Xbox Game Pass Ultimate ל 3 חודש בדולר אחד בלבד!
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה ערן. מניח שזה רק למנויים חדשים או שיש דרך להוסיף את זה למנוי קיים?
תודה ערן ,
אני אף פעם לא השתמשתי בשירות הזה , ושאני מנסה להצטרף עם אשראי או דרך PAYPAL אני מגיע לשלב הסופי ושאני לוחץ SUBSCRIBE בסוף הוא רושם לי , היתה בעיה בהתליך וצור קשר עם MICROSOFT .
מישהו יודע למה זה ככה או נתקל בזה בעבר ? ( זה קשור לכתובת ישראלית או אמריקאית )
יש דרך אחרת לשלם להם ?
תודה רבה.
אני אף פעם לא השתמשתי בשירות הזה , ושאני מנסה להצטרף עם אשראי או דרך PAYPAL אני מגיע לשלב הסופי ושאני לוחץ SUBSCRIBE בסוף הוא רושם לי , היתה בעיה בהתליך וצור קשר עם MICROSOFT .
יש דרך אחרת לשלם להם ?
תודה רבה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא יודע, לא ניסיתי האמת. תנסה, מה יש להפסיד?05/12/2020 13:49oris74 כתב: תודה ערן. מניח שזה רק למנויים חדשים או שיש דרך להוסיף את זה למנוי קיים?...
זה ישמע קצת הזוי אבל תיכנס ללינק דרך אקספלורר, לי זה פתר את הבעיה בפעם הקודמת05/12/2020 15:14Soccer כתב: תודה ערן ,
יש דרך אחרת לשלם להם ?
תודה רבה....