denon 3600h יד שניה מאמזון - עזרה בהחלטה...
האם הייתם רוכשים מגבר שאינו חדש (רשום משומש אבל כחדש) - המחיר משמעותית זול יותר מאשר בארץ 2800 כולל המשלוח לעומת 4000 שקלים. השולח אינו אמאזון (אירופה) אלא גוף צד שלישי, כך שאני מתלבט לגבי האחריות גם...
מצד אחד מאוד מפתה מצד שני, אני לא יודע אם לקחת סיכון.
מה דעתכם?
תודה!!!
מצד אחד מאוד מפתה מצד שני, אני לא יודע אם לקחת סיכון.
מה דעתכם?
תודה!!!
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
באם השולח אינו אמזון אז כיצד כולל מיסים בארץ ? בודאות מתאים למתח בארץ?
קניתי בעבר מוצרים כחדשים אבל לא משהו כמו רסיבר אלא מברשת שינים חשמלית וכד' אבל תמיד היה ישירות מאמזון
האם שאלת את המוכר לגבי אחריות - הבעייתיות היא בעלויות שינוע
רק אתה יכול להחליט לגבי הסיכון ברכישה, יש מחסור בסחורה בשוק ומה שבשבילי לא מהווה סיכון לאחר זהו נזק משמעותי
יש לי 3600 שנקנה באוגוסט האחרון מאידיגו אחרי שרסיבר בן 4.5 שעלה מעל 10K ש"ח התקלקל
אשמח לקבל קישור בפרטי כל שאוכל לחוות דעה לגבי מקור הרכישה או כל נתון אחר, המחיר מפתה באם כולל את כל המיסים
קניתי בעבר מוצרים כחדשים אבל לא משהו כמו רסיבר אלא מברשת שינים חשמלית וכד' אבל תמיד היה ישירות מאמזון
האם שאלת את המוכר לגבי אחריות - הבעייתיות היא בעלויות שינוע
רק אתה יכול להחליט לגבי הסיכון ברכישה, יש מחסור בסחורה בשוק ומה שבשבילי לא מהווה סיכון לאחר זהו נזק משמעותי
יש לי 3600 שנקנה באוגוסט האחרון מאידיגו אחרי שרסיבר בן 4.5 שעלה מעל 10K ש"ח התקלקל
אשמח לקבל קישור בפרטי כל שאוכל לחוות דעה לגבי מקור הרכישה או כל נתון אחר, המחיר מפתה באם כולל את כל המיסים
מעמ פלוס עמלות של חברת השילוח לטיפול במעמ.
אם זה עם חברת שילוח כגון ems תהיה די בטוח שזה יעצר במכס ותשלם הכל כי הם רוצים לגבות את העמלות שלהם (שבד"כ גבוהות, למרות שבמוצרים יקרים יכול להיות שבאחוזים זה לא כזה הרבה).
אם זה עם חברת שילוח כגון ems תהיה די בטוח שזה יעצר במכס ותשלם הכל כי הם רוצים לגבות את העמלות שלהם (שבד"כ גבוהות, למרות שבמוצרים יקרים יכול להיות שבאחוזים זה לא כזה הרבה).
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
בלי לראות המודעה, זו טעות של המוכר, שלא ביטל משלוח לישראל או כלל תעריפי משלוח לארץ
המינימום שאני הייתי רוצה לראות זה שהמשלוח מבוצע על ידי אמזון, כדי להיות רגוע. זה לא המצב במקרה
לא נראה לי שזה יתממש
המינימום שאני הייתי רוצה לראות זה שהמשלוח מבוצע על ידי אמזון, כדי להיות רגוע. זה לא המצב במקרה
לא נראה לי שזה יתממש
מה שאמרו החברים לפני.07/12/2020 17:15yossirif כתב: נכון. להערתכך יהיו מיסים נוספים על החבילה? משהו מרגיש שם מסריח? זה גם משלוח מהיר מאוד (4 או 5 ימים)...
מה לגבי המוצר?...
גם נראית טעות שלא הכניס דמי משלוח וגם חבילה מעל ערך של $75 חייבת במיסים. עם משהו קטן וקל אולי עוד יש מזל לפעמים, אבל עם AVR לא נראה לי ריאלי.