עזרה ברכישת מסך
שלום לכולם,
רכשתי מסך 55 אינטש של hisense לחדר שינה (על לי כ- 1800 ש"ח).
אני יעדתי את הטלויזיה לנטפליקס ולהתקנה של אפליקציה של עידן+ (לא על ידי טיונר מובנה) וגם אפליקציות אחרות וזהו. לא צריך יותר. אך ראיתי שהחנות אפילקציות של היסנס ממש דלה ואין בה כלום (אפילו לא עידן +) וזה ממש ביאס אותי. היא לא כמו אנדרואיד. פשוט אין בה כלום ואני לא יכול להתקין כלום.
יש הרבה טלויזיות פשוטות שבכולם יש אנדרואיד מובנה ואפשר להתקין בו איזה אפליקציות שרוצים. ולא בא לי לרכוש עכשיו סטרימר (כי גם לא בא לי בחדר שינה 2 שלטים)
השאלה היא האם כדאי לחליף ולקחת טלויזיה יותר פשוטה (וגם יותר זולה) שיש בה אנדרואיד (ויש המון כאלו חברות מדבקות) או לא כדאי.
תודה לעוזרים.
אני יעדתי את הטלויזיה לנטפליקס ולהתקנה של אפליקציה של עידן+ (לא על ידי טיונר מובנה) וגם אפליקציות אחרות וזהו. לא צריך יותר. אך ראיתי שהחנות אפילקציות של היסנס ממש דלה ואין בה כלום (אפילו לא עידן +) וזה ממש ביאס אותי. היא לא כמו אנדרואיד. פשוט אין בה כלום ואני לא יכול להתקין כלום.
יש הרבה טלויזיות פשוטות שבכולם יש אנדרואיד מובנה ואפשר להתקין בו איזה אפליקציות שרוצים. ולא בא לי לרכוש עכשיו סטרימר (כי גם לא בא לי בחדר שינה 2 שלטים)
השאלה היא האם כדאי לחליף ולקחת טלויזיה יותר פשוטה (וגם יותר זולה) שיש בה אנדרואיד (ויש המון כאלו חברות מדבקות) או לא כדאי.
תודה לעוזרים.
יש לך כמה אפשרויות:06/12/2020 8:10avihai84 כתב: שלום לכולם,
תודה לעוזרים....
א. לקנות סטרימר - ואז כמו שאמרת תצתרך להיות עם 2 שלטים.
ב. לקנות מדבקה סינית - ואז אולי תקבל אנדרויד, אבל זה גם מתכון לצרות: יכול להיות שהסמארט יהיה איטי/יקרוס בטלויזיה, יש מצב שאיכות התמונה תהיה הרבה פחות טובה, יש מצב שאיכות הטלויזיה תהיה פחות טובה והיא תתקלקל מהר.
ג. להוסיף עוד כסף, ולקנות מסך בסיסי עם אנדרויד של הייסנס עצמם או סוני (ששם זה XH8096, והוא כנראה יהיה יקר משמעותית, אבל גם איכותי יותר משמעותית)
ד. לקנות טלויזיה בסיסית של חברה אחרת (סמסונג, LG, TCL) כי בכולן יש נטפליקס וברובן יש גם עידן+ (גם אם מערכת ההפעלה היא לא אנדרויד טיוי).
בהצלחה!
תודה רבה על העזרה.
יש לי סמסונג בבית, אני גם לא אוהב את המערכת הפעלה שלה (לא מבין למה כולם לא שמים אנדרואיד....הכי נוח ופשוט. לטלויזיות פשוטות יש אנדרואיד, למה ליקרות אין..אבל זה כבר שאלה אחרת.)
רק שאלה,
האנדרואיד שאני מקבל בטלויזה פשוטה (מדבקה, ELCO למשל) הוא ממש פחות טוב מהאנדרואיד שיש בסטרימר של שאומי שקונים ב 200 שקל?
יש לי סמסונג בבית, אני גם לא אוהב את המערכת הפעלה שלה (לא מבין למה כולם לא שמים אנדרואיד....הכי נוח ופשוט. לטלויזיות פשוטות יש אנדרואיד, למה ליקרות אין..אבל זה כבר שאלה אחרת.)
רק שאלה,
האנדרואיד שאני מקבל בטלויזה פשוטה (מדבקה, ELCO למשל) הוא ממש פחות טוב מהאנדרואיד שיש בסטרימר של שאומי שקונים ב 200 שקל?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא באמת חייבים שני שלטים.
אפשר להשתמש ב-CEC, ואז ניתן לעבוד רק עם שלט אחד.
אפשר להשתמש ב-CEC, ואז ניתן לעבוד רק עם שלט אחד.
סמסונג ו-LG מפתחים מערכות הפעלה משלהן כי זה אקו-סיסטם שלם (זה משמש גם טלויזיות, גם טלפונים, גם שעונים, מקררים, וכו׳).06/12/2020 12:06avihai84 כתב: תודה רבה על העזרה.
רק שאלה,
האנדרואיד שאני מקבל בטלויזה פשוטה (מדבקה, ELCO למשל) הוא ממש פחות טוב מהאנדרואיד שיש בסטרימר של שאומי שקונים ב 200 שקל?...
ויש להן אינטרס כלכלי שתשתמש באקו-סיסטם שלהם ולא של גוגל (קרי אנדרויד).
לשאלתך - האנדרויד לא יהיה פחות טוב, אולי יהיה גירסה פחות מתקדמת.
מה שיהיה פחות טוב זה המעבד/לוח אם/זיכון שעליו הוא ירוץ, לכן הוא יהיה יותר איטי ו/או פחות יציב, ויתן חוויה הרבה פחות טובה מאשר בטלויזיה איכותית (ויקרה) יותר.