היי
הזמנתי את הדגם הזה בעלות של 14,800 שח,
לא סגור אם לא עשיתי טעות, האם המחיר לא גבוהה מידי ביחס לטלויזיות 85 אינטש אחרות שיש היום במחיר נמוך משמעותית.
כלומר האם מה שנותנת הטלוויזיה הזאת שווה את המחיר.
מה דעתכם?
ססמסונג 85q80t
קשה לאמר. הדגם הזה לא נפוץ בהרבה אתרים אז קשה להשוות.29/11/2020 12:10arthurf73 כתב: היי
הזמנתי את הדגם הזה בעלות של 14,800 שח,
לא סגור אם לא עשיתי טעות, האם המחיר לא גבוהה מידי ביחס לטלויזיות 85 אינטש אחרות שיש היום במחיר נמוך משמעותית.
כלומר האם מה שנותנת הטלוויזיה הזאת שווה את המחיר.
מה דעתכם?...
יותר חשוב לשאול אם 85 זה חובה או שהיית מסתפק ב75? כי אז היית יכול לחתוך 5000-6000 ש"ח מהמחיר. לא צחוק..
- BoazSimhony
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
בוא ארגיע אותך, קיבלת מחיר טוב לדעתי.
גם אני רכשתי אותה היום ולחצתי מאד והגעתי ל 14650 . כך שאתה במקום הנכון.
אצלי זה כולל הובלה והתקנת קיר. שגם שווה איזה 400 שח
מבחינת האיכות , אתה יודע, תמיד יש ויכוחים בטלביזיות ברמות האלה. דגמי ה Q אכן יקרים מהדגמים הקודמים.
זה הדגם שמתחרה ראש בראש ב OLED של LG . ויש הטוענים שהתמונה שלו יותר טובה .
ה PC MAGAZINE דירג את הדגם הזה של סמסונג גבוה משמעותית מה SONY דגם 950H או כפי שנקרא באתרים כאן 9505
אני כלשעצמי התלבטתי בין שני דגמים אלו. אכן האנדרואיד בסוני מאד מפתה והפנלים של סוני... אבל בכל מקרה אני עובד עם סטרימר
בכל מקרה, א.ל.מ הראו לי רשימת המתנה של עשרות מזמינים , אין במלאי. אולי מכרו לי סיפור
אבל זו בהחלט TV ברמה גבוהה מאד , אני מניח שלא אתה ולא אני נבחין בהבדלים מה סוני
לגבי הגודל, תמיד תמיד יותר גדול יותר מרשים ונותן חוויה קולנועית טובה יותר. אני מניח שצריך לשבת לפחות 4 מ' ממסך כזה כדי להכיל את כל התמונה
גם אני רכשתי אותה היום ולחצתי מאד והגעתי ל 14650 . כך שאתה במקום הנכון.
אצלי זה כולל הובלה והתקנת קיר. שגם שווה איזה 400 שח
מבחינת האיכות , אתה יודע, תמיד יש ויכוחים בטלביזיות ברמות האלה. דגמי ה Q אכן יקרים מהדגמים הקודמים.
זה הדגם שמתחרה ראש בראש ב OLED של LG . ויש הטוענים שהתמונה שלו יותר טובה .
ה PC MAGAZINE דירג את הדגם הזה של סמסונג גבוה משמעותית מה SONY דגם 950H או כפי שנקרא באתרים כאן 9505
אני כלשעצמי התלבטתי בין שני דגמים אלו. אכן האנדרואיד בסוני מאד מפתה והפנלים של סוני... אבל בכל מקרה אני עובד עם סטרימר
בכל מקרה, א.ל.מ הראו לי רשימת המתנה של עשרות מזמינים , אין במלאי. אולי מכרו לי סיפור
אבל זו בהחלט TV ברמה גבוהה מאד , אני מניח שלא אתה ולא אני נבחין בהבדלים מה סוני
לגבי הגודל, תמיד תמיד יותר גדול יותר מרשים ונותן חוויה קולנועית טובה יותר. אני מניח שצריך לשבת לפחות 4 מ' ממסך כזה כדי להכיל את כל התמונה