חברות של פטיפונים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא, פרוג'קט זה אוסטרי (אם אינני טועה), וMUSIC HALL זה מארה"ב.dragon כתב:music Hall = Project ?...
אני גם מתכנן לקנות פטיפון, ואם אני באמת אלך על קצת יותר מפטיפון רגיל, אני כנראה אלך על הPROJECT DEBUT 3. אני רק רוצה לשמוע לפני שאני מחליט - לדעתי הדרך הטובה ביותר לבחור לעצמך מה שמתאים לך...
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ארץ הרישום של החברה אינה קובעת (הפטיפונים של פרוג'קט מיוצרים בצ'כיה), והיות שהמוצרים של פרוג'קט ומיוזיק הול דומים באופן מחשיד - עד כדי זהות, אני מעריך שהם מיוצרים באותו מפעל. ידוע בוודאות שהמפעל הצ'כי הזה מייצר פטיפונים גם תחת שמות אחרים (כולל טורנס למשל).
אם למישהו יש מידע אחר ובדוק - מוזמן לתקן.
אם למישהו יש מידע אחר ובדוק - מוזמן לתקן.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מסיבוב בלוחות יד שניה מצאתי כמה פטיפונים לא רעים להלן הרשימה
THORENS 145,125,166,147,160,126
REGA PLANAR-2,3
Technics 1600,1200
Project 6.9
גם ראיתי Acoustic Solid Wood Black יד שניה ב-8000 חיה רעה
אבל זה כבר יותר מדי בשבילי
האם ישתלם לי ללכת על יד שניה כלומר על אחד הפטיפונים שציינתי או לקנות Project חדש
אני יציין ואומר שאני מתחיל בתחום האם זו תהיה בעיה בשבילי להתעסק עם יד שניה (תיקון, החלפה)?
REGA PLANAR-2,3
Technics 1600,1200
Project 6.9
אבל זה כבר יותר מדי בשבילי
האם ישתלם לי ללכת על יד שניה כלומר על אחד הפטיפונים שציינתי או לקנות Project חדש
אני יציין ואומר שאני מתחיל בתחום האם זו תהיה בעיה בשבילי להתעסק עם יד שניה (תיקון, החלפה)?
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
תיקון והחלפה אינם הכרחיים ביד-שנייה, תלוי במצב הפטיפון. אפשר למצוא גם כאלו שמוכנים לעבודה.
הפרוג'קט והריגה לדעתי יהיו יקרים יותר ועדיף לרדת מהם (הם גם לא כאלה טובים ביחס למחיר), לגבי התורנס והטכניקס - אתה צריך לראות, לשמוע אותם ולבחור את מה שייראה לך.
הפרוג'קט והריגה לדעתי יהיו יקרים יותר ועדיף לרדת מהם (הם גם לא כאלה טובים ביחס למחיר), לגבי התורנס והטכניקס - אתה צריך לראות, לשמוע אותם ולבחור את מה שייראה לך.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
צודק מרטין. אבל LP12 נחשב מאז שנת 1972 לאבות אבותיו של פטפון ההיי-אנד, ואילו טורנס אינו נתפס ככזה... ואתה יודע שאני מתקשה להיות כאן אובייקטיבי, לאחר שהפטפון שלי "אכל" לארוחת בוקר - כמעט כל פטפון אחר..
The Black Wax
תראה את הטכניקס היה לי בזמנו , הוא חיה רעה ללא ספק , הוא כבד מאוד והיות והוא מיועד לדיג'י הוא די מעולה . הבעיה שלו היא שאי אפשר להגיע איתו לרמה גבוהה . אם למשל רציתי להחליף ראש , אז כמה אנשים אמרו לי והוכיחו לי שמרמה מסויימת המגבלה היא המכשיר ולא הראש .ofek4490 כתב:מסיבוב בלוחות יד שניה מצאתי כמה פטיפונים לא רעים להלן הרשימה
REGA PLANAR-2,3
Technics 1600,1200
Project 6.9
אבל זה כבר יותר מדי בשבילי![]()
אני יציין ואומר שאני מתחיל בתחום האם זו תהיה בעיה בשבילי להתעסק עם יד שניה (תיקון, החלפה)?...
ניסיתי להתחבר לטורנסים יד שניה שהיו אז אצל פיוז בר"ג, ולא אהבתי .
הרגה הוא מכישר מעולה במיוחד הזרוע שלו ששמים אותה בהרבה פטיפונים , כך שבתלות במחיר הוא מכשיר טוב .
אני אישית קניתי פרוז'קט 6.9 , אנני יכול להביע עליו דיעה כי עדיין לא השתמשתי איתו , אני צריך למצוא זמן שאייל או מישהו יבוא ויסדר לי אותו , ואז אתחיל לשמוע , ואז אוכל גם לומר מה דעתי עליו