ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
זה שהוא לא ברשימה לא אומר שהוא לא נתמך/יעבוד, רק אומר שהם לא בדקו אותו עדיין (ישם לב שה 8 וה 12 מאותה סידרה כן שן, כנראה לא הספיקו להגיע לבדוק את ה 14).
לגבי הוספת הדיסק לנאס שלך, כל עוד הגדרת את המערך אצלך כ SHR, תוכל להוסיף כל דיסק בכל נפח:
Huber כתב:
זה שהוא לא ברשימה לא אומר שהוא לא נתמך/יעבוד, רק אומר שהם לא בדקו אותו עדיין (ישם לב שה 8 וה 12 מאותה סידרה כן שן, כנראה לא הספיקו להגיע לבדוק את ה 14).
לגבי הוספת הדיסק לנאס שלך, כל עוד הגדרת את המערך אצלך כ SHR, תוכל להוסיף כל דיסק בכל נפח:
יש לי את ה- 920+ סינולוגי כרגע אני במערך SHR עם 2 דיסקים של 10TB 5400 RPM 256MB
במידה ואני לוקח את ה- 14 בכל מקרה אני לא אנצל אותו אני רק אהנה מ- 10TB נכון?
ההבדל בינהם 20דולר
zaviv כתב:
אוקיי תודה האם מישו יודע להתייחס לשאלה ששאלתי האם אני יהנה מההפרש בין ה- 10ל- 14 כאשר יש לי 2 של 10 ב-SHR?
...
אם יש לך 2 דיסקים של 10TB ואתה תוסיף עכשיו עוד 14TB אז סתם חבל 4TB יזרקו לפח גם בSHR
זה טוב אם זה הפוך, שיש לך 2 דיסקים גדולים מהדיסק השלישי אז אתה נהנה מהכל בSHR.
בנוסף, יש לך כאן מחשבון RAID של Synology, אתה יכול לראות כמה זיכרון יהיה לך לניצול בכל RAID.
zaviv כתב:
אוקיי תודה האם מישו יודע להתייחס לשאלה ששאלתי האם אני יהנה מההפרש בין ה- 10ל- 14 כאשר יש לי 2 של 10 ב-SHR?
...
אם יש לך 2 דיסקים של 10TB ואתה תוסיף עכשיו עוד 14TB אז סתם חבל 4TB יזרקו לפח גם בSHR
זה טוב אם זה הפוך, שיש לך 2 דיסקים גדולים מהדיסק השלישי אז אתה נהנה מהכל בSHR.
בנוסף, יש לך כאן מחשבון RAID של Synology, אתה יכול לראות כמה זיכרון יהיה לך לניצול בכל RAID.
תודה הזמנתי את ה- 14 ההפרש זניח 50 ש"ח.
במידה ואני אוסיף בעתיד דיסק נוסף של 14 לפי המחשבון אני אהנה מה- 14 כרגע אין משמעות
דבר נוסף בסידרת הפרו יש 5 שנים אחריות של אמאזון שזה שיקול נוסף לעומת סידרת הפלוס
zaviv כתב:
בסידרת הפרו יש 5 שנים אחריות של אמאזון שזה שיקול נוסף לעומת סידרת הפלוס
...
שים לב שהאחריות היא לא של אמאזון.
במקרה של כשל ונסיון לממש אחריות אין לאמאזון צד בעניין וצריך לשלוח את הדיסק על חשבונך ל WD בארה"ב.
אני מדבר מנסיון של דיסק WD RED 6T שהתקלקל בתקופת האחריות (במסגרת ה- 3 שנים).
היבואן בארץ לא מקבל דיסקים ל RMA שנרכשו בחו"ל (דיסק של WD. לא יודע מה המדיניות של יצרנים אחרים).
זה אלמנט הסיכון בתמורה למחיר הנמוך יותר.