טלוויזיה חדשה של סוני - תקלה מעצבנת ובשירות טוענים שאני צריך לחכות לעדכון תוכנה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
FatJoe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
שם מלא: יונתן
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

לפני שלושה שבועות קניתי טלוויזיה חדשה 65 אינצ' של סוני, מדגם 65XH9096BAEP, מיבואן רשמי.
לאחר כמה ימים התחילה תקלה ממש מעצבנת: כשמדליקים את הטלוויזיה התמונה מאד מאד חלשה, כך שבקושי רואים. את הסאונד שומעים רגיל. הבעיה נפתרת כשמנתקים את הטלוויזיה מהחשמל ומחברים בחזרה. לאחר שהטלוויזיה כבויה כמה שעות התקלה שוב חוזרת, ושוב צריך לנתק ולחבר לחשמל.
דיברתי עם השירות, קודם ביקשו לוודא שההגדרה "Motionflow" תחת תפריט Picture כבויה, והיא באמת היתה כבויה.
אחר כך אמרו שזאת בעיית תוכנה ושסוני עובדים על עדכון תוכנה שיתקן את הבעיה, ושאני צריך לחכות שייצא העדכון. לא נתנו התחייבות כמה זמן יקח עד שייצא העדכון, ובינתיים אני תקוע עם התקלה המעצבנת.

ראשית כל, אני רוצה להזהיר את כולם מהדגם הזה, הייתי מחכה כמה חודשים לפני שקונים אותו.
שנית כל - יכול להיות שאיפשהו בתפריט מתחבאת הגדרה שתפתור לי את הבעיה הזאת? מישהו מכיר אולי?
שלישית - נראה לכם הגיוני שתקלה כזאת קשורה לעדכון תוכנה? אם ככה איך זה לא קורה לכל מי שקנה את הדגם הזה?
רביעית -זה הגיוני שאני תקוע עם תקלה כזאת בטלוויזיה חדשה, בלי התחייבות מתי יפתרו לי את זה? יש משהו שאני יכול לעשות?

תודה

yondon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 320
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שאם אתה לא מוכן לחכות יש לך סיבה סופר מוצדקת להחזרת המוצר ולבקשת ביטול עסקה עם החזר מלא שכן הם לא יכולים לספק לך שום פתרון.

שחו
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1354
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #3 

תחפש הגדרות של power saving או auto brightness
שחר

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #4 

אין דבר כזה לחכות לעדכון גרסה, בקש ביטול

Ben-nadav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

תשובה לא מתקבלת. מה זה להמתין?
ואם יעברו 14 הימים שמותר לך לבטל בעילת סיבה סבירה, מה אז?

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11569
נתן תודות: 1207 פעמים
קיבל תודות: 2444 פעמים

שליחה #6 

זאת תופעה מוכרת לסוני. מסך 85" חדש היה נכבה, גלים מעל התמונה,רעשים מוזרים. כמה שיחות עם בכירים בסוני
חכה לעידכון גרסה. כמעט שבועיים עד שזה הסתדר. נשמע מוזר, זה מה שהיה.

Ben-nadav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

אם ככה, מוכנים לספק לך התחייבות בכתב שאם יעברו 14 ימי ההגנה וזה לא יסתדר יספקו לך מכשיר חדש? לא הפעלת אחריות, החלפת מכשיר חדש ראש בראש.

bhalamis
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #8 

אני עם המסך הזה כבר כמעט חודש,

באמת קרה לי פעם אחת בודדת שהמסך נדלק חשוך מאוד שממש לא רואים כלום,

הוצאה מהחשמל סידרה לי את הבעיה...

קרה רק פעם אחת.

asimo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

קרה לי עם דגם אחר של סוני KD 43XF7077 פס דק ירוק לאורך המסך . נציג השרות שהגיע אישר את התופעה ולאחר מספר ימים הודיעו לי מהשרות כי הם מחליפים את המכשיר. יפה. באותה הזדמנות שידרגתי בתוספת מחיר את הטלוויזיה לדגם משופר , אנדרואיד KD 49XH8096
קצת מפליא לגלות תקלות אצל סוני שכן יש לטלוויזיה LED 39 של סוני בת 10 שנים ועובדת כמו חדשה , לא היו תקלות ולא נזקקתי לשרות

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”