היי חברים ,
אני מחפש סרט אימה ישן מאוד מה שאני זוכר זה נערות שיוצאות לחופשה ובחופשה כל אחת פוגשת גבר , חלק שאני זוכר היטב זה שגבר אחד לוקח את אחת הבחורות בסירה קטנה בשלב מסויים הפרצוף שלו מתעוות ומיד לאחר מכן היא מתעלפת ומוצאת את עצמה קשורה בשרשרת ברזל כשהיא הפוכה עם הראש לרצפה במקום שנראה כמו טקס פולחן עם נרות בשלב הזה רואים בחורה נוספת שמבצעת הטקס עם גרזן או משהו מברזל ומתחילה לחרוט על הבחורה ולהוריד ממנה דם והבחורה כמובן מתחננת לרחמים סרט קריפי ביותר .. בוודאות יעלה למומחים בינינו
סרט נוסף קל הרבה יותר .. סרט מותחן אקשן מבוסס על גבר שהוא הגיבור הראשי והוא נשלח לעצור רוצח סדרתי קר ופסיכופט מסתורי לאורך כל העלילה הוא במרדפים אחרי הזהות של אותו רוצח לנסות ולעצור אותו לפני שהרוצח מגיע אל המטרה הבאה שלו אני זוכר בבירור שהרוצח מתנהג גם כפסיכופת ושהוא צריך לקחת תרופה קטלנית ומטשטשת בהזרקה אני זוכר שהרוצח נכנס לבית מלא באבטחה במטרה להוריד את המטרה שלו ושהוא מצליח להתגנב דרך תעלה והגיבור של הסרט מצליח בשניות האחרונות להזהיר את המטרה . בסוף הסרט הגיבור במצוד אחר הרוצח אחרי שהוא מגלה את זהותו והוא מצליח להרוג אותו על רכבת . התיאור שלי קצת מטושטש אבל מי שמכיר יזהה
נ.ב אם זה לא המקום סליחה מראש אני חדש