סיפור הזוי עם USHOPS.
היי חברים,
רוצה לשתף אתכם בסיפור שמתנהל כרגע מול USHOPS.
הזמנתי נעלי ספורט של אדידס שהיו במבצע בEBAY בעלות של 69.99$ בחנות הרשמית שלהם(30% הנחה על קנייה של 50 דולר ומעלה). העליתי תצלום חשבונית של PAYPAL לאתר שלהם ושילמתי על המשלוח.
החבילה הגיעה לארץ, ואני מקבל מייל מקרן מUSHOPS, "...נדרשת חשבונית רכישה תקינה + קישור לעסקה / אישור זכיית מכרז / אישור הצעת מחיר שקיבלת במייל מהספק..."
שלחתי את הקישור לנעלי הספורט שקניתי, ושלחתי גם תצלום של ההזמנה בEBAY, וגם מידע שהיה על המבצע הזה, כי הוא הסתיים כמובן.
קרן מגיבה שהיא מעבירה את זה להמשך טיפול במכס.
למחרת קרן שולחת שוב פעם מייל : "בקישור... לא נראה שיש הנחה כלשהי.
מעבר לזה, בחשבונית אין תאור מוצר מלא ( אין צבע ומידה ) ובתיעוד של פייפל שהעלית במקור המידע הזה כן מופיע.זה לא תקין
ה eBay item number ברישור מתאים למה שמופיע בחשבונית אך הערך לא מתאים.
עליך להעביר קישור שמראה את נושא ההנחה שהיתה ב eBay כשקנית את המוצר"
שלחתי מספר אימיילים נוספים, ובקצרה אמרתי לה שמבצעים לא נמשכים לעד, ובנוסף צירפתי את שורות החיוב של המוצר שקניתי והמשלוח מחברת האשראי.
היום מקבל אימייל נוסף:
"אם רכשת את המוצר באיביי עליך להעביר לנו קישור למוצר באיביי שרכשת בו ערך המוצר זהה לערך שמופיע בחשבונית, הערך שעליו הצהרת בחשבונית אינו ערך ריאלי על פי המכס
קישור לאתר ממנו המוצר לא נרכש אינו רלוונטי למכס, נא העבר קישור בו ערך המוצר זהה לערך בחשבונית הרכישה כדי שנוכל להתקדם עם שחרור החבילה במכס
שים לב כי עיכוב במכס גורם לעלויות נוספות"
שלחתי אימייל חזרה, וציינתי שהקישורים של המוצרים נשארים זהים אבל המחירים יכולים להשתנות, במיוחד כאשר יש מבצע,
ואם הם לא מוכנים לשחרר את החבילה, אז שיחזירו אותה על חשבונם למוכר ויחזירו לי את הכסף על המשלוח.
מה נראה לכם?
יש עוד משהו שאני יכול לעשות\לשלוח?
תודה ושבוע טוב.
רוצה לשתף אתכם בסיפור שמתנהל כרגע מול USHOPS.
הזמנתי נעלי ספורט של אדידס שהיו במבצע בEBAY בעלות של 69.99$ בחנות הרשמית שלהם(30% הנחה על קנייה של 50 דולר ומעלה). העליתי תצלום חשבונית של PAYPAL לאתר שלהם ושילמתי על המשלוח.
החבילה הגיעה לארץ, ואני מקבל מייל מקרן מUSHOPS, "...נדרשת חשבונית רכישה תקינה + קישור לעסקה / אישור זכיית מכרז / אישור הצעת מחיר שקיבלת במייל מהספק..."
שלחתי את הקישור לנעלי הספורט שקניתי, ושלחתי גם תצלום של ההזמנה בEBAY, וגם מידע שהיה על המבצע הזה, כי הוא הסתיים כמובן.
קרן מגיבה שהיא מעבירה את זה להמשך טיפול במכס.
למחרת קרן שולחת שוב פעם מייל : "בקישור... לא נראה שיש הנחה כלשהי.
מעבר לזה, בחשבונית אין תאור מוצר מלא ( אין צבע ומידה ) ובתיעוד של פייפל שהעלית במקור המידע הזה כן מופיע.זה לא תקין
ה eBay item number ברישור מתאים למה שמופיע בחשבונית אך הערך לא מתאים.
עליך להעביר קישור שמראה את נושא ההנחה שהיתה ב eBay כשקנית את המוצר"
שלחתי מספר אימיילים נוספים, ובקצרה אמרתי לה שמבצעים לא נמשכים לעד, ובנוסף צירפתי את שורות החיוב של המוצר שקניתי והמשלוח מחברת האשראי.
היום מקבל אימייל נוסף:
"אם רכשת את המוצר באיביי עליך להעביר לנו קישור למוצר באיביי שרכשת בו ערך המוצר זהה לערך שמופיע בחשבונית, הערך שעליו הצהרת בחשבונית אינו ערך ריאלי על פי המכס
קישור לאתר ממנו המוצר לא נרכש אינו רלוונטי למכס, נא העבר קישור בו ערך המוצר זהה לערך בחשבונית הרכישה כדי שנוכל להתקדם עם שחרור החבילה במכס
שים לב כי עיכוב במכס גורם לעלויות נוספות"
שלחתי אימייל חזרה, וציינתי שהקישורים של המוצרים נשארים זהים אבל המחירים יכולים להשתנות, במיוחד כאשר יש מבצע,
ואם הם לא מוכנים לשחרר את החבילה, אז שיחזירו אותה על חשבונם למוכר ויחזירו לי את הכסף על המשלוח.
מה נראה לכם?
יש עוד משהו שאני יכול לעשות\לשלוח?
תודה ושבוע טוב.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
לא יודע מה שלחת להם
אבל למיטב זכרוני באיביי יש סיכום של ההזמנה כולל כל המידע ולא רק חשבונית
וכן ניתן להציג דף היסטורי של המוצר בעת ההזמנה
אני בטוח שיש סיכום של הקניה שלך כולל הפעלה של קופון ההנחה
תשלח כמה שיותר מסמכים ותיעוד אולי תצליח לרצות אותם
אבל למיטב זכרוני באיביי יש סיכום של ההזמנה כולל כל המידע ולא רק חשבונית
וכן ניתן להציג דף היסטורי של המוצר בעת ההזמנה
אני בטוח שיש סיכום של הקניה שלך כולל הפעלה של קופון ההנחה
תשלח כמה שיותר מסמכים ותיעוד אולי תצליח לרצות אותם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אמור להיות לך לינק בתוך איביי לחשבונית הרכישה וגרסא מקבילה של זה ב-paypal, בגדול לא אמור להיות שום דבר אחר חוץ מזה.
אם הם מבקשים עוד, נסה אולי להשיג מסמך רשמי מהמוכר.
אם הם מבקשים עוד, נסה אולי להשיג מסמך רשמי מהמוכר.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

באף אחד מהמסמכים שצירפת, לא רואים את הפעלת הקופון וההנחה שקיבלת,
בתיעוד של העסקה ב אייבי חייב להיות תיעוד של הפעלת קופון וקבלת הנחה...
בתיעוד של העסקה ב אייבי חייב להיות תיעוד של הפעלת קופון וקבלת הנחה...
המבצע חזר29/11/2020 11:12Borderline1 כתב: באף אחד מהמסמכים שצירפת, לא רואים את הפעלת הקופון וההנחה שקיבלת,
בתיעוד של העסקה ב אייבי חייב להיות תיעוד של הפעלת קופון וקבלת הנחה......
https://www.ebay.com/itm/adidas-Ultrabo ... 2749.l2649
https://www.ebay.com/sme/adidas_officia ... 7675.m2197
כפי שאמרתי ההנחה יורדת אוטומטית בעגלה.
אתה רואה קוד קופון כלשהו?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

אני הייתי מצלם מסך של הדגם שקנית במבצע שחזר ושולח לינקים למוצר שיבדקו בעצמם המחיר ...
שלחתי להם. גם צירפתי שוב פעם את החשבונית של PAYPAL בPDF כדי שיוכלו ללחוץ על הקישור ולראות שזה אותו המוצר ואותו המוכר.29/11/2020 12:23Borderline1 כתב: אני הייתי מצלם מסך של הדגם שקנית במבצע שחזר ושולח לינקים למוצר שיבדקו בעצמם המחיר ......
זאת גם לא פעם ראשונה שאני מזמין איתם (אבל בהחלט אחרונה). תמיד הייתי מצרף את העמוד ORDER DETAILS בEBAY והחבילות הגיעו ללא בעיות.
אולי המסקנה שלי לא נכונה אבל או שהם לא יודעים להתנהל מול המכס כאשר יש בדיקה של חבילה כזאת או אחרת, או שהם נפלו על עובד מכס עקשן.
תודה בכל אופן.
יום טוב
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- Borderline1
- חבר מביא חבר

כן, אני יודע שרואים....
גם רואים בפירוש בתמונה שהעלתי.
Item discount -30$
אבל משום מה זה לא מספיק לUSHOPS

שורות חיוב מכרטיס האשראי נשלחו אליהם, וגם לינק של המבצע מטוויטר ודף בSLICKDEALS, כפי שציינתי.29/11/2020 13:59jtk כתב: אפשר גם לשלוח פירוט חיוב מכרטיס האשראי, וכתבות או דיונים בפורום שמדברים על המבצע.
חוץ מזה, נראה לי שבאיביי אפשר לראות גרסה היסטורית של דף המוצר בזמן ההזמנה?...
זה לא עזר.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
לפני כ-3 חודשים היה לי עם USHOPS בדיוק את אותו סיפור. הזמנתי מוצר שהייתה עליו הנחת מבצע. החשבונית ששלחתי תארה בדיוק מוחלט את הפריט ואת ההנחה, אבל לאותה בחורה - קרן - זה לא הספיק. בטלפון אי אפשר להשיג אותם והתשובות שלה בדוא"ל היו לקוניות והיתה תחושה חזקה שאין שם שום ניסיון להבין את העניין.
כיוון שעלויות השחרור + המע"מ וכל האגרות מסביב ש-USHOPS דרשו (למעלה מ-450 שקל) היו יותר גבוהות מערך המוצר עצמו, לא ויתרתי ושחררתי את המוצר ללא העזרה שלהם. זה אמנם קצת טרטור אבל כמובן שלא שלמתי מע"מ וכל העניין הסתיים באגרת שחרור (250 שקל) ומעט דמי אכסון (25 שקלים). העובדה שדרך עמיל אחר הקבלות והחשבוניות שהצגתי כן התקבלו, מוכיחה שיש שם בעיה.
למען האמת, שמעתי על עוד אנשים שנתקלו בבעיות עם USHOPS בדיוק מצב הזה - מוצר שברגיל עולה למעלה מ-75$ ואז יש הנחה לתקופה קצרה שמורידה את המחיר לפחות מ-75$. בסיטואציה הזו USHOPS נעמדים על הרגליים האחוריות ולא מכבדים את החשבוניות עם ההנחות. אולי זו בעיה שלהם עם עמיל המכס או סתם חוסר שירותיות, אבל גם אני לא מתעסק יותר עם USHOPS. יש מספיק שירותים חילופיים לא פחות טובים.
כיוון שעלויות השחרור + המע"מ וכל האגרות מסביב ש-USHOPS דרשו (למעלה מ-450 שקל) היו יותר גבוהות מערך המוצר עצמו, לא ויתרתי ושחררתי את המוצר ללא העזרה שלהם. זה אמנם קצת טרטור אבל כמובן שלא שלמתי מע"מ וכל העניין הסתיים באגרת שחרור (250 שקל) ומעט דמי אכסון (25 שקלים). העובדה שדרך עמיל אחר הקבלות והחשבוניות שהצגתי כן התקבלו, מוכיחה שיש שם בעיה.
למען האמת, שמעתי על עוד אנשים שנתקלו בבעיות עם USHOPS בדיוק מצב הזה - מוצר שברגיל עולה למעלה מ-75$ ואז יש הנחה לתקופה קצרה שמורידה את המחיר לפחות מ-75$. בסיטואציה הזו USHOPS נעמדים על הרגליים האחוריות ולא מכבדים את החשבוניות עם ההנחות. אולי זו בעיה שלהם עם עמיל המכס או סתם חוסר שירותיות, אבל גם אני לא מתעסק יותר עם USHOPS. יש מספיק שירותים חילופיים לא פחות טובים.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
***עדכון***
קרן מUSHOPS שלחה לי אימייל ודרישה לשלם 75$
, שחרור פרטני. (כמחווה שירותית, הם סופגים חצי מהעלות)
וכמובן שהפילה את האשמה עלי, כי שלחתי חשבונית רכישה לא תקינה (זאת לא פעם ראשונה שאני משתמש בשירות שלהם ועד כה חשבוניות של PAYPAL כן היו תקינות והמשלוחים הגיעו ללא בעיות).
לסיכום, לא יודע את מי להאשים בסיפור, אבל פעם הבאה אחשוב 10 פעמים לפני שאני קונה במקום אחר מאמזון, ומשתמש בשירותי שילוח.
קרן מUSHOPS שלחה לי אימייל ודרישה לשלם 75$
, שחרור פרטני. (כמחווה שירותית, הם סופגים חצי מהעלות)וכמובן שהפילה את האשמה עלי, כי שלחתי חשבונית רכישה לא תקינה (זאת לא פעם ראשונה שאני משתמש בשירות שלהם ועד כה חשבוניות של PAYPAL כן היו תקינות והמשלוחים הגיעו ללא בעיות).
לסיכום, לא יודע את מי להאשים בסיפור, אבל פעם הבאה אחשוב 10 פעמים לפני שאני קונה במקום אחר מאמזון, ומשתמש בשירותי שילוח.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
בקיצור, הפילה עליך חיוב של 250 שקל (ובטח לזה יתווספו עוד כמה אגרות קטנות) שהולכים לעמיל המכס עבור עבודה של 3 דקות.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.