בעיה בטלוויזיית LG NanoCell 55SM9000PVA
שלום חברים,
לפני בדיוק שנה רכשתי טלוויזיה של LG דגם NanoCell 55SM9000PVA.
היום הדלקתי את הטלוויזיה והבחנתי בקווים דקים ממש בכל המסך.. לאחר כמה שעות לא ראו יותר כלום בטלוויזיה - רק מסך שחור.
עדיין אפשר לשמוע דרכה אבל לא לראות, אפילו לא להגיע לתפריטים של הטלוויזיה.
מישהו נתקל בדבר כזה או יודע אם אפשר לסדר את זה?
מצרף כמה תמונות של הקווים שהספקתי לצלם כשהטלוויזיה עוד עבדה :/
לפני בדיוק שנה רכשתי טלוויזיה של LG דגם NanoCell 55SM9000PVA.
היום הדלקתי את הטלוויזיה והבחנתי בקווים דקים ממש בכל המסך.. לאחר כמה שעות לא ראו יותר כלום בטלוויזיה - רק מסך שחור.
עדיין אפשר לשמוע דרכה אבל לא לראות, אפילו לא להגיע לתפריטים של הטלוויזיה.
מישהו נתקל בדבר כזה או יודע אם אפשר לסדר את זה?
מצרף כמה תמונות של הקווים שהספקתי לצלם כשהטלוויזיה עוד עבדה :/
נערך לאחרונה על ידי Revolve ב 10/12/2020 19:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: בעיה | קווים אופקיים דקים לכל אורך המסך LG NanoCell
אני לא חושב שאמרו משהו כי הוא כנראה לא פנה. אולי אני טועה....
מצטער על הבוטות, אבל אני לא מבין את כל הפוסטים האלה עם בעיות מוזרות שכל בר דעת יסיק כי מדובר כפגם במסך שדורש תיקון/החלפה באמצעות האחריות (בתקווה).
מה כבר אפשר להמליץ? להוריד בהירות? לעשות ריסט? מישהו כאן קוסם טלויזיות במקצועו?
מצטער הייתי חייב.
לא פניתי כי הבעיה התגלתה אחרי שעות הפעילות של ח.י.10/12/2020 19:09Yuvalfrr כתב:אני לא חושב שאמרו משהו כי הוא כנראה לא פנה. אולי אני טועה....
מצטער על הבוטות, אבל אני לא מבין את כל הפוסטים האלה עם בעיות מוזרות שכל בר דעת יסיק כי מדובר כפגם במסך שדורש תיקון/החלפה באמצעות האחריות (בתקווה).
מצטער הייתי חייב....
התמיכה שלהם לא פעילה כרגע וכאן אפשר לקבל תשובות במהירות רבה יותר ומאנשים מנוסים בתחום ואולי לחסוך זמן עד התמיכה של ח.י. שתהיה רק מחר בבוקר.
אם אתה לא יכול או מתכוון לעזור אז בשביל מה להגיב?
כי אף אחד לא יכול לעזור, אז במה תעזור הכוונה? אני חושב שרוב המבקרים הקבועים פה יודעים שאני תורם אינפורמציה ככל שאני יכול לסייע.10/12/2020 19:27Revolve כתב:לא פניתי כי הבעיה התגלתה אחרי שעות הפעילות של ח.י.10/12/2020 19:09Yuvalfrr כתב:
אני לא חושב שאמרו משהו כי הוא כנראה לא פנה. אולי אני טועה.
מצטער הייתי חייב....
התמיכה שלהם לא פעילה כרגע וכאן אפשר לקבל תשובות במהירות רבה יותר ומאנשים מנוסים בתחום ואולי לחסוך זמן עד התמיכה של ח.י. שתהיה רק מחר בבוקר.
אם אתה לא יכול או מתכוון לעזור אז בשביל מה להגיב?...
איך אתה מצפה שהאנשים המנוסים בתחום יחסכן לך זמן בעזרה? העזרה המקסימלית היא להפציר בך לפנות לשירות ואת זה אתה כבר יודע לבד. אתה צודק אין טעם שאגיב כפי שאין טעם שתפתח פוסט על זה.