התקנת Q95T ומתקן No Gap

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Slidead פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

היי,

ביום ראשון אני עתיד לקבל את הטלוויזיה Q95T בגודל 75 אינץ׳ ויש לי כמה שאלות.

1. באיזה גובה מומלץ לתלות את הטלוויזיה? (מרחק 4 מטרים)
2. האם כדאי לשדרג למתקן No Gap?
3. האם צופים בטלוויזיה כשהמסך מוצמד לקיר או שבכל מקרה נותנים זווית כמו במתקן סטנדרטי?
4. דברים נוספים שצריך לשים לב בזמן ההתקנה?

תודה

HdrPro
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #2 

היי,
בהתחלה גם רציתי את המתקן עם הq95t שלי, אבל המתקינים התקינו לי ברווח של 3.5 ס"מ מהקיר ככה שלא ראיתי צורך במתקן.
לגבי זווית זו העדפה שלך, אני לא נתתי זווית למסך שלי, השכן שלי כן נתן זווית ככה שכל אחד ומה שנוח לו.

לגבי דברים נוספים להתקנה:

1. תנסה לגרום למתקינים לא להשכיב את המסך בעת ההתקנה אלא שירכיבו את המתקן שהטלוויזיה עומדת בתוך הקרטון לא כל המתקינים יסכימו אבל תנסה כמה שיותר להתעקש, המסך מאוד רגיש וכל לחץ מיותר יכול לגרום להחמרת תופעת הdse.

2. לאחר שהמתקינים יסיימו להתקין, תריץ ביוטיוב סרטונים של dse test ,ובנוסף שים מסך לבן ותנסה למצוא פיקסלים שרופים/תקועים ממליץ על סרטון שנקרא oled banding ועל סרטון שנקרא pixel-banding-clouding test.
אל תתן למתקינים ללכת עד שתראה שהכל תקין.

וזהו שיהיה בהצלחה, מסך מדהים.

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #3 

מסכים מאוד עם ההצעה למעלה לגבי להתעקש שלא ישכיבו את המסך, בטח עם Q95T והפאנל הרגיש שלו.

אצלי עם XH95 ניסיתי לבקש בתוקף והמתקין פשוט לא הסכים ואמר "אנחנו שנים מתקינים, וודעים מה אנחנו עושים". הוא השכיב על הקרטון ואני חרקתי שיניים. למזלי בסוף הכל תקין ופאנל נקי.

Slidead פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

תודה חברים. ובאיזה גובה מומלץ להתקין את המסך?
יש לי שידה בגובה 55 ס"מ, עם רמקול סנטר שמוסיף עוד 14 ס"מ... סה"כ: 69 ס"מ.

אני חושש שלהתקין בגובה 79 יהיה טיפה גבוה.. אבל אם ארצה נמול יותר אאלץ לוותר על הסנטר או למצוא אחד נמוך יותר.

PROSURFER
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 686
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #5 

לדעתי הגובה הכי תקין זה 80 מהריצפה.
גם אצלי יש מזנון תלוי וסנטר ותליתי 80 מהריצפה.
הכתוביות צריכות להיות בגובה העיניים פחות או יותר.
במבט ראשון זה היה ניראה לי טיפה גבוה אבל עכשיו זה מושלם. אצלי זה 65.
לגבי המתקן אני לא רואה טעם לקחת 95 אם הקטע של הללא רווח לא מנוצל. אם זה לא משנה לך הייתי חוסך לא מעט ולוקח את ה 90 שזה אותו מסך למעט הקופסת חיבורים החיצונית שמאפשר את התלייה הצמודה.
לגבי הבדיקות חשוב לעשות למשל אצלי זה ממש מפריע ה DSE אבל לא בדקתי ליד המתקינים אני לא יודע למה זה היה עוזר הם לא סמכות גם ככה לפי הנוהל שולחים טכנאי.
התקשרתי פתחתי קריאה שלחתי תמונות ושולחים לי טכנאי לראות. לדעתי אין מנוס מלהחליף מסך. מקווה שהבא יהיה נקי יותר. לדעתי נדיר לקבל מסך נקי ומושלם.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”