- HDMI?
האם זה DIVX או DVD רגיל?
רצוי להוריד sharpness.
לפעמים שינוי ל- progressive במקום pixel plus משפר.