The Q Has Arrived. (עודכן עם תמונות)
-
odedia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 471
בשעה טובה ומוצלחת, הגיעה ה-Q91 בגודל 50" שהזמנתי.
שילמתי מחיר די גבוה ביחס לאחרים כאן באתר שהשיגו מחיר טוב במכרזים, אבל מצד שני זה היה החלפה של טלוויזיה שהייתה ברשותי כמעט חודש (פיליפס 5331, באמת לא מומלץ), אז סתמתי את האף ושילמתי.
הקטע שבאמת מציק בכל הסיפור זה סמליין.
האריזה יושבת אצלי בבית, ואני לא יכול אפילו לפתוח אותה. על האריזה כתוב בגדול ובאדום "אין לפתוח אריזה זו אלא על ידי טכנאי". כאילו שצריך הסמכה מקצועית לפתוח אריזת קרטון ולחבר את הטלוויזיה לחשמל. התקשרתי לסמליין והם אישרו שאם אני פותח את האריזה לבד, אני מאבד את האחריות. זה פשוט מגוחך לגמרי. מדובר כאן על טלוויזיה שמגיעה עם הסטנד כבר מחובר אליה.
סמליין הם גם בין הבודדים שלא נותנים התקנה חינם על הקיר , בניגוד לישפאר, ח.י., יבואן שארפ ואחרים (פיליפס נותנים 50% הנחה).
בקיצור, אני מאוד שמח שהטלוויזיה הגיע, אבל מרגיש ממש מתוסכל בגלל תנאי השירות הטפשיים של סמליין. אני צריך לחכות עכשיו עד יום שני כדי שמישהו יגיע ויחבר תקע לחשמל.
עדכון: התסוופו תמונות למטה.
שילמתי מחיר די גבוה ביחס לאחרים כאן באתר שהשיגו מחיר טוב במכרזים, אבל מצד שני זה היה החלפה של טלוויזיה שהייתה ברשותי כמעט חודש (פיליפס 5331, באמת לא מומלץ), אז סתמתי את האף ושילמתי.
הקטע שבאמת מציק בכל הסיפור זה סמליין.
האריזה יושבת אצלי בבית, ואני לא יכול אפילו לפתוח אותה. על האריזה כתוב בגדול ובאדום "אין לפתוח אריזה זו אלא על ידי טכנאי". כאילו שצריך הסמכה מקצועית לפתוח אריזת קרטון ולחבר את הטלוויזיה לחשמל. התקשרתי לסמליין והם אישרו שאם אני פותח את האריזה לבד, אני מאבד את האחריות. זה פשוט מגוחך לגמרי. מדובר כאן על טלוויזיה שמגיעה עם הסטנד כבר מחובר אליה.
סמליין הם גם בין הבודדים שלא נותנים התקנה חינם על הקיר , בניגוד לישפאר, ח.י., יבואן שארפ ואחרים (פיליפס נותנים 50% הנחה).
בקיצור, אני מאוד שמח שהטלוויזיה הגיע, אבל מרגיש ממש מתוסכל בגלל תנאי השירות הטפשיים של סמליין. אני צריך לחכות עכשיו עד יום שני כדי שמישהו יגיע ויחבר תקע לחשמל.
עדכון: התסוופו תמונות למטה.
נערך לאחרונה על ידי odedia ב 30/07/2007 12:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
אחי, תתחדש וקח את זה בקלות.
החיפזון מהשטן.
ככה יהיה לך הזדמנות לבדוק אם יש פיקסלים שרופים כאשר המתקין נמצא.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
odedia
-
- חבר פעיל מאוד

תודה שרגא.
אני פשוט לא אוהב את ה"כיסוי תחת" הזה, כי כשהתקשרתי לתאם טכנאי שלהם, הם אמרו לי שאין בעיה לחבר את הטלוויזיה, רק כמובן שאם אני מפיל אותה או משהו אז זה באחריותי. בדיוק אותו דבר אמר מנהל המכירות של סמסונג, שאיתו דיבר המוכר שממנו קניתי כדי להבין במה מדובר (מנחם, אם מישהו מכיר) - אפשר לפתוח, יש אחריות אלא אם כן שברתי משהו. אבל כמובן שבשירות הלקוחות שלהם הם יהיו בשיא הקיצוניות ויגידו שאסור לי לחבר את המכשיר לחשמל. פשוט בדיחה.
רציתי לנצל את הזמן הזה כדי לעשות למסך הרצה של כמה ימים. בקצב הזה, אני אוכל להשתמש במכשיר רק עוד שבוע.
אני פשוט לא אוהב את ה"כיסוי תחת" הזה, כי כשהתקשרתי לתאם טכנאי שלהם, הם אמרו לי שאין בעיה לחבר את הטלוויזיה, רק כמובן שאם אני מפיל אותה או משהו אז זה באחריותי. בדיוק אותו דבר אמר מנהל המכירות של סמסונג, שאיתו דיבר המוכר שממנו קניתי כדי להבין במה מדובר (מנחם, אם מישהו מכיר) - אפשר לפתוח, יש אחריות אלא אם כן שברתי משהו. אבל כמובן שבשירות הלקוחות שלהם הם יהיו בשיא הקיצוניות ויגידו שאסור לי לחבר את המכשיר לחשמל. פשוט בדיחה.
רציתי לנצל את הזמן הזה כדי לעשות למסך הרצה של כמה ימים. בקצב הזה, אני אוכל להשתמש במכשיר רק עוד שבוע.
-
odedia
-
- חבר פעיל מאוד

תודה מרטין,MartinHSabag כתב:אם הם נותנים לך אחריות על ההתקנה, לגיטימי לגמרי שהם יירצו שמישהו מהם ייבצע את ההתקנה והפתיחה....
תתחדש ותהנה ומחכים לתמונות....
זה כל הנקודה - אין מה להתקין. המסך מגיע עם הסטנד מובנה. אני לא צריך שום טכנאי שלהם שישחק לי עם ההגדרות במסך, כי עם כל הכבוד לו, אני בטוח שאני אוכל להשיג תוצאות יותר טובות עם תוכנות כיול פשוטות. כל מה שצריך זה לפתוח את האריזה ולהניח על המזנון.
אם לא הבהרתי - אני לא מדבר על התקנה על הקיר, אלא פשוט לשים את המוצר על מזנון.
- michael100
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 288
כשקיבלתי את ה- Q שלי הייתה לי בעיה דומה.
התקשרתי למיניליין ונאמר לי שהפתיחה לא פוגעת באחריות אלא במקרה של נפילה וכד'.
פתחתי לבד ולאחר מספק ימים קיבלתי מהם תעודת אחריות בדואר.
פתחתי לבד ולאחר מספק ימים קיבלתי מהם תעודת אחריות בדואר.
- SagiBarak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
הקטע הזה עם הטכנאי קיים לגבי כל הדגמים של הסמסונג? או רק לגבי ה-Q?
אם זה קיים כלפי כל הדגמים, אז זה אפשרי שישלחו בדואר תעודת אחריות ושאני אפתח את האריזה, כי זה באמת שטותי.
אם זה קיים כלפי כל הדגמים, אז זה אפשרי שישלחו בדואר תעודת אחריות ושאני אפתח את האריזה, כי זה באמת שטותי.
נערך לאחרונה על ידי SagiBarak ב 26/07/2007 16:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
odedia
-
- חבר פעיל מאוד

חחח, הם ממש קרעו אותי מצחוק עכשיו, התקשרתי לשירות שלהם שוב, שאלתי אותם למה סוכן המכירות שלהם אומר משהו אחד והם משהו אחר, אז פתאום התגובה שלהם הייתה שונה והם הסבירו לי את מה שאתה אמרת, מיכאל.michael100 כתב:כשקיבלתי את ה- Q שלי הייתה לי בעיה דומה.
פתחתי לבד ולאחר מספק ימים קיבלתי מהם תעודת אחריות בדואר....
שאלתי אותה "בקיצור, כל הבלאגן הזה זה בשביל הכסת"ח שלכם?", והיא ענתה לי "כן, ברור".
- dudib
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
odedia
תתחדש ומזל טוב , תנשום עמוק ותתאפק
כמו שאומרים " החילזון מהשפן "
תתחדש ומזל טוב , תנשום עמוק ותתאפק
כמו שאומרים " החילזון מהשפן "
- ayzik123
-
- חבר פעיל

- תגובות: 87
הנושא הזה של תחכה לטכנאי קיים גם במכשירי חשמל אחרים (מדיח, מכונת כביסה וכו')
אין מה לעשות זו הדרך שלהם לצמצם בקשות שירות שנובעות מהתקנה לא נכונה.
במקרה שלי הטכנאי גם הביא את המכשיר וגם התקין כך שלא ברור לי למה הפרידו אצלך.
בכל מקרה בתור אחד שה Q שלו כבר על הקיר אני אומר שיש לך למה לחכות
תתחדש ותהנה
אין מה לעשות זו הדרך שלהם לצמצם בקשות שירות שנובעות מהתקנה לא נכונה.
במקרה שלי הטכנאי גם הביא את המכשיר וגם התקין כך שלא ברור לי למה הפרידו אצלך.
בכל מקרה בתור אחד שה Q שלו כבר על הקיר אני אומר שיש לך למה לחכות
תתחדש ותהנה
- dudib
-
- חבר מכור קשה

ayzik123
יופי , תשפוך לו מלח על הפצעים
יופי , תשפוך לו מלח על הפצעים
-
odedia
-
- חבר פעיל מאוד

טוב, זמן תמונות:

חבל, דווקא קיוויתי שבזאת תצליחו לראות את הים מהמרפסת:D:

יש נשים שהיו הורגות כדי להצליח להוציא שחורים כאלה:

בקיצור, רושם ראשוני - פצץ

חבל, דווקא קיוויתי שבזאת תצליחו לראות את הים מהמרפסת:D:

יש נשים שהיו הורגות כדי להצליח להוציא שחורים כאלה:

בקיצור, רושם ראשוני - פצץ
- go_go
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
תתחדש נראה יפה 
- SagiBarak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
W0W, זה נראה ממש יפה =]
מתאים לך לסלון
תתחדש
מתאים לך לסלון
תתחדש
- efib
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
תתחדש, ניראה יפה 
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- dudib
-
- חבר מכור קשה

-
odedia
-
- חבר פעיל מאוד

אגב, למי שמתעניין במה שנסגר עם הטכנאי של סמליין - הוא הגיע, העלה את ה-Brightness ב-10 רמות, ניסה לדחוף לי מגן ברקים ב-200 שקלים והלך.
אה, ואין לי פיסקלים שרופים במסך, אז דוגמתי.
אה, ואין לי פיסקלים שרופים במסך, אז דוגמתי.
- TangoMan
-
- חבר פעיל

- תגובות: 80
פתיחה ע"י מתקין
זה לא תמיד לרעת הלקוח או לכסת"ח...
אני זוכר מקרה שחברים טובים שלי הזמינו מכונת כביסה (לא זוכר כבר של איזה יצרן..) וכאשר הטכנאי הגיע לפתוח אותה, גילו בכיסוי העליון שלה שבר ענק בפלסטיק... שבר שכנראה נגרם בהובלה... כמובן שהחליפו להם את המכונה ללא בעיות.
אם הטכנאי לא היה פותח ומגלה את זה, תחשבו על הויכוחים עם החברה מי גרם לשבר....
אני זוכר מקרה שחברים טובים שלי הזמינו מכונת כביסה (לא זוכר כבר של איזה יצרן..) וכאשר הטכנאי הגיע לפתוח אותה, גילו בכיסוי העליון שלה שבר ענק בפלסטיק... שבר שכנראה נגרם בהובלה... כמובן שהחליפו להם את המכונה ללא בעיות.
אם הטכנאי לא היה פותח ומגלה את זה, תחשבו על הויכוחים עם החברה מי גרם לשבר....
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
יפה לאללה,תתחדש
אמן מייסר
- ruve
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
יפה מאוד, תתחדש.
ומנסיון של ה42Q אצל אחי "תלה" אותה (אני ואחי אמרנו שיפה על הסטנד המקורי ואשתו אמרה לתלות...)
ומנסיון של ה42Q אצל אחי "תלה" אותה (אני ואחי אמרנו שיפה על הסטנד המקורי ואשתו אמרה לתלות...)