חוות דעתכם על רמקולים מדפיים עד 2200 שקל.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
MAXBASS פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה קניתי רמקולים DIAMOND9.2 של וורפדל. הם סגורים למדיי ....
מכרתי אותם בהפסד 100 שקל! שטויות זה קטן מהסבל שיהיה לאורך השנים.
לאחר מכן: שמעתי PARADIGM ,mission,morel,canton,...מכל הנ"ל אהבתי מאוד את PARADIGM דגם TITAN המחיר הינו 1900 ואפשר עוד להוריד...
סאונד מדהיםםםםםםםם ללא פשרות צלול וטיבעי...לפתע בא המוכר וטען שבקרוב מגיעה סידרה חדשה ואלו האחרונים ואף אמר שיעלו הרבה יותר מהדגם הנ"ל....(תירוץ של מוכר).
אז נשאר לי רמקול אחד שלא שמעתי... DALI דגם CONCEPT2
המחיר עומד על 2190 ויש איפה להוריד...עוד לא שמעתי....
והשאלה היא ....: איזו חברה עדיפה ? PARADIGM או DALI.

אגב שמעתי B&W....גם יקר וגם לא לטעמי: אטום ווקלי מאוד אני לא אהבתי...!

leshets
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

איזו חברה עדיפה ? PARADIGM או DALI.
...
אין כאן שום רלוונטיות לחברה המיצרת, השאלה היחידה היא איזה מהם נשמע לך יותר טוב אם ההגברה שלך (במידה ויש לך הגברה קיימת).
מיכאל .

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7392
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 501 פעמים

שליחה #3 

דווקא הוורפידייל 9 נחשב לטוב אם ביקורות לא רעות בכלל .אבל אם תבחר בדאלי או פארדיים לא תצטער כי שניהם טובים נשאר לך רק לשמוע איזה נראה ונשמע לך יותר נעים לאוזן.

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #4 

מציע לך ללכת לאייל פור ולשמוע דיינאודיו 42 שיש לו משומש. זה עולה חדש 4900שקלים, והוא מוכר ב-2200 והוא נראה חדש לגמרי ונשמע כך גם כן. הצליל שלו פתוח בהחלט, ומתאים גם למגברים לא חזקים במיוחד. הוא 4אוהם ואני הנעתי אותו עם מגבר שפורפרות של 8 אוהם 18W, ועם מגבר שפורפרות 8אוהם 6W. שני המגברים הניעו אותו מעולה, ממליץ בחום ללכת ולשמוע.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

anatoli15, חיבור של מגבר שפופרות ביציאת ה-8 אוהם לרמקולים עם 4 אוהם (או כל שילוב לא מתאים למעשה) לא מומלץ בכלל בגלל שנושא תיאום העכבות הוא קריטי.
לא רק להעברת הספק מכסימלית אלא גם להיענות המגבר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אמת, אבל מה עושים אם אין לך יציאה של 4 אוהם באחד מהמגברים המדוברים?

בכל אופן, אני חייב לציין שהמגבר הניע אותו הרבה יותר בקלות מאשר כמה רמקולים של 8 אוהם ששמעתי מולו. גם אני הפתעתי מהעניין ולכן פתחתי דיון בזמנו בפורום השני, ואכן הסכימו איתי האנשים שכפי הנראה הרמקול פשוט לא יורד נמוך בהרבה מעבר ל-4 אוהם והרמקולים המדוברים של ה-8אוהם יורדים הרבה מתחת.

אישית ככל שאני שומע יותר צירופים של מגברים ורמקולים אני מבין יותר שבעצם כל הנתונים כולל התנגדות הם שטות אחת גדולה. אני עד לא מזמן חשבתי שאם כבר אפשר לסמוך על נתון כלשהו אז זה ההתנגדות של הרמקול. מסתבר שגם ההתנגדות מעבר לעובדה שאומרת מה יש לך ב-1kHz לא נותן שום מדד שהוא למה שהולך בשאר הסקאלה (לא שאני מגלה את אמריקה מחדש או משהו). כמו כן, תסכים איתי שהנתונים הם משהו יפה מאוד, אבל מה שקובע בסופו של דבר זה איך הכל נשמע. הדיינאודיו ניצח אהרבה מאוד מתחרים יקרים וגדולים ממנו פי כמה. ממליץ לו ללכת לשמוע אותם.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

אני מסכים לחלוטין ולכן אותי למשל הרבה יותר מטריד יציבות העכבה או כמה נמוך היא יורדת מהנומינלית מאשר הנצילות שלו.
מה שאני רוצה לאמר הוא שזה שחיברת ליציאת ה-4 אוהם אומר בהכרח שהוא יכל להישמע טוב יותר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

לצערי הב, באחד המגברים שהבאתי איתי (הבאתי שניים, פוש-פול אחד ו-SET אחד) לא הייתה יציאה של 4אוהם אלא רק של 8. ובמקרה זהו המגבר שמשמש אותי בחדר. מסיבה זו רציתי לבדוק איך זה נשמע עם המגבר שלי כי אחרי הכל חיפשתי רמקולים לחדר שלי. בסוף ד"א, קניתי את ה-Castle Severn MK2 ואני מרוצה ביותר. נשמעים מעולה וקלים מאוד להנעה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”