מעבר דירה עם מסך ונזקים פיזיים בכלל
שלום,
אני לקראת רכישת מסך OLED, ומקריאה פה בפורום אני רואה הרבה חשש מנזקים פיזיים למסכים במעבר דירה ובכלל,
לי יש מסך LCD ישן שחטף לא מעט מכות קטנות במעברים וגם כדורים שהילדים זורקים עליו או כריות, קורה, פוגע...
השאלה היא, האם מסך OLED חדיש כמו CX כל כך רגיש למכות קטנות מהמסכים הישנים? נניח שלא במעבר דירה אבל בבית, הילדים משחקים, יכול להיות שמשהו קטן יפגע במסך, זה קורה... עכשיו אני כבר ממש מתלבט וחושש שהמסכים היום ובמיוחד OLED הרבה יותר רגישים ואולי עדיף מסך NANOCELL או LED...
אני לקראת רכישת מסך OLED, ומקריאה פה בפורום אני רואה הרבה חשש מנזקים פיזיים למסכים במעבר דירה ובכלל,
לי יש מסך LCD ישן שחטף לא מעט מכות קטנות במעברים וגם כדורים שהילדים זורקים עליו או כריות, קורה, פוגע...
השאלה היא, האם מסך OLED חדיש כמו CX כל כך רגיש למכות קטנות מהמסכים הישנים? נניח שלא במעבר דירה אבל בבית, הילדים משחקים, יכול להיות שמשהו קטן יפגע במסך, זה קורה... עכשיו אני כבר ממש מתלבט וחושש שהמסכים היום ובמיוחד OLED הרבה יותר רגישים ואולי עדיף מסך NANOCELL או LED...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מדובר בפאנל זכוכית דק מאד ולכן הוא פחות "עמיד" ממסך ישן ועבה. עובי כל המסך (ללא החלק התחתון עם האלקטרוניקה) הוא כעובי של טלפון סלולרי, אולי אפילו פחות.
מסכי LCD חדש לא שונים מזה, ואולי אפילו עוד יותר רגישים. כי שוב, הפאנל דק יותר, ויש בו הרבה יותר שכבות שיכולות להפגע ממסך OLED.
מסכי LCD חדש לא שונים מזה, ואולי אפילו עוד יותר רגישים. כי שוב, הפאנל דק יותר, ויש בו הרבה יותר שכבות שיכולות להפגע ממסך OLED.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אז אל תנעל אותם אבל תהיה ער למשמעויות ולסיכונים למסך שאתה מתכנן לרכוש...
תמיד ניתן לבנות עבורו מסגרת זכוכית או סורגים
ואפשר גם לקנות מסך ישן
תמיד ניתן לבנות עבורו מסגרת זכוכית או סורגים
ואפשר גם לקנות מסך ישן
- Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בדיוק בגלל הנושא הזה רכשתי ביטוח תכולה עם סעיף "כל הסיכונים" גם אם הילד שובר את הטלויזיה אני מקבל את הכסף, כמובן שזה כולל גם שריפות/הצפות/גניבות/ רעידת אדמה וכו'...
400 שקל בשנה ויש לי ראש שקט לכל האלקטרוניקה בבית כולל לפטופים,תכשיטים, מסכים ושאר מוצרים החשמל.. שווה לשקול את זה אם יש לך ילדים קטנים בבית וציוד יקר ערך
400 שקל בשנה ויש לי ראש שקט לכל האלקטרוניקה בבית כולל לפטופים,תכשיטים, מסכים ושאר מוצרים החשמל.. שווה לשקול את זה אם יש לך ילדים קטנים בבית וציוד יקר ערך
בנוגע למעבר דירה, ממליץ לקחת חברת הובלות שמבטחת את התכולה.
לצערי לא שמרתי את הקרטון של הOLED שלי, מה שגורם להובלה לא בטוחה של הטלויזיה. אז וחפרתי למוקדנית של ההובלות את הנשמה לגבי היכולת שלהם לקחת טלויזיה כזאת והאם יש אחריות על הטלויזיה.
כמובן שגם ליוויתי גם את המובילים לאורך כל ההובלה שלה.
ברוך ה' שרדה בשלום.
לצערי לא שמרתי את הקרטון של הOLED שלי, מה שגורם להובלה לא בטוחה של הטלויזיה. אז וחפרתי למוקדנית של ההובלות את הנשמה לגבי היכולת שלהם לקחת טלויזיה כזאת והאם יש אחריות על הטלויזיה.
כמובן שגם ליוויתי גם את המובילים לאורך כל ההובלה שלה.
ברוך ה' שרדה בשלום.