טלויזיה 65" מומלצת לסלון מואר תקציב 4000-5000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
IdanDavidi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני מחפש טלוויזיה לסלון מואר. הטלוויזיה תהיה ממש מול חלון, וגם מהצד צמודה לויטרינה.
מה שחשוב לי שיראו טוב יחסית בגלל האור מהחלונות, ושתהיה זווית צפיה טובה גם מהצד.
כל שאר הדברים כמו hdmi2.1, android וכו' פחות חשובים (טלוויזיה להורים שתחובר 99% מהזמן לממיר הוט)
הגודל הוא 65" ותקציב 4-5 אלף. האם זה ריאלי?

תודה רבה!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20183
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לא ממש.
הייתי מכוון ל-Q90T או XH9505.

וגם טלוויזיה סופר בהירה יכולה לא להספיק, רצוי לשים וילונות, ובכך לפתור את הבעיה.

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #3 

ממשיך את ההמלצה כאחד שמשתמש ב XH95 באור יום, ללא חלון מול המסך ודירה עורפית שבקושי מקבלת שמש אלא פשוט אור מתון ובכל זאת יש קצת השתקפויות. אני חושש שאם תציב טלויזיה כזו מול חלון שמפיץ אור יום תקבל אפקט ריינבאוו עם קשת צבעונית על המסך.

וזה עם דגם פרימיום אחד הטובים בשוק בהשתקפויות וצפיה באור יום, אז עם מסך של 4-5 אלף הפרוגנוזה לא מדהימה..עניין ההשתקפויות איננו פתיר. ככל שתשקיע יותר תקבל טיפול טוב יותר, אבל גם במסכי הקצה אי אפשר לעשות קסמים.
נערך לאחרונה על ידי Yuvalfrr ב 05/12/2020 17:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

IdanDavidi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

05/12/2020 17:24  
TheCoolest כתב:
לא ממש.
הייתי מכוון ל-Q90T או XH9505.

וגם טלוויזיה סופר בהירה יכולה לא להספיק, רצוי לשים וילונות, ובכך לפתור את הבעיה.
...
05/12/2020 17:51  
Yuvalfrr כתב:
ממשיך את ההמלצה כאחד שמשתמש ב XH95 באור יום, ללא חלון מול המסך ודטרה עורפית שבקושי מקבלת שמש אלא פשוט אור מתון ובכל זאת יש קצת השתקפויות. אני חושש שאם תציב את הטלויזיה מול חלון שמפיץ אור יום תקבל אפקט ריינבאוו עם קשת צבעונית על המסך.

וזה עם דגם פרימיום אחד הטובים בשוק בהשתקפויות וצפיה באור יום, אז עם מסך של 4-5 אלף הפרוגנוזה לא מדהימה...
...

הטלויזיה הנוכחית שלהם היא משהו ישן של philips, שיש בה משהו מעניין: המסך עצמו הוא "matte" ולא "crystal clear", מה שעוזר מאוד בעניין החלון. יש מסכים כאלה היום? ניסיתי לחפש ולא הצלחתי למצוא משהו כזה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #5 

לא ראיתי כאלה בעשור האחרון.
יש גם את NANO 90, שמטפל טוב בהשתקפויות, אבל הוא לא מגיע לרמות בהירות גבוהות במיוחד.

GalZohar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 832
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #6 

לפני כמה זמן עברתי בתצוגה של חנות מוצרי חשמל עם תאורת תקרה חזקה יחסית על לא מעט מסכים. בכולם היו השתקפויות נוראיות. לא התאמצתי יותר מדי לראות הבדלים, אבל בלי להתאמץ נראה שכולם גרועים באותה מידה. בלי וילונות כהים ועבים כנראה שכל מסך ייראה רע במצב שאותו אתה מתאר, גם אם חלק ייראו קצת פחות רע. מסך שסובל פחות מהשתקפויות זה בונוס, אבל ממש לא פתרון. אם יש חדר בעייתי, צריך לפתור את זה ברמת החדר.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #7 

רק למען הסדר הטוב, היה לי מסך מט, ואני לא חושב שעניין ההשתקפויות היה הרבה יותר טוב שם.
במקום השתקפות ממוקדת, היא פשוט היתה מתפזרת על פני כל שטח המסך ואי אפשר היה לראות בו כלום.
כך שהפתרון הכי נורמלי זה לשים וילונות או להוריד תריסים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”