דילמה לגבי ה Denon 2700h שקניתי
שלום רב, אני מחפש כבר זמן לשדרג את המערכת שלי, אני בקרוב קונה מחשב חדש וטלוויזיה חדשה והחלטתי לשדרג רסיברבר והעובדה ש Denon 2700h כולל כניסה ויציאות HDMI 2.1 ביחד עם ביקורות טובות רבות על הרסירבר גרמו לי להחליט לקנות אותו בתקופה הקרובה, מבצעי בלק פריידי גרמו לי לקנות אותו עקב הנחה גדולה במחיר ושנתיים אחריות.
אבל אני מתחיל לחשוב שזה היה טעות מכיוון שיש עוד כמה חודשים ספורים עד שאני קונה טלווייזה ומסתבר עכשיו גילתי את הבעיה היודעה לשימצה עם ה HDMI 2.1.
הרסירבר הגיע אבל לא פתחתי עדיין, מתלבט עם להחזיר או לסמוך על Denon שיציע בעתיד תיקון כלשהו, בין אם זה החלפת המכשיר או עדכון קשוחה.
מה אתם חושבים?
אבל אני מתחיל לחשוב שזה היה טעות מכיוון שיש עוד כמה חודשים ספורים עד שאני קונה טלווייזה ומסתבר עכשיו גילתי את הבעיה היודעה לשימצה עם ה HDMI 2.1.
הרסירבר הגיע אבל לא פתחתי עדיין, מתלבט עם להחזיר או לסמוך על Denon שיציע בעתיד תיקון כלשהו, בין אם זה החלפת המכשיר או עדכון קשוחה.
מה אתם חושבים?
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
אין שום בעיה עם חיבור של PS5, בעיה של 4K 120Hz רלוונטית ל XBox -X:...
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7408
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אל תשכח שעדכון יכול גם לעשות בעיות כמו שקרה לכמה חברה פה . פתאום הוא מתכבה אחרי כמה זמן . פתאום אין סינכרון בין המגבר למכשירים אחרים . הכי הרבה אל תעשה עדכון . לא יקרה כלום אם יש עליו ביקורות טובות תהנה ממנו עזוב שטויות
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7408
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
לא יודע אם עשו הגדרות זה לא בשליטה שלי . כתבו חברה פה שנראה להם שכן . צריך לבדוק את זה אבל עזוב זה מגבר טוב אל תיקח סיכון אם כול העדכונים המעפנים האלה . רוצים שתעשה עדכון ואז מה שקורה זה המגבר עושה לך בעיות אתה מתעצבן מתחיל לנתק חשמל מוציא חוטים של הרמקולים אומר לעצמך מה קורה פה נכנס לקריזה ואז צריך לקנות מגבר אחר . אתה מבין למה הם מיליונרים על חשבונך .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass