הי,
מחפש מסך 55 אינץ לחדר משפחה, כלומר לא המסך הראשי בבית לצפייה בטלויזיה סלקום ונטפליקס, אבל מתכנן להוסיף לו פלייסטיישן 5 בקרוב לשימוש בינוני (יש מחשבי גיימינג בבית אז זה יהיה בעיקר למשחקי זוגות או משחקים רגועים יחסית מבחינת קצב רענון).
מעדיף אנדרואיד TV כדי לחסוך בסטרימר.
תקציב: עד כ-2800 ש"ח.
ראיתי את המסך של שיאומי שמאד זול ואנשים מרוצים ממנו, אני רק תוהה אם זה יהיה מספק, בעיקר לגיימינג.
nirzamir כתב:
הי,
מחפש מסך 55 אינץ לחדר משפחה, כלומר לא המסך הראשי בבית לצפייה בטלויזיה סלקום ונטפליקס, אבל מתכנן להוסיף לו פלייסטיישן 5 בקרוב לשימוש בינוני (יש מחשבי גיימינג בבית אז זה יהיה בעיקר למשחקי זוגות או משחקים רגועים יחסית מבחינת קצב רענון).
מעדיף אנדרואיד TV כדי לחסוך בסטרימר.
תקציב: עד כ-2800 ש"ח.
ראיתי את המסך של שיאומי שמאד זול ואנשים מרוצים ממנו, אני רק תוהה אם זה יהיה מספק, בעיקר לגיימינג.
תודה לעוזרים
...
מה זה מספק?
המשחקים ירוצו עליו כמו על כל מסך אחר.
האם המשחקים יראו יותר טוב על מסך אחר? בהחלט! יש מסכי טלויזיות high-end שמתאימים לגיימינג, יש מסכי OLED שמשחקים נראים עליהם פגז...
אבל לא בתקציב שלך.
בתקציב שלך, ומערכת הפעלה אנדרויד, תצתרך להסתפק בדגם סיני בסיסי, דוגמת שיאומי או משהו בסיסי מהייסנס.
מסך ששווה כל אגורה וקולע לתקציב בצורה מושלמת. ואתה מקבל עוד 3 אינץ' על הדרך (מי לא היה רוצה שיגדילו לו בשלושה אינץ'?).
זה כנראה הדגם התקציבי (הזול) הכי מוצלח שיש בארץ. הרבה יותר טוב מדגמי הכניסה של סמסונג (TU למיניהם).
...
מעניין. איך הגעת לדעה הזאת? פשוט לא ראיתי כמעט דיבור ברשת על הדגם הזה.
...
לא ראית דיבור על הדגם הזה ועל פיליפס באופן כללי כי למיטב ידיעתי הם לא מוכרים בארה"ב, אלא בעיקר באירופה עם דגש על מזרח אירופה, בריטניה ואפילו טורקיה. היה לי את הדגם הזה בגרסאת ה IPS ומלבד הרעות החולות של IPS בטלויזיות המסך היה מרשים ביחס להיותו מסך כניסה+ . התאכזבתי מאוד מה IPS אז בירררתי לגבי שדרוג לגודל שיעשה שימוש ב VA. הגרסא של ה VA מביסה את כל דגמי הכניסה של סמסונג בצורה מוחלטת ושומרת על מחיר נמוך. זה דגם מספיק בהיר ל SDR ולאנשים בתקציב HDR רחוק מלהיות עלוב. עם אנדרואיד נוח וסאונד שיחסית לדגם כניסה מפתיע (אבל רע בכללי) זה מסך שלדעתי שווה כל אגורה. אם תולים אותו על קיר לבן אתה מקבל בחינם אמבילייט שיכול לשמש הן כתאורה פסיבית מאחורי המסך והן כאפקטים שמשנים צבע בהתאם לוידאו. אחלה מסך (ואני שוב מדגיש, ביחס למחיר! זה לא מסך עם ביצועים גבוהים).