אהלן,
לאמא שלי (מבוגרת ולא מגה טכנולוגית) יש טלויזיה חכמה של סמסונג (TU7000 בגודל 65') עם ממיר פרטנר שמחובר דרך כניסת HDMI (יש כמה כניסות, הממיר על HDMI1 לדעתי). כל הזמן הטלויזיה בורחת מהמקור HDMI (עובר לה למקור" של TV ששם יש אפליקציות וכו'). היא מסתבכת ממש עם ההעברה למקור של הממיר (HDMI).
יש דרך לנעול את המקור שישאר תמיד על HDMI? אם לא, אפשר לפחות להגדיר שבהדלקת הטלויזיה היא תציג ישר את אותו מקור HDMI?
תודה!
נעילת "מקור הקלט" (input source) בטלויזיה על HDMI1 לאישה מבוגרת
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
בדרך כלל אם הממיר דולק קודם -המסך עובר לכניסה הפעילה
אם תפעיל cec בתקווה שזה יעבוד לך- הדלקת הממיר תדליק המסך לכניסה שלו...
אין בהגדרות קביעת ברירת מחדל בהדלקה.
אני לפחות סימנתי את כפתור מעבר המקורות על גבי השלט כדי שיהיה קל למשתמשים לדעת על מה ללחוץ כדי לפתור הבעיה
אם תפעיל cec בתקווה שזה יעבוד לך- הדלקת הממיר תדליק המסך לכניסה שלו...
אין בהגדרות קביעת ברירת מחדל בהדלקה.
אני לפחות סימנתי את כפתור מעבר המקורות על גבי השלט כדי שיהיה קל למשתמשים לדעת על מה ללחוץ כדי לפתור הבעיה
לי יש NU8000, אז אולי זה טיפה שונה.
אבל לי יש "קיצור דרך" למקור של יס, וזה הקיצור דרך הראשון (הכי שמאלי) בטלויזיה, לכן הטלויזיה אוטומטית נדלקת עליו, וגם על הדרך בעצמה מדליקה את ממיר יס (לא בטוח שהטלויזיה שלך תומכת בזה גם, אבל יש מצב).
אבל לי יש "קיצור דרך" למקור של יס, וזה הקיצור דרך הראשון (הכי שמאלי) בטלויזיה, לכן הטלויזיה אוטומטית נדלקת עליו, וגם על הדרך בעצמה מדליקה את ממיר יס (לא בטוח שהטלויזיה שלך תומכת בזה גם, אבל יש מצב).