מי שהזמין "דגם גהפתעה" שימו לב!!
עפ"י מה שפורסם באתרים השונים, נכתב שניתן להשתמש בטלוויזיה 14 יום ולהחזיר ללא עלות.
עפ"י קבוצת ח.י, ניתן להשתמש ולהחזיר אבל זה כרוך בעלות של 400 ש"ח. (פעמיים הובלה ופעם אחת התקנה.)
ניתנת לכם האפשרות להתחרט, רק ברגע שהגיעו אליכם הביתה ואמרו לכם את הדגם.
הם טוענים כי הם לא יודעים מה הדגמים ומאיזה שנה הם.
בקיצור, לי זה נשמע מאוד מאוד טריקי.
איך זה נשמע לכם?
עפ"י קבוצת ח.י, ניתן להשתמש ולהחזיר אבל זה כרוך בעלות של 400 ש"ח. (פעמיים הובלה ופעם אחת התקנה.)
ניתנת לכם האפשרות להתחרט, רק ברגע שהגיעו אליכם הביתה ואמרו לכם את הדגם.
הם טוענים כי הם לא יודעים מה הדגמים ומאיזה שנה הם.
בקיצור, לי זה נשמע מאוד מאוד טריקי.
איך זה נשמע לכם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
רק בגלל זה אני לא מתרשם מכל ה"אחריות מעולה של יבואן LG"
1. התנהלות שלא מכבדת. מה בעיה להגיד דגם בטלפון ולתת לי להחליט אם אני רוצה או לא רוצה שיבוא לי מישהו לבית?
2. מה הם עושים אח"כ עם המסכים? אנחנו בישראל, ברור לי שלא גורסים אותם או משמידים אותם. תירוץ כמו "מוכרים בגלוי ומציינים שזה מ"תצוגה/מחודש/משומש" אני לא קונה, כי לא ראיתי הצפה של מכשירים כאלה עם אחד הססטוסים המודגשים שכתבתי.
בקיצור, מי שמהלל אותם - עזבו.
לא סתם כשהתייעצתי פה איזו טלויזיה לקנות כתבתי
לא אכפת לי אחריות.
אכפת לי תמורה לכסף שלי.
יש פה לא מעט שמפחדים לקנות ממותג מסוים והולכים אחרי יבואן LG כאילו השירות יגיע עם עיסוי על הדרך.
1. התנהלות שלא מכבדת. מה בעיה להגיד דגם בטלפון ולתת לי להחליט אם אני רוצה או לא רוצה שיבוא לי מישהו לבית?
2. מה הם עושים אח"כ עם המסכים? אנחנו בישראל, ברור לי שלא גורסים אותם או משמידים אותם. תירוץ כמו "מוכרים בגלוי ומציינים שזה מ"תצוגה/מחודש/משומש" אני לא קונה, כי לא ראיתי הצפה של מכשירים כאלה עם אחד הססטוסים המודגשים שכתבתי.
בקיצור, מי שמהלל אותם - עזבו.
לא סתם כשהתייעצתי פה איזו טלויזיה לקנות כתבתי
לא אכפת לי אחריות.
אכפת לי תמורה לכסף שלי.
יש פה לא מעט שמפחדים לקנות ממותג מסוים והולכים אחרי יבואן LG כאילו השירות יגיע עם עיסוי על הדרך.
אני מאוד התאכזבתי מהתשובות שלהם, כאילו אתה "מהמר" על טלוויזיה שאף אחד לא מוכן להגיד לך אפילו איזה דגמים במבצע.... האפשרות שלך להחליט היא באותו רגע שהשליח מגיע, היססת?! פיספסת!
בתור חברה שטוענת לשירות והאחריות הטובים ביותר, הייתי מצפה למעט הגינות.
המינימום היה שלפחות יתנו שבועיים להתנסות עם הטלוויזיה ולהחזיר ללא עלות הובלה והתקנה.
המינימום היה שלפחות יתנו שבועיים להתנסות עם הטלוויזיה ולהחזיר ללא עלות הובלה והתקנה.
נו אבל זה כל הקטע של ה״מצבע״ הזה..למכור ללקוח חלום שאולי דווקא הוא יהיה זה שיקבל מסך חלום בכלום כסף בפועל אף אחד לא יודע אם מישהו קיבל או יקבל כי אין איך לבדוק (בקזינו יש יותר סיכוי זכייה ברור) ולתפוס את הלקוח בביצים ושהוא יצטרך לקבל החלטה קריטית תוך כמה דקות ושרוב האנשים יגידו ״נו פסדר תשאיר את המסך הזה״29/11/2020 20:21nm1 כתב: אני מאוד התאכזבתי מהתשובות שלהם, כאילו אתה "מהמר" על טלוויזיה שאף אחד לא מוכן להגיד לך אפילו איזה דגמים במבצע.... האפשרות שלך להחליט היא באותו רגע שהשליח מגיע, היססת?! פיספסת!
המינימום היה שלפחות יתנו שבועיים להתנסות עם הטלוויזיה ולהחזיר ללא עלות הובלה והתקנה....
בשנים קודמות אנשים (חלקם כמובן) קיבלו מסכים מסדרה גבוהה יותר, בעיקר משנתונים ישנים יותר.29/11/2020 21:45ofirc כתב:נו אבל זה כל הקטע של ה״מצבע״ הזה..למכור ללקוח חלום שאולי דווקא הוא יהיה זה שיקבל מסך חלום בכלום כסף בפועל אף אחד לא יודע אם מישהו קיבל או יקבל כי אין איך לבדוק (בקזינו יש יותר סיכוי זכייה ברור) ולתפוס את הלקוח בביצים ושהוא יצטרך לקבל החלטה קריטית תוך כמה דקות ושרוב האנשים יגידו ״נו פסדר תשאיר את המסך הזה״29/11/2020 20:21nm1 כתב: אני מאוד התאכזבתי מהתשובות שלהם, כאילו אתה "מהמר" על טלוויזיה שאף אחד לא מוכן להגיד לך אפילו איזה דגמים במבצע.... האפשרות שלך להחליט היא באותו רגע שהשליח מגיע, היססת?! פיספסת!
המינימום היה שלפחות יתנו שבועיים להתנסות עם הטלוויזיה ולהחזיר ללא עלות הובלה והתקנה.......
למשל במקום ננו-סל בסיסי (nano80) אתה יכול לקבל SM8600 (המקבילה של Nano85 מהשנה שעברה) או אפילו SM9000.
אם אני זוכר נכון, התגובות של האנשים נעו בין: ״מחיר סביר למסך הזה״, לבין ״אחלה מסך יחסית למחיר״.
אף אחד לא קיבל מסך מרמה נמוכה יותר, ואף אחד לא קיבל OLED בהפתעה.
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... RhcnQ9MzA=
השנה הם גם לא אמרו דגמים אפשריים, אלא טענו שתדע רק כשהשליח מגיע.
מה גם, שבניגוד לשנה שעברה שהיה ניתן להחזיר תוך 60 ימים, השנה צריך להחליט במקום. (אחרת תשלם הובלה פעמיים)
או שהדגמים השנה מאוד מתקדמים ומשתלמים במבצע, או שהם מנסים טקטיקות יותר אגרסיביות.
מה גם, שבניגוד לשנה שעברה שהיה ניתן להחזיר תוך 60 ימים, השנה צריך להחליט במקום. (אחרת תשלם הובלה פעמיים)
או שהדגמים השנה מאוד מתקדמים ומשתלמים במבצע, או שהם מנסים טקטיקות יותר אגרסיביות.