חוות דעת: סמסונג Q95T
אז לאחר שנעזרתי לא מעט בפורום הזה בשביל להיסגר על הטלוויזיה, מרגיש צורך לשתף בחזרה.
אז, בתחילת השבוע קיבלתי את הסמסונג Q95T בגודל 75" (אחרי התלבטויות רבות בינה לבין LG Oled CX בגודל 65") ואני מרוצה שהלכתי עם הגודל ועל הדרך הרווחתי טלוויזיה שלדעתי לא נופלת מ-LG בכללותה (אל תצלבו אותי).
מראה:
הטלוויזיה נראית מצוין, שטוחה מכל הכיוונים ונצמדת יפה מאוד לקיר גם עם המתקן הסטנדרטי. השוליים של המסך מאוד קטנים ובסה"כ על הקיר היא נראית מעולה. כמובן שיש גם את אפשרות ה Ambient Mode שהוא בעיקר גימיק נחמד.. אבל בהחלט נראה מעולה כששמים אותו בתור רקע על המסך.
איכות תמונה:
וואוו! הצבעים החדות והבהירות מדהימים בכל שעות היממה (עם חלון מרפסת גדול מהצד) - כל סרטי הטבע בנטפליקס וביוטיוב ב 4K HDR נראים פשוט חוויה. בערוצים של סלקום, התמונה כצפוי פחות טובה, אבל אחרי שראיתי אצל שכן איך זה נראה ב LG Oled, אין לי על מה להתלונן.
ממשק:
הממשק של הטלוויזה די פשוט ונוח, למעט סלקום TV (שזה מעצבן), יש את כל האפליקציות שצריך (נטפליקס, יוטיוב, ספוטיפיי וכו'). יש אפשרות לדר דרך AirPlay מהאייפון וכמובן לשקף את המסך למי שיש אנדרואיד.
השלט החכם פשוט מעולה, מינימליסטי ונוח - הצלחתי לשלוט איתו על מגבר JVC ישן שלי.. מה שכן, עדיין לא הצלחתי לגרום לו לשלוט על המאסטר בוקס של סלקום, אבל אני לא מתייאש.
בדגם שלי יש גם את ה One Connect (קופסת החיבורים החיצונית) - פשוט רעיון גאוני של סמסונג, שלא ברור איך לא כל היצרניות מחקות.
מצב משחק:
אני משתמש במכשיר Xbox Series S עם הטלוויזיה וגם כאן, התמונה נראית מעולה. בהתחלה המסך קצת השתגע לי במעברים אוטומטים בין Game Mode למצב רגיל, אבל ברגע שכיביתי את ההגדרה האוטומטית, זה עובד מצויין על 4K@120.
DSE, התשקופות וכו':
אחרי כל החפירות, כמובן שהיו לי חששות מ DSE, בלומינג ועוד כל מיני תופעות שכנראה שמים אליהן לב רק אם ממש מתאמצים.. הרצתי כמה בדיקות ביוטיוב, כן יש כתמים פה ושם (שגם אותם התאמצתי לראות), אבל ממש לא משהו מטריד או כזה ששמים לב אליו במהלך צפייה רגילה בטלוויזיה.
לגבי השתקפויות, אצלי יש חלון גדול למרפסת בצד שמאל של הטלוויזיה ומנורת לד במרכז התקרה של הסלון. עם החלון, המסך מתמודד בצורה נהדרת ולא נרשמת שום הפרעה לצפיה במהלך היום. בלילה המנורה אכן משתקפת לי בזוויות מסוימות בחלק העליון של המסך וזה נמרח.. מפריע מעט בסצנות חשוכות, אבל סביל. למי שיש כמה גופי תאורה מול או מעל הטלוויזיה, זה עלול להוות בעיה.
לסיכום, טלוויזיית פרמיום עם תמונה מרשימה בכל התכנים ובכל שעות היממה ופיצ'רים מאוד מוצלחים כמו ה One Connect וה-One Remote.
אז, בתחילת השבוע קיבלתי את הסמסונג Q95T בגודל 75" (אחרי התלבטויות רבות בינה לבין LG Oled CX בגודל 65") ואני מרוצה שהלכתי עם הגודל ועל הדרך הרווחתי טלוויזיה שלדעתי לא נופלת מ-LG בכללותה (אל תצלבו אותי).
מראה:
הטלוויזיה נראית מצוין, שטוחה מכל הכיוונים ונצמדת יפה מאוד לקיר גם עם המתקן הסטנדרטי. השוליים של המסך מאוד קטנים ובסה"כ על הקיר היא נראית מעולה. כמובן שיש גם את אפשרות ה Ambient Mode שהוא בעיקר גימיק נחמד.. אבל בהחלט נראה מעולה כששמים אותו בתור רקע על המסך.
איכות תמונה:
וואוו! הצבעים החדות והבהירות מדהימים בכל שעות היממה (עם חלון מרפסת גדול מהצד) - כל סרטי הטבע בנטפליקס וביוטיוב ב 4K HDR נראים פשוט חוויה. בערוצים של סלקום, התמונה כצפוי פחות טובה, אבל אחרי שראיתי אצל שכן איך זה נראה ב LG Oled, אין לי על מה להתלונן.
ממשק:
הממשק של הטלוויזה די פשוט ונוח, למעט סלקום TV (שזה מעצבן), יש את כל האפליקציות שצריך (נטפליקס, יוטיוב, ספוטיפיי וכו'). יש אפשרות לדר דרך AirPlay מהאייפון וכמובן לשקף את המסך למי שיש אנדרואיד.
השלט החכם פשוט מעולה, מינימליסטי ונוח - הצלחתי לשלוט איתו על מגבר JVC ישן שלי.. מה שכן, עדיין לא הצלחתי לגרום לו לשלוט על המאסטר בוקס של סלקום, אבל אני לא מתייאש.
בדגם שלי יש גם את ה One Connect (קופסת החיבורים החיצונית) - פשוט רעיון גאוני של סמסונג, שלא ברור איך לא כל היצרניות מחקות.
מצב משחק:
אני משתמש במכשיר Xbox Series S עם הטלוויזיה וגם כאן, התמונה נראית מעולה. בהתחלה המסך קצת השתגע לי במעברים אוטומטים בין Game Mode למצב רגיל, אבל ברגע שכיביתי את ההגדרה האוטומטית, זה עובד מצויין על 4K@120.
DSE, התשקופות וכו':
אחרי כל החפירות, כמובן שהיו לי חששות מ DSE, בלומינג ועוד כל מיני תופעות שכנראה שמים אליהן לב רק אם ממש מתאמצים.. הרצתי כמה בדיקות ביוטיוב, כן יש כתמים פה ושם (שגם אותם התאמצתי לראות), אבל ממש לא משהו מטריד או כזה ששמים לב אליו במהלך צפייה רגילה בטלוויזיה.
לגבי השתקפויות, אצלי יש חלון גדול למרפסת בצד שמאל של הטלוויזיה ומנורת לד במרכז התקרה של הסלון. עם החלון, המסך מתמודד בצורה נהדרת ולא נרשמת שום הפרעה לצפיה במהלך היום. בלילה המנורה אכן משתקפת לי בזוויות מסוימות בחלק העליון של המסך וזה נמרח.. מפריע מעט בסצנות חשוכות, אבל סביל. למי שיש כמה גופי תאורה מול או מעל הטלוויזיה, זה עלול להוות בעיה.
לסיכום, טלוויזיית פרמיום עם תמונה מרשימה בכל התכנים ובכל שעות היממה ופיצ'רים מאוד מוצלחים כמו ה One Connect וה-One Remote.
תודה רבה. ממש חשוב לחזור לפה ולעדכן. זה תורם המון. תתחדש ותהנה!09/12/2020 15:47Slidead כתב: אז לאחר שנעזרתי לא מעט בפורום הזה בשביל להיסגר על הטלוויזיה, מרגיש צורך לשתף בחזרה.
מראה:
איכות תמונה:
ממשק:
מצב משחק:
DSE, התשקופות וכו':
לסיכום, טלוויזיית פרמיום עם תמונה מרשימה בכל התכנים ובכל שעות היממה ופיצ'רים מאוד מוצלחים כמו ה One Connect וה-One Remote....
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
תתחדש!
קיבלתי את שלי היום, אמורים לבא להתקין מחר.
קיבלתי את שלי היום, אמורים לבא להתקין מחר.
תודה חבר09/12/2020 21:00Slidead כתב: אם המנורות משתקפות לך במסך היום.. הם ישתקפו חלש יותר ב q90/95 אבל גם ימרחו יותר. אצלי רק המנורה במרכז התקרה משתקפת מעט בפינה העליונה של המסך בזווית מסוימת. מנורות אחרות מהמטבח או הכניסה לא משתקפות בכלל....
מתי רכשת, אם אפשר לשאול?...
אני רואה שאנשים שרק קיבלו את הטלויזיה גם ישר מקבלים התקנה, אני עדיין לא מבין איך הם קבעו לי התקנה לשלושה שבועות אחרי שכבר קיבלתי את הטלויזיה.
אני קבלתי את שלי ביום ראשון וגם לי קבעו התקנה רק בעוד שבועיים.09/12/2020 23:01oranfu כתב:מתי רכשת, אם אפשר לשאול?...
אני רואה שאנשים שרק קיבלו את הטלויזיה גם ישר מקבלים התקנה, אני עדיין לא מבין איך הם קבעו לי התקנה לשלושה שבועות אחרי שכבר קיבלתי את הטלויזיה....
צלצלתי לשרות לקוחות והם נתנו לי אשור להתקין אותה על הסטנד שמגיע עם הטלוויזיה במידה ואני מצלם.
זה לא בעיה, סך הכל 8 ברגים אבל תצטרך עזרה של עוד מישהו להרים אותה למזנון כי היא די כבדה ורחבה.
יכול להיות שהם לא חיכו למועד האספקה והזמינו התקנה לפני שהטלוויזיה הגיעה.09/12/2020 23:22oranfu כתב: קיבלנו אותה לפני שבוע וההתקנה נקבעה לעוד שבועיים (כלומר 3 שבועות אחרי האספקה).
שאלתי כי אני רואה שיש כאלה שמקבלים התקנה יחסית מהר אחרי האספקה.
להתעסק עם התקנה לבד אני מעדיף שלא, טלויזיה גדולה מדי, לא שווה את הסיכון....
לי קבעו התקנה ל- 23.12, שזה יוצא בערך שלושה שבועות אחרי הקניה, ולעומת זאת לאחי שקנה איזה חמישה ימים אחרי - קבעו התקנה שבוע קודם. הנציגה אמרה שיש להם כמה טכנאים בבידוד ובגלל זה העיכוב. נראה לי שזה גם תלוי במקום המגורים. כנראה שיש להם חלוקה לאיזורים בין הטכנאים.09/12/2020 23:01oranfu כתב:מתי רכשת, אם אפשר לשאול?...
אני רואה שאנשים שרק קיבלו את הטלויזיה גם ישר מקבלים התקנה, אני עדיין לא מבין איך הם קבעו לי התקנה לשלושה שבועות אחרי שכבר קיבלתי את הטלויזיה....
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
רכשנו שבוע שעבר. היה לנו מזל. לנו קבעו לסוף החודש, אבל התקשרנו לשרות לקוחות והיה מקום פנוי יום אחרי ההובלה.09/12/2020 23:01oranfu כתב:מתי רכשת, אם אפשר לשאול?...