מסך 55 לחדר משפחה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nirzamir פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

הי,
מחפש מסך 55 אינץ לחדר משפחה, כלומר לא המסך הראשי בבית לצפייה בטלויזיה סלקום ונטפליקס, אבל מתכנן להוסיף לו פלייסטיישן 5 בקרוב לשימוש בינוני (יש מחשבי גיימינג בבית אז זה יהיה בעיקר למשחקי זוגות או משחקים רגועים יחסית מבחינת קצב רענון).
מעדיף אנדרואיד TV כדי לחסוך בסטרימר.
תקציב: עד כ-2800 ש"ח.
ראיתי את המסך של שיאומי שמאד זול ואנשים מרוצים ממנו, אני רק תוהה אם זה יהיה מספק, בעיקר לגיימינג.

תודה לעוזרים :)

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

29/11/2020 21:39  
nirzamir כתב:
הי,
מחפש מסך 55 אינץ לחדר משפחה, כלומר לא המסך הראשי בבית לצפייה בטלויזיה סלקום ונטפליקס, אבל מתכנן להוסיף לו פלייסטיישן 5 בקרוב לשימוש בינוני (יש מחשבי גיימינג בבית אז זה יהיה בעיקר למשחקי זוגות או משחקים רגועים יחסית מבחינת קצב רענון).
מעדיף אנדרואיד TV כדי לחסוך בסטרימר.
תקציב: עד כ-2800 ש"ח.
ראיתי את המסך של שיאומי שמאד זול ואנשים מרוצים ממנו, אני רק תוהה אם זה יהיה מספק, בעיקר לגיימינג.

תודה לעוזרים :)
...
מה זה מספק?
המשחקים ירוצו עליו כמו על כל מסך אחר.
האם המשחקים יראו יותר טוב על מסך אחר? בהחלט! יש מסכי טלויזיות high-end שמתאימים לגיימינג, יש מסכי OLED שמשחקים נראים עליהם פגז...
אבל לא בתקציב שלך.
בתקציב שלך, ומערכת הפעלה אנדרויד, תצתרך להסתפק בדגם סיני בסיסי, דוגמת שיאומי או משהו בסיסי מהייסנס.

nirzamir פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה, אני אשמח לדעת מה המסך הכי קרוב לתקציב שישדרג את החויה בצורה משמעותית..

NIrBB
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

קיבלתי היום TCL 715C שקניתי ב2550. אני ממש מרוצה

Ben-nadav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

03/12/2020 14:28  
NIrBB כתב:
קיבלתי היום TCL 715C שקניתי ב2550. אני ממש מרוצה
...

@NIrBB
תתחדש!
רכשת פיזית או מאתר?
אם השירות היה טוב, אשמח על המלצה (אנחנו מדברים על הגודל 55 או הלכת על 65?)

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #6 

Philips 58PUS8505

Philips = Android TV

מסך ששווה כל אגורה וקולע לתקציב בצורה מושלמת. ואתה מקבל עוד 3 אינץ' על הדרך (מי לא היה רוצה שיגדילו לו בשלושה אינץ'?).

זה כנראה הדגם התקציבי (הזול) הכי מוצלח שיש בארץ. הרבה יותר טוב מדגמי הכניסה של סמסונג (TU למיניהם).

Ben-nadav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

03/12/2020 18:13  
Yuvalfrr כתב:
Philips 58PUS8505

Philips = Android TV

מסך ששווה כל אגורה וקולע לתקציב בצורה מושלמת. ואתה מקבל עוד 3 אינץ' על הדרך (מי לא היה רוצה שיגדילו לו בשלושה אינץ'?).

זה כנראה הדגם התקציבי (הזול) הכי מוצלח שיש בארץ. הרבה יותר טוב מדגמי הכניסה של סמסונג (TU למיניהם).
...
מעניין. איך הגעת לדעה הזאת? פשוט לא ראיתי כמעט דיבור ברשת על הדגם הזה.

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #8 

06/12/2020 0:34  
Ben-nadav כתב:
03/12/2020 18:13  
Yuvalfrr כתב:
Philips 58PUS8505

Philips = Android TV

...
מעניין. איך הגעת לדעה הזאת? פשוט לא ראיתי כמעט דיבור ברשת על הדגם הזה.
...
לא ראית דיבור על הדגם הזה ועל פיליפס באופן כללי כי למיטב ידיעתי הם לא מוכרים בארה"ב, אלא בעיקר באירופה עם דגש על מזרח אירופה, בריטניה ואפילו טורקיה. היה לי את הדגם הזה בגרסאת ה IPS ומלבד הרעות החולות של IPS בטלויזיות המסך היה מרשים ביחס להיותו מסך כניסה+ . התאכזבתי מאוד מה IPS אז בירררתי לגבי שדרוג לגודל שיעשה שימוש ב VA. הגרסא של ה VA מביסה את כל דגמי הכניסה של סמסונג בצורה מוחלטת ושומרת על מחיר נמוך. זה דגם מספיק בהיר ל SDR ולאנשים בתקציב HDR רחוק מלהיות עלוב. עם אנדרואיד נוח וסאונד שיחסית לדגם כניסה מפתיע (אבל רע בכללי) זה מסך שלדעתי שווה כל אגורה. אם תולים אותו על קיר לבן אתה מקבל בחינם אמבילייט שיכול לשמש הן כתאורה פסיבית מאחורי המסך והן כאפקטים שמשנים צבע בהתאם לוידאו. אחלה מסך (ואני שוב מדגיש, ביחס למחיר! זה לא מסך עם ביצועים גבוהים).

nirzamir פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

תודה, הגעתי למסקנה שאם קונים עכשיו מסך שישמש גם לגיימינג, עדיף שיתמוך ב-120 הרץ.
אגב, במה הוא עדיף על השיאומי?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”