לאחר שבוע שלא הצלחתי לקבל החזר אות arc ממסך סוני לרסיבר דנון, ניתקתי את כבל הhdmi וכבלי החשמל והבעיה נפתרה.
אבל ברגע שכיביתי את המסך והרסיבר הבעיה חזרה.
מישהו נתקל בתופעה הזאת?
בעיית arc
היי גבר,06/12/2020 7:56hernik כתב: לאחר שבוע שלא הצלחתי לקבל החזר אות arc ממסך סוני לרסיבר דנון, ניתקתי את כבל הhdmi וכבלי החשמל והבעיה נפתרה.
מישהו נתקל בתופעה הזאת?...
ליבי מבין את ליבך. אני גם "שרפתי" יותר מ-10 שעות במצטבר על הנושא הזה ולאחר התיעצות עם ט.ר (היבואנים של דנון) נאמר לי שאין פשוט סטנדרט אחיד בתקן ה- ARC ולכן יכולה להיות בעיה בין יצרנים שונים אז לאו דווקא זה עובד כמו שצריך.
חיברתי דנון חדש חדש אבל דגם הכניסה שלהם לטלוויזית LG8600 חדשה גם כן וזה פשוט לא עבד - הייתה שליטה על הווליום אך לא היה סאונד. איך שהחלפתי את הדנון באונקיו הכל עבד תקין לי בעיה בכלל.
יכול להיות שתצטרך "להשתנמך" ולעבוד עם כבל אופטי מה שיגביל אותך בפורמטי הסאונד.
באיזה פורמטי סאונד הכבל האופטי מגביל?06/12/2020 15:45Dannino כתב:היי גבר,06/12/2020 7:56hernik כתב: לאחר שבוע שלא הצלחתי לקבל החזר אות arc ממסך סוני לרסיבר דנון, ניתקתי את כבל הhdmi וכבלי החשמל והבעיה נפתרה.
מישהו נתקל בתופעה הזאת?...
ליבי מבין את ליבך. אני גם "שרפתי" יותר מ-10 שעות במצטבר על הנושא הזה ולאחר התיעצות עם ט.ר (היבואנים של דנון) נאמר לי שאין פשוט סטנדרט אחיד בתקן ה- ARC ולכן יכולה להיות בעיה בין יצרנים שונים אז לאו דווקא זה עובד כמו שצריך.
חיברתי דנון חדש חדש אבל דגם הכניסה שלהם לטלוויזית LG8600 חדשה גם כן וזה פשוט לא עבד - הייתה שליטה על הווליום אך לא היה סאונד. איך שהחלפתי את הדנון באונקיו הכל עבד תקין לי בעיה בכלל.
יכול להיות שתצטרך "להשתנמך" ולעבוד עם כבל אופטי מה שיגביל אותך בפורמטי הסאונד....