NAS לצורך עריכה של מסמכים ועבודה כמו בגוגל דרייב
שלום רב,
אשמח לעזרה, אני מחפש NAS אשר יתן לי את האפשרות לעבוד כמו שאני עובד היום בגוגל דרייב.
שזה אומר, כאשר אני עובד על מסמך וורד במחשב שלי ואחכ הולך למחשב בעבודה ופותח את המסמך מהאתר של גוגל דרייב וממשיך לעבוד משם (ללא הורדה של המסמך והעלאתו אחכ שוב), המסמך מתעדכן ללא בעיה והכי חשוב, לא יוצר לי מסמך או גרסה נוספת של הקובץ.
אשמח להמלצות, לא משהו יקר כל כך, ראיתי את WD my cloud home אבל לא בטוח שהתכונה הזו קיימת אצלו.
ממתין לשמוע מכם
אשמח לעזרה, אני מחפש NAS אשר יתן לי את האפשרות לעבוד כמו שאני עובד היום בגוגל דרייב.
שזה אומר, כאשר אני עובד על מסמך וורד במחשב שלי ואחכ הולך למחשב בעבודה ופותח את המסמך מהאתר של גוגל דרייב וממשיך לעבוד משם (ללא הורדה של המסמך והעלאתו אחכ שוב), המסמך מתעדכן ללא בעיה והכי חשוב, לא יוצר לי מסמך או גרסה נוספת של הקובץ.
אשמח להמלצות, לא משהו יקר כל כך, ראיתי את WD my cloud home אבל לא בטוח שהתכונה הזו קיימת אצלו.
ממתין לשמוע מכם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46317
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
אתה יכול לקנות NAS כמו שיש להרבה מאיתנו, אבל כאשר הדרישה שלך זה עבודה על מסמכים, למה שלא תעבוד רק בענן עם Google Drive? ככה אתה לא תלוי בחומרה, מקבל תמיד שרידות ויש יופי של תמיכה ב- Mobile.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אז תתחדש ב- NAS.
https://ksp.co.il/mob/item/105896
שים לב שעדיין רצוי לבצע גיבוי לתוכן שנמצא ב- NAS. את הכוננים תקנה לפי הנפח הדרוש לך.
https://ksp.co.il/mob/item/105896
שים לב שעדיין רצוי לבצע גיבוי לתוכן שנמצא ב- NAS. את הכוננים תקנה לפי הנפח הדרוש לך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בחרתי בדגם הזה כי הוא תקציב ומשנתון נוכחי, לכן מובטח לך עדכוני אבטחה למספר רב של שנים.
אתה ניגש לקובץ מכל מחשב בבית או מחוץ לבית ועובד עם הקובץ. כמובן שאי אפשר לעבוד עם אותו קובץ מספר אנשים יחדיו, מגבלה שלא קיימת אם אתה עובד עם פתרונות ענן.
אתה ניגש לקובץ מכל מחשב בבית או מחוץ לבית ועובד עם הקובץ. כמובן שאי אפשר לעבוד עם אותו קובץ מספר אנשים יחדיו, מגבלה שלא קיימת אם אתה עובד עם פתרונות ענן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78760
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
יש ל-Synology אפשרות לעשות clouddrive (יש על זה שרשור שלי, תעשה חיפוש) בגדול זה ממש כמו google drive רק שהוא לא מגובה בענן אלא שלך פרטי בינך לבין ה-NAS.
יש גם גרסא של office שהיא בעצם online על ה-NAS.
אין לי נסיון איתה, אז לא יודע להגיד אם זה שווה.
יש גם גרסא של office שהיא בעצם online על ה-NAS.
אין לי נסיון איתה, אז לא יודע להגיד אם זה שווה.