Samsung הכריזו היום על - MicroLED -110 inch 4K TV
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
היום בקוריאה SAMSUNG הכריזו על המסך החדש שאמור לצאת למכירה באופן גלובלי ברבע הראשון
של 2021 . כבר היום בקוריאה ניתן לבצע הזמנה מוקדמת של המסך . כרגע עדיין לא ידוע מתי יצאו גם
גדלים אחרים . אבל המחיר כרגע עומד על כ - 165.000$ עבור ה - 110-inch .
בין היתר ניתן לחלק את המסך ל 4 של 55 -inch ולצפות ממקור שונה בכל אחד מהם האותן הזמן .
ע'פ הנתונים היכולות יותר טובות [ בהרבה ] מאשר ה - OLED כך שיתכן שהחל עידן חדש .
קישור להודעה המלאה .
https://news.samsung.com/global/samsung ... and-design
של 2021 . כבר היום בקוריאה ניתן לבצע הזמנה מוקדמת של המסך . כרגע עדיין לא ידוע מתי יצאו גם
גדלים אחרים . אבל המחיר כרגע עומד על כ - 165.000$ עבור ה - 110-inch .
בין היתר ניתן לחלק את המסך ל 4 של 55 -inch ולצפות ממקור שונה בכל אחד מהם האותן הזמן .
ע'פ הנתונים היכולות יותר טובות [ בהרבה ] מאשר ה - OLED כך שיתכן שהחל עידן חדש .
קישור להודעה המלאה .
https://news.samsung.com/global/samsung ... and-design
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הכל טוב ויפה,
ואם באמת זה יגיע לשוק הצרכני הדבר הבאמת מעניין זה איך סמסונג מתכוונת לשנע את המפלצת הזו לבתים של אנשים מבלי שיגרם נזק למסך, נשמע כמו תהליך לוגיסטי מורכב, במיוחד במחוזותינו,
אני כבר מדמיין את התלונות על מוביל שניסה להעלות את הטלוויזיה הזו במדרגות
ואם באמת זה יגיע לשוק הצרכני הדבר הבאמת מעניין זה איך סמסונג מתכוונת לשנע את המפלצת הזו לבתים של אנשים מבלי שיגרם נזק למסך, נשמע כמו תהליך לוגיסטי מורכב, במיוחד במחוזותינו,

חח בדיוק בשביל זה מפעל הפיס עשו בזמנו את הפרסומת עם המנוף שהכניס את הטלוויזיה לדירה.11/12/2020 10:29HdrPro כתב: הכל טוב ויפה,
...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מתלבט אם להרחיב את האחריות ב-200₪
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |