$1119.99 \ מחשב נייד Xiaomi Mi Notebook Pro
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מחלק מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לגופים והאתרים המוצגים כאן ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, אמינות האתרים,
המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מחלק מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לגופים והאתרים המוצגים כאן ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, אמינות האתרים,
המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
זה מחשב שונה כמובן. השרשור מדבר על Mi Notebook Pro, הסדרה הבכירה של המחשבים הניידים של Xiaomi ואתה מציג את ה- Redmibook, הסדרה התקציבית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
נכון, יש לו בין היתר מעבד מתקדם יותר, אבל איכות בנייה נמוכה ותקציבית יותר, החל ממארז פלסטיק מרגיש, מקלדת שאנשים לא מפסיקים לקלל ועוד.
לכן חשוב לדייק, לא סתם להגיב בשרשורי דילים ולתת רושם שמוצר זהה נמכר בארץ במחיר דומה כאשר אתה מדבר על מוצר אחר לגמרי.
עריכה:
אני רואה שכבר מחקת את ההודעה, אני אני לא מוחק את שלי
לכן חשוב לדייק, לא סתם להגיב בשרשורי דילים ולתת רושם שמוצר זהה נמכר בארץ במחיר דומה כאשר אתה מדבר על מוצר אחר לגמרי.
עריכה:
אני רואה שכבר מחקת את ההודעה, אני אני לא מוחק את שלי