מסך עומד עקום על המעמד. עזרה.
מסך חדש (סוני) עומד עקום על המעמד (סטנד).
לא הבחנתי בכך בזמן ההתקנה ולאחר מכן העירו את תשומת ליבי. מדדתי מרחקים בצידי המסך ויש הפרש של כ-1 ס"מ. הזמנתי שירות לשבוע הבא, נאמר לי שהתופעה אינה מוכרת להם.
האם מישהו נתקל בדבר כזה? ומה הפתרון?
תודה.
לא הבחנתי בכך בזמן ההתקנה ולאחר מכן העירו את תשומת ליבי. מדדתי מרחקים בצידי המסך ויש הפרש של כ-1 ס"מ. הזמנתי שירות לשבוע הבא, נאמר לי שהתופעה אינה מוכרת להם.
האם מישהו נתקל בדבר כזה? ומה הפתרון?
תודה.
מה הבעיה או שהסטנד עקום מהחברה או שהברגים לא הורכבו טוב וזה עיקם את הסטנד או שהחורים שמאחורי הטלויזיה שהסטנד מתחבר אליהם לא מוקמו כמו שצריך בחברה אם לא יצליחו לפתור את הבעיה בסטנד חדש או הרכבה חדשה צריכים להביא לך טלויזיה חדשה אם זה כמובן בעיה בחורים בפאנל שלה
- almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 286
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תגביה את הצד הנמוך ב כ-1 ס"מ, זה אמור לפתור את הבעיה.
או שבכלל תתלה על הקיר, זה הרבה יותר יפה.
או שבכלל תתלה על הקיר, זה הרבה יותר יפה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46428
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
הסטנד מתחבר למסך עם קליפסים או ברגים, ייתכן והורכב ברישול.
תאתר מהיכן בדיוק נובעת העקימות ותסדר בעצמך.
כמובן שהפתרון הכי בטוח הוא לחכות לטכנאי, אבל אם יש לך זוג ידיים ימניות וקצת חוש...
נ.ב
במידה ואתה מחליט לטפל בזה בעצמך, תזהר מאוד, שלא תפתח לי כאן שרשור עוד חצי שעה "שיחקתי עם הסטנד והמסך נפל ונשבר"
תאתר מהיכן בדיוק נובעת העקימות ותסדר בעצמך.
כמובן שהפתרון הכי בטוח הוא לחכות לטכנאי, אבל אם יש לך זוג ידיים ימניות וקצת חוש...
נ.ב
במידה ואתה מחליט לטפל בזה בעצמך, תזהר מאוד, שלא תפתח לי כאן שרשור עוד חצי שעה "שיחקתי עם הסטנד והמסך נפל ונשבר"
- almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 286
- קיבל תודות: 0
למה לא לתלות על הקיר? הרבה יותר אסטטי וחוסך מקום בסלון
אני אמתין לשירות בכדי לחסוך אי-נעימות שיכולה להיווצר. תודה בכל מקרה.
תלייה על הקיר לא נראה לי יתרון גדול. המסך מסתובב על הסטנד כך שהחיבורים מאחור נגישים בקלות. בנוסף ניתן לנייד את המסך כך יחסית בקלות במידת הצורך. חוצמזה יש חור באמצע המזנון שהשאירה ה-CRT וזה דרך מצויינת למלא אותו
תלייה על הקיר לא נראה לי יתרון גדול. המסך מסתובב על הסטנד כך שהחיבורים מאחור נגישים בקלות. בנוסף ניתן לנייד את המסך כך יחסית בקלות במידת הצורך. חוצמזה יש חור באמצע המזנון שהשאירה ה-CRT וזה דרך מצויינת למלא אותו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
סוף טוב הכל טוב. 
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות