איכות תמונה mibox לעומת סמסונג os
-
Adigal
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
לפני כמה ימים חיברתי טלוויזית qled של סמסונג עם smart TV בבית.
הורדתי לטלוויזיה סטינג טיוי ונטפליקס ושמתי לב שהאיכות תמונה באפליקציות האלו משמעותית יותר טובה מהאפליקציות שבmi box s שאני משתמש בדרך כלל.
זה נורא מפתיע כי סטינג טיוי בעצמם משווקים את ה mibox.
האם אני מפספס משהו? אולי הגדרות שצריך לסדר בmibox?
או שבאמת סמסונג עושים את זה יותר טוב?
תודה רבה
הורדתי לטלוויזיה סטינג טיוי ונטפליקס ושמתי לב שהאיכות תמונה באפליקציות האלו משמעותית יותר טובה מהאפליקציות שבmi box s שאני משתמש בדרך כלל.
זה נורא מפתיע כי סטינג טיוי בעצמם משווקים את ה mibox.
האם אני מפספס משהו? אולי הגדרות שצריך לסדר בmibox?
או שבאמת סמסונג עושים את זה יותר טוב?
תודה רבה
- Yuvalfrr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
זו עובדה די מוגמרת שהאפליקציות שמובנות בטלויזיה מציגות תמונה יותר טובה מאשר סטרימר.
-
Adigal
-
- חבר שרק התחיל

יש הסבר כלשהו? מישהו כתב על זה? מעניין אותי לקרוא
- elxyzad
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 956
אם כבר סמסונג עשו את זה פחות טוב.
מגבלה חומרתית בHDMI - אין.
אפליקציה שנכתבה לאנדרואיד כמעט בטוח עברה יותר בקרת איכות מאפליקציה שנכתבה לטייזן. ( לא שיש פה יותר מדי לוגיקה, בסך הכל סטרים של וידאו)
כשחיברתי סטרימר לandroid tv לא שמתי לב להבדל באיכות באפליקציות מקבילות.
מה קורה כשאתה משווה סרטון מיוטיוב?
מגבלה חומרתית בHDMI - אין.
אפליקציה שנכתבה לאנדרואיד כמעט בטוח עברה יותר בקרת איכות מאפליקציה שנכתבה לטייזן. ( לא שיש פה יותר מדי לוגיקה, בסך הכל סטרים של וידאו)
כשחיברתי סטרימר לandroid tv לא שמתי לב להבדל באיכות באפליקציות מקבילות.
מה קורה כשאתה משווה סרטון מיוטיוב?
- dmitrys
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1917
מנסיוני, איכות תמונה של מיבוקס פחות טובה מאפליקציה מובנית של מסך בסיסי של LG. לא מפתיע אותי שהיא פחות טובה גם מסמסונג.
מיבוקס זה פתרון זול למי שאין טלויזיה חכמה או שרוצה להשתמש באפליקציה שאין בחנות של הטלויזיה. אחרת אין לזה זכות קיום.
מיבוקס זה פתרון זול למי שאין טלויזיה חכמה או שרוצה להשתמש באפליקציה שאין בחנות של הטלויזיה. אחרת אין לזה זכות קיום.
-
Adigal
-
- חבר שרק התחיל

אני חייב לציין שהאפליקציה המובנת של stingtv יותר נוחה מהמקבילה באנדרואיד (לפחות לטעמי)
חבר טוב השווה בין apple TV למובנה ואמר שבapple TV רואים יותר טוב, לכן אני מצליח להבין למה mibox הוא החוליה החלשה..
אני חייב לציין שהטלוויזיה מחוברת ישירות לראוטר בעוד הmi box מחובר לרשת דרך מתאם usb ethernet של ugreen, ואין ספק שהמהירות הורדה בmibox משמעותית נמוכה מחיבור ישיר לראוטר, יכול להיות שיש לזה חלק במה שפוגע באיכות צפייה.
חבר טוב השווה בין apple TV למובנה ואמר שבapple TV רואים יותר טוב, לכן אני מצליח להבין למה mibox הוא החוליה החלשה..
אני חייב לציין שהטלוויזיה מחוברת ישירות לראוטר בעוד הmi box מחובר לרשת דרך מתאם usb ethernet של ugreen, ואין ספק שהמהירות הורדה בmibox משמעותית נמוכה מחיבור ישיר לראוטר, יכול להיות שיש לזה חלק במה שפוגע באיכות צפייה.
- HdrPro
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
מבדיקות רבות שעשיתי בנושא (סתם כי זה שיגע אותי
)
הגעתי למסקנה זהה שהאפליקציות המובנות בסמסונג נראות הרבה יותר טוב מאשר דרך המיבוקס.
לפי מה שבדקתי אלו התוצאות מבחינת איכות צפייה:
ממיר פרטנר טיוי <שיאומי מי בוקס <אפליקציה מובנית.
)הגעתי למסקנה זהה שהאפליקציות המובנות בסמסונג נראות הרבה יותר טוב מאשר דרך המיבוקס.
לפי מה שבדקתי אלו התוצאות מבחינת איכות צפייה:
ממיר פרטנר טיוי <שיאומי מי בוקס <אפליקציה מובנית.
- mdk_25
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4633
מצטער לאכזב - אבל מיבוקס סטרימר ***.
כלומר הוא עולה כלום כסף ובהחלט מספק תוצאה הרבה יותר טובה מכלום - אז בזה הוא מעולה.
אבל אם תשוו אותו לסטרימר איכותי כשלהו (אפל טיוי או נווידיה שילד) אז הוא ללא ספק גרוע ברמה הכי בסיסית שלו (מעבד, זיכרון וכו׳), בלי בכלל להזכיר את הדברים מסביב.
וכנ״ל אם משווים אותו לאפליקציה מובנית בטלויזיה (אלא אם זאת טלויזיה סינית ממש זולה).
מהירות האינטרנט אפילו לא קשורה פה, לנטלפיקס מספיקים 30-40 מגה לשניה לתכני 4K באיכות HDR.
אפילו Wifi בתקן ישן של 2.4Ghz מגיע ל-150 מגה לשניה.
ו-USB2.0 הותיק מגיע ל-480 מגה לשניה.
המהירות ממש לא הבעיה פה.
בגדול אפליקציה מובנית בטלויזיה אמורה להציג תמונה באיכות אופטימלית - היא בסך הכל לוקחת קוד וממירה אותו ישירות לתמונה.
מתווכים נוספים בדרך (פיענוח, שליחה ב-HDMI, קבלה מ-HDMI, הצגה על המסך) רק יכולים להזיק.
אבל בהחלט ייתכנו מצבים נקודתיים בהם הסטרימר מסוגל לפענח את האות/תמונה אפילו יותר טוב מהטלויזיה:
למשל כשהסטרימר תומך בפורמטים שהטלויזיה לא (למשל סטרימר של אפל תומך ב-DV וטלויזיות סמסונג לא)
כלומר הוא עולה כלום כסף ובהחלט מספק תוצאה הרבה יותר טובה מכלום - אז בזה הוא מעולה.
אבל אם תשוו אותו לסטרימר איכותי כשלהו (אפל טיוי או נווידיה שילד) אז הוא ללא ספק גרוע ברמה הכי בסיסית שלו (מעבד, זיכרון וכו׳), בלי בכלל להזכיר את הדברים מסביב.
וכנ״ל אם משווים אותו לאפליקציה מובנית בטלויזיה (אלא אם זאת טלויזיה סינית ממש זולה).
מהירות האינטרנט אפילו לא קשורה פה, לנטלפיקס מספיקים 30-40 מגה לשניה לתכני 4K באיכות HDR.
המהירות ממש לא הבעיה פה.
בגדול אפליקציה מובנית בטלויזיה אמורה להציג תמונה באיכות אופטימלית - היא בסך הכל לוקחת קוד וממירה אותו ישירות לתמונה.
מתווכים נוספים בדרך (פיענוח, שליחה ב-HDMI, קבלה מ-HDMI, הצגה על המסך) רק יכולים להזיק.
אבל בהחלט ייתכנו מצבים נקודתיים בהם הסטרימר מסוגל לפענח את האות/תמונה אפילו יותר טוב מהטלויזיה:
למשל כשהסטרימר תומך בפורמטים שהטלויזיה לא (למשל סטרימר של אפל תומך ב-DV וטלויזיות סמסונג לא)
- HdrPro
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
צודק מאוד, איכות עולה כסף.02/12/2020 10:38mdk_25 כתב: מצטער לאכזב - אבל מיבוקס סטרימר ***.
המהירות ממש לא הבעיה פה.
למשל כשהסטרימר תומך בפורמטים שהטלויזיה לא (למשל סטרימר של אפל תומך ב-DV וטלויזיות סמסונג לא)...
אני בינתיים מסתפק בשיאומי לצפייה יומיומית רגילה ובאפליקציות המובנות לסדרות איכות ותוכניות שבא לי לראות באיכות טובה בטלוויזיה, להגיד לך שלא מדגדג לי להביא שילד יהיה שקר, אבל כרגע אני מסתדר עם מה שיש ובהחלט מרוצה פשוט כי אין לזה סוף.
לרוב האנשים (שכנראה לא נמצאים פה בפורום