קניתי SONY 9096 גדולה מידי ולא נוח לראות איתה בכלל בכלל... קניתי 65 אינצ' והכי גדול שנוח בחדר זה 55 אינצ' - מה עושים?
הטלויזיה בת 3 שבועות - אתמול רק זרקתי את הקרטון
מה מרחק הצפייה?
יכול להיות שבעתיד אפילו תברך על כך שבחרת בגודל 65...
כמובן שלוחות יד שנייה זו אפשרות, אך מניסיון, אנשים יצפו שתבקש מחיר נמוך בהרבה ממה ששילמת בפועל.
אם רכשת בחנות מתמחה, אולי הבעלים יוכל לסדר לך טרייד יותר הוגן...
bariko כתב:
מה מרחק הצפייה?
כמובן שלוחות יד שנייה זו אפשרות, אך מניסיון, אנשים יצפו שתבקש מחיר נמוך בהרבה ממה ששילמת בפועל.
...
מה זה נמוך... אנשים ביד 2 מצפים למתנות... טלויזיה בת חודשיים, שווי חדש 2400, תקינה לחלוטין - "אחי אני בא עכשיו עם 700 שקל מזומן". למכור משומש בארץ חווייה נוראית.
bariko כתב:
מה מרחק הצפייה?
...
מה זה נמוך... אנשים ביד 2 מצפים למתנות... טלויזיה בת חודשיים, שווי חדש 2400, תקינה לחלוטין - "אחי אני בא עכשיו עם 700 שקל מזומן". למכור משומש בארץ חווייה נוראית.
אנחנו רכשנו עכשיו 75' למרחק של 3 מטרים ואני מברך כל רגע, גם הציעו לי 65 ואמרו לי יהיה גדול וכו'.
לפני זה היה לנו 55' שהייתה כמו מסך מחשב [מבחינתי לא מבחינת אשתי]
וברגע שהתקינו שלשום את ה-75' תגובה של האישה :
"לא מבינה בשביל מה צריך את כל הגודל הזה"
צריך להפריד בין מסך לסלון לחדר שינה. זה לא אותו דבר. (תנוחת ראש לא מאפשרת להזיז את הראש/עיניים כמו בסלון)
65" זה הכן גדול, למרות שמול מסך 55" בחדר ממרחק של 2 מטר בערך רואים מצוין. (במיטה מול המסך)
להבא לא זורקים קרטון במשך חודש לפחות (אני שומר יותר) כי זה נותן אפשרות להחליף מסך בחנות ללא בעיה (חנות שאתה לקוח קבוע)
בלי להזכיר מסך תקול. (מחייבים קרטון בהחזרה)
אנחנו רכשנו עכשיו 75' למרחק של 3 מטרים ואני מברך כל רגע, גם הציעו לי 65 ואמרו לי יהיה גדול וכו'.
לפני זה היה לנו 55' שהייתה כמו מסך מחשב [מבחינתי לא מבחינת אשתי]
וברגע שהתקינו שלשום את ה-75' תגובה של האישה :
"לא מבינה בשביל מה צריך את כל הגודל הזה"
...
צודקים, יותר הגיוני לקנות טלויזיה ב-2400 ולמכור ב-2300 בלי התקנה והובלה, עם אחריות מוטלת בספק (כי אמצעי התשלום לא אצלך והשם שלך לא מופיע בקבלה) אחרי 3 שבועות של שימוש
...
חבר יקר, אני לא מצדד בקניית יד 2, אבל מי שכבר קונה צריך לדעת שמוצר יחסית חדש ותקין לא אמור להימכר בפחות משליש מחיר, זו כבר חוצפה. אני מכרתי בסוף ב1300 שזה על גבול ההוגן. חצי מחיר זה הגיוני, אבל מסך לא יורד ב70% ערך אחרי חודש-חודשיים.
shmizan כתב:
@Yuvalfrr אין אמור ולא אמור, הקונה לוקח סיכון ומצפה לקבל על זה פרמיה בדיוק כמו בכל תחום אחר.
זה לא רכב, שיש לו "מחירון", ולכן כל מיני אנשים באים ומציעים כל מיני מחירים, וזה כל הסיפור.
באופן אישי לא הייתי מסכים למכור טלוויזיה אחרי חודשיים ב-30% מהעלות אבל בדיוק בשביל זה אנשים כותבים מילים מסוימות במודעות שלהם.
אני לא יודע מאיפה הציפיות הלא ריאליות לגבי איך מכירות יד 2 בחו"ל מתנהלות, אבל בכל מקום שתמכור משהו יהיו אנשים שינסו להשיג את הדיל הכי טוב שהם יכולים גם אם לך זה לא נעים בתור המוכר.
...
אם תלך לחנות שמציעה מוצר 2000 ש"ח האם תציע לחנות 1000 ש"ח? וודאי שלא כי זה עלבון ובזבוז זמן למוכר. לבדוק אם יש גמישות ולנסות להוריד עד 300 ש"ח זה לגיטימי אבל אם אני מפרסם מחיר 1900 (כללתי עם זרוע חינם) ושלושה אנשים מתקשרים ומנסים לשכנע אותי לרדת ל-700 ש"ח זה כבר בזבוז הזמן שלי על שטויות. יש להשיג דילים ויש לחשוב שהמוכר מטומטם, חנות או מוכר יד 2. אם תלך לראות דירה יד 2 והשכירות המבוקשת היא 4500 ש"ח אתה תגיד למשכיר "בוא נסגור 3200 ש"ח אני מביא לך עכשיו צ'קים"?