אלקטרוניקס פרו מסרבים שלקוח יפתח את הקופסה עצמאית (מצ"ב אסמכתא בכתב)
מה עוד אפשר להגיד...
לא מבין למה התנהלות הזאת.
לא מעט פה אומרים שאישרו להם לפתוח, טלפונית, בתנאי - שיסריטו את תהליך הפתיחה.
נו...
תראו מה הם עצמם אומרים (מזל שעוד לא קניתי מהם, רק רציתי לבדוק את היחס שלהם, ואם על ההתחלה כבר יש שקרים כאלה, לא רואה סיבה לשלם להם יותר {אני ממש לא מדובר על סמסונג, אלא נטו על היבואן, זה שהיבואן גרוע לא אומר שהמוצר שהוא מייבא לא טוב, להפך יש לנו יבוא פרללי גם במדינה}
בבקשה:
המשך (לא נכנס הכל לתמונה אחת)
היבואן הזה חבל...
לא עושה חשק. אם לא הייתי גולש פה ויודע שחלק קיבלו אישור לפתוח בתנאי שמסריטים את הפתיחה - הייתי כמו ילד טוב ממתין...
מה זה אם לא שיטת מצליח?
שיטת מצליח זה לחלק נגיד כן, לחלק נגיד לא. מי שמתעקש/מקומבן/מקורב (יודע) - ירוויח
לא מבין למה התנהלות הזאת.
לא מעט פה אומרים שאישרו להם לפתוח, טלפונית, בתנאי - שיסריטו את תהליך הפתיחה.
נו...
תראו מה הם עצמם אומרים (מזל שעוד לא קניתי מהם, רק רציתי לבדוק את היחס שלהם, ואם על ההתחלה כבר יש שקרים כאלה, לא רואה סיבה לשלם להם יותר {אני ממש לא מדובר על סמסונג, אלא נטו על היבואן, זה שהיבואן גרוע לא אומר שהמוצר שהוא מייבא לא טוב, להפך יש לנו יבוא פרללי גם במדינה}
בבקשה:
המשך (לא נכנס הכל לתמונה אחת)
היבואן הזה חבל...
לא עושה חשק. אם לא הייתי גולש פה ויודע שחלק קיבלו אישור לפתוח בתנאי שמסריטים את הפתיחה - הייתי כמו ילד טוב ממתין...
מה זה אם לא שיטת מצליח?
שיטת מצליח זה לחלק נגיד כן, לחלק נגיד לא. מי שמתעקש/מקומבן/מקורב (יודע) - ירוויח
הנקודה פה, שאני לא אוהב את התרבות שיש בישראל. מנסה להילחם בה בכל הכוח.
למה אם מישהו מקומבן, מכיר, או קצת יותר קשוח - הוא יקבל תשובה של "בסדר, תפתח, רק תצלם"
ואילו רוב האוכלוסיה, אנשים פשוטים עמך רגילים של החיים - לא! חד משמעי, לא! אסור.
אני נתתי להם את ההזדמנות להגיד לי "כן, אבל.... תסריט".
הם החליטו בשיטת מצליח שלהם לענות כפי שענו עיניכם הרואות בתכתובות.
נו.. אם ככה מתחילים שירות אצלם, מה יקרה ללקוח כשיצטרך אותם באמת...
מה אומר לכם.
למה אם מישהו מקומבן, מכיר, או קצת יותר קשוח - הוא יקבל תשובה של "בסדר, תפתח, רק תצלם"
ואילו רוב האוכלוסיה, אנשים פשוטים עמך רגילים של החיים - לא! חד משמעי, לא! אסור.
אני נתתי להם את ההזדמנות להגיד לי "כן, אבל.... תסריט".
הם החליטו בשיטת מצליח שלהם לענות כפי שענו עיניכם הרואות בתכתובות.
נו.. אם ככה מתחילים שירות אצלם, מה יקרה ללקוח כשיצטרך אותם באמת...
מה אומר לכם.
אני לא מבין מה אתה רוצה...שאלת והם ענו שאם גרמת נזק למסך זה באחריותך, מה הבעיה פה?
לא אמרו לך לא אל תפתח או לא אל תצלם...אמרו לך ישירות-
פתחת, התקנת, ונגרם נזק למסך זה על אחריותך בלבד.
בתור אחד שעבר תלאות איתם אבל בסוף קיבל את מה שהוא רוצה,
אני אומר ומזהיר, לא לפתוח מסכים לבד ולהתחכם, המסכים היום רגישים מאוד ומספיקה הפעלת לחץ במקום לא נכון והופ כבר יש dse והופ יכול להיות שבר.
המון מסכים גם מגיעים עם דפקטים מהמפעל/הובלה ולך אחרי זה תוכיח שזה בא ככה,
למה להכניס את הראש למיטה חולה? הוצאת כסף? חכה עוד כמה ימים למתקין שיסיים את העבודה ואם משהו לא כשורה תתלונן.
אני אומר ומזהיר, לא לפתוח מסכים לבד ולהתחכם, המסכים היום רגישים מאוד ומספיקה הפעלת לחץ במקום לא נכון והופ כבר יש dse והופ יכול להיות שבר.
למה להכניס את הראש למיטה חולה? הוצאת כסף? חכה עוד כמה ימים למתקין שיסיים את העבודה ואם משהו לא כשורה תתלונן.
נערך לאחרונה על ידי HdrPro ב 03/12/2020 18:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
אומרים לך שבגלל הבלאק יש כאלה שקיבלו התקנה ל-2/3 שבועות קדימה. אתה אומר כמה ימים..03/12/2020 17:22HdrPro כתב: אני לא מבין מה אתה רוצה...שאלת והם ענו שאם גרמת נזק למסך זה באחריותך, מה הבעיה פה?
למה להכניס את הראש למיטה חולה? הוצאת כסף? חכה עוד כמה ימים למתקין שיסיים את העבודה ואם משהו לא קשורה תתלונן....
כמה קל לדבר.
אם זה היה כמה ימים אתה חושב מישהו היה פוצה פה?
הם גם לא אמרו לי בפירוש "תפתח תצלם" הם אמרו באלגנטיות "אם יגרם נזק - אין אחריות"
נו, זה ברור. אם אני גורם לנזק במכוון, למה שתהיה אחריות? אתה ברצינות מנסה להסביר לי דבר כזה פשוט?
הוגן מצידם זה להגיד: כן מותר לך לפתוח, תסריט, אם ייגרם נזק ורואים שאתה גרמת לו - אין אחריות (שזה כל כך ברור, אפילו לילד בן 3
אבל לא לתת את הרושם שאפילו לא תחשוב על לפתוח.
עצם זה שהם עונים לחלק כן תפתח תסריט ולחלק כמו שענו לי - זה מדבר בפני עצמו, אני לא צריך להוסיף יותר מדי מילים אפילו.
זה נבלה וזה טרפה. גם הבקשה לצלם היא מוגזמת. מישהו בארהב יגיד לך לצלם טלויזיה שאתה מתקין? אישית לא הייתי טורח גם לקחת את הסיכון הזה.
מה שכן צריך לשים דברים על דיוקם. הם ענו לך שאם נגרם נזק (שזה עקרונית לגיטימי בסטנדרטים שלנו). הם לא ענו שאם יש תקלה זה באחריותך.
בכל מקרה הייתי מבקש הבהרה לעניין אם אתה בכל זאת רוצה ללכת על זה
מה שכן צריך לשים דברים על דיוקם. הם ענו לך שאם נגרם נזק (שזה עקרונית לגיטימי בסטנדרטים שלנו). הם לא ענו שאם יש תקלה זה באחריותך.
בכל מקרה הייתי מבקש הבהרה לעניין אם אתה בכל זאת רוצה ללכת על זה
התשובה שלהם היא תשובת שירות לקוחות ישראלית טיפוסית, אלופים בדיפלומטיה ובהשמטת מידע.
ברור שהם לא מציינים את ההסרטה, הם רוצים להשאיר להם אופציה להתכחש לאחריות. אני לא מכיר טכנאי קוסם שיודע לקבוענ מתי בדיוק הנזק נגרם, בזמן ההתקנה, לפני ההתקנה (בהובלה והאחסון) או בזמן שימוש רגיל.
ברור שהם לא מציינים את ההסרטה, הם רוצים להשאיר להם אופציה להתכחש לאחריות. אני לא מכיר טכנאי קוסם שיודע לקבוענ מתי בדיוק הנזק נגרם, בזמן ההתקנה, לפני ההתקנה (בהובלה והאחסון) או בזמן שימוש רגיל.
אני לא מבין מה אנשים רוצים פה.03/12/2020 18:07Yuvalfrr כתב: התשובה שלהם היא תשובת שירות לקוחות ישראלית טיפוסית, אלופים בדיפלומטיה ובהשמטת מידע.
ברור שהם לא מציינים את ההסרטה, הם רוצים להשאיר להם אופציה להתכחש לאחריות. אני לא מכיר טכנאי קוסם שיודע לקבוענ מתי בדיוק הנזק נגרם, בזמן ההתקנה, לפני ההתקנה (בהובלה והאחסון) או בזמן שימוש רגיל....
אמרו לך במפורש, הם רוצים להגיע בעצמם, לפתוח, להתקין ולקחת אחריות מלאה על כל תקלה שתיקרה אחרי זה. מה עוד אפשר לבקש?
אם אתה רוצה להתחכם ולפתוח לבד - זה כבר סיפור אחר.
אבל זה התשובה שהיית מקבל מכל בעל מקצוע בכל מקום בעולם.
כל חשמלאי יגיד לך - אל תגע, תקרא לי אני אסדר.
כל אינסטלטור יגיד לך - אל תגע, תקרא לי אני אסדר.
כל טכנאי מחשבים...
כל בעל מקצוע בעל מדינה בעולם יתן לך את אותה התשובה.
אני הרכבתי עם חבר ספה של איקאה, לא זולה במיוחד. ברגע שהייתה בעיה עם הספה שלחו רפד שתיקן את הספה.04/12/2020 14:28mdk_25 כתב:אני לא מבין מה אנשים רוצים פה.03/12/2020 18:07Yuvalfrr כתב: התשובה שלהם היא תשובת שירות לקוחות ישראלית טיפוסית, אלופים בדיפלומטיה ובהשמטת מידע.
ברור שהם לא מציינים את ההסרטה, הם רוצים להשאיר להם אופציה להתכחש לאחריות. אני לא מכיר טכנאי קוסם שיודע לקבוענ מתי בדיוק הנזק נגרם, בזמן ההתקנה, לפני ההתקנה (בהובלה והאחסון) או בזמן שימוש רגיל....
אמרו לך במפורש, הם רוצים להגיע בעצמם, לפתוח, להתקין ולקחת אחריות מלאה על כל תקלה שתיקרה אחרי זה. מה עוד אפשר לבקש?
כל טכנאי מחשבים...
כל בעל מקצוע בעל מדינה בעולם יתן לך את אותה התשובה....
להתחכם ולפתוח לבד? ממתי הרכבה עצמית הפכה לחטא?
אני חיכיתי לברימאג, אבל אני לא שופט אף אדם שמחליט להתקין לבד או עזרת איש מקצוע חיצוני במקום לחכות שבועות ארוכים למתקינים המיומנים של אלקטרוניקס פרו (או ברימאג או כל חברה אחרת).
ואגב הבעיה העיקרית פה היא התשובה שלהם. הם ישר משתמשים בקלף ה"נזק אם תתקין לבד" בלי לציין שאפשר לקבוע קשר ישיר בין התקנה לבין איזשהו נזק. ברימאג/ישפאר נתנו לי את מלוא האינפורמציה... אם אני מתקין לבד אני מסריט כדי לוודא שלא אני גרמתי לנזק.
לא ברור מה הקשר כאן לאנשי המקצוע שהזכרת.04/12/2020 14:28mdk_25 כתב:אני לא מבין מה אנשים רוצים פה.03/12/2020 18:07Yuvalfrr כתב: התשובה שלהם היא תשובת שירות לקוחות ישראלית טיפוסית, אלופים בדיפלומטיה ובהשמטת מידע.
כל טכנאי מחשבים...
למיטב ידיעתי בשום מקום בעולם (בוודאי לא במערב) לא מחייבים נוכחות טכנאי להוצאת טלוויזיה מהאריזה לצורך שמירת אחריות יצרן.
ומילא אם היו מתחייבים לשלוח טכנאי בתוך מקסימום 48 שעות. להמתין שבועות (!) להגעת טכנאי ש"ישחרר" את הטלוויזיה לשימוש ?
המצאה ישראלית הזוייה ומטורפת.
תכלס...04/12/2020 22:14zeevik26 כתב:לא ברור מה הקשר כאן לאנשי המקצוע שהזכרת.04/12/2020 14:28mdk_25 כתב:
אני לא מבין מה אנשים רוצים פה.
כל טכנאי מחשבים...
למיטב ידיעתי בשום מקום בעולם (בוודאי לא במערב) לא מחייבים נוכחות טכנאי להוצאת טלוויזיה מהאריזה לצורך שמירת אחריות יצרן.
ומילא אם היו מתחייבים לשלוח טכנאי בתוך מקסימום 48 שעות. להמתין שבועות (!) להגעת טכנאי ש"ישחרר" את הטלוויזיה לשימוש ?
המצאה ישראלית הזוייה ומטורפת....
תכלס, ומסכים.
הכי הזוי: לא אומרים לך את האמת.
מותר לך לפתוח לבד - אבל תסריט.
אלא ישר באווירה שמפחידה את הלקוח "אם יגרם נזק...."
נו, זה ברור!
אבל תסבירו שיש אפשרות. למה רק מי שחוקר ומגלה שאפשר יזכה לפתוח לבד?
בקיצור - התנהלות...
הכי הזוי: לא אומרים לך את האמת.
מותר לך לפתוח לבד - אבל תסריט.
אלא ישר באווירה שמפחידה את הלקוח "אם יגרם נזק...."
נו, זה ברור!
אבל תסבירו שיש אפשרות. למה רק מי שחוקר ומגלה שאפשר יזכה לפתוח לבד?
בקיצור - התנהלות...