עננות במסך XH9505 סוני החדש
שלום לכל המומחים הותיקים
לאחרונה התחדשתי במסך סוני בעיקר בזכות המלצות שיש כאן. בפורום המדהים.
מסך פגז - אין דברים כאלו.
שמתי לב שיש תופעה של עננות וזליגת אור במסך שחור בעיקר כשהטלויזיה עולה
מצרף תמונות, אשמח לדעתכם האם תקין או שצריך לערב את השירות?
לאחרונה התחדשתי במסך סוני בעיקר בזכות המלצות שיש כאן. בפורום המדהים.
מסך פגז - אין דברים כאלו.
שמתי לב שיש תופעה של עננות וזליגת אור במסך שחור בעיקר כשהטלויזיה עולה
מצרף תמונות, אשמח לדעתכם האם תקין או שצריך לערב את השירות?
נערך לאחרונה על ידי Weineron ב 02/12/2020 13:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: עננות במסך 9505 סוני החדש
סביר להניח שה fald לא עובד בעליית המסך או במעבר בין כניסות
נסה לבדוק כאשר הוא מופעל נניח ביוטיוב סרטונים לבדיקה של זליגות אור ועננות
נסה לבדוק כאשר הוא מופעל נניח ביוטיוב סרטונים לבדיקה של זליגות אור ועננות
שחר
Re: עננות במסך 9505 סוני החדש
תודה, אשמח לקישור לסרטון כזה בבקשה02/12/2020 11:11שחו כתב: סביר להניח שה fald לא עובד בעליית המסך או במעבר בין כניסות
נסה לבדוק כאשר הוא מופעל נניח ביוטיוב סרטונים לבדיקה של זליגות אור ועננות...
במסך מחשב (IPS) היו לי סימנים מוזרים מהסרטון הזה אבל מסתבר שזה הדחיסה של יוטיוב כי בתמונה שייצרתי בצייר זה לא קורה.
מה שכן, בשחור כל מה שבזווית (ואם אני קרוב למרכז אז הפינות) נהיה ממש אפור בהיר גם בתמונה של שחור מלא. אולי המסך לא נועד שישבו כל כך קרוב אליו. למרות שאם אני ממש באמצע זה די מינימאלי.
נראה לי שצריך דיון נפרד לבדיקות למסכים, זה נושא חשוב בפני עצמו.
מה שכן, בשחור כל מה שבזווית (ואם אני קרוב למרכז אז הפינות) נהיה ממש אפור בהיר גם בתמונה של שחור מלא. אולי המסך לא נועד שישבו כל כך קרוב אליו. למרות שאם אני ממש באמצע זה די מינימאלי.
נראה לי שצריך דיון נפרד לבדיקות למסכים, זה נושא חשוב בפני עצמו.
ידידי כל מה שתארת אופייני למסך IPS , מחשב או טלויזיה. ולא הייתה שום בעיה בסרטון יוטיוב שניסית, זה המסך.02/12/2020 22:26GalZohar כתב: במסך מחשב (IPS) היו לי סימנים מוזרים מהסרטון הזה אבל מסתבר שזה הדחיסה של יוטיוב כי בתמונה שייצרתי בצייר זה לא קורה.
נראה לי שצריך דיון נפרד לבדיקות למסכים, זה נושא חשוב בפני עצמו....
שחור נהיה אפור, אפור אחיד נהיה אפור כתמים, והתמונה עצמה (חוץ מדברים צבעוניים בהירים) ביניונית מאוד.
הייתי בארץ ה IPS ולעולם לא אשוב.
אין לי כוח לצלם אבל היו אפקטים שזה בוודאות דחיסה כי הם לא השתחזרו בתמונה שייצרתי בצייר. כל מיני ריבועים וקווים מוזרים.
דווקא כתמים פחות היו אלא אם כן הסתכלתי בזווית כמו שאמרתי, ואז שחור נהיה אפור בהיר אם אתה בזווית מספיק גדולה.
בבחירה של מסך המחשב היו סדרי עדיפויות אחרים, כמו gsync ורזולוציה 2k. מתי שקניתי אותו לא היו הרבה אופציות בארץ שעמדו בדרישות. ההבדלים בין הפאנלים היו השיקול האחרון. חוץ מזה שבמשחקי מחשב יש פחות שחורים עמוקים ככה שפחות שמים לב לזה. בטלויזיה כמובן סדר העדיפויות אחר לגמרי.
דווקא כתמים פחות היו אלא אם כן הסתכלתי בזווית כמו שאמרתי, ואז שחור נהיה אפור בהיר אם אתה בזווית מספיק גדולה.
בבחירה של מסך המחשב היו סדרי עדיפויות אחרים, כמו gsync ורזולוציה 2k. מתי שקניתי אותו לא היו הרבה אופציות בארץ שעמדו בדרישות. ההבדלים בין הפאנלים היו השיקול האחרון. חוץ מזה שבמשחקי מחשב יש פחות שחורים עמוקים ככה שפחות שמים לב לזה. בטלויזיה כמובן סדר העדיפויות אחר לגמרי.
ברור אני מסכים. במחשבים המסכים הפרימיום זה IPS.02/12/2020 22:57GalZohar כתב: אין לי כוח לצלם אבל היו אפקטים שזה בוודאות דחיסה כי הם לא השתחזרו בתמונה שייצרתי בצייר. כל מיני ריבועים וקווים מוזרים.
בבחירה של מסך המחשב היו סדרי עדיפויות אחרים, כמו gsync ורזולוציה 2k. מתי שקניתי אותו לא היו הרבה אופציות בארץ שעמדו בדרישות. ההבדלים בין הפאנלים היו השיקול האחרון. חוץ מזה שבמשחקי מחשב יש פחות שחורים עמוקים ככה שפחות שמים לב לזה. בטלויזיה כמובן סדר העדיפויות אחר לגמרי....