שרשור תגובות: ה – XBOX Series X כבר כאן אבל ה-KINECT כבר לא!
-
AvivMustaky
- כתב

- תגובות: 718
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 271 פעמים
ה – XBOX Series X כבר כאן אבל ה-KINECT כבר לא!
https://htmag.co.il/article44244.html
https://htmag.co.il/article44244.html
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78796
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
האמת שאני לא חושב שאנשים כבר מאמינים שזה העתיד של גיימינג. היתה לזה תקופה מאוד פוריה ואחרי זה כולם ירדו מזה...
כך שקשה להגיד שזה מפתיע מישהו.
כך שקשה להגיד שזה מפתיע מישהו.
עדיין לא קמה הפלטפורמה שתחליף את ה WII הישן והמעולה.29/11/2020 12:53oferlaor כתב: האמת שאני לא חושב שאנשים כבר מאמינים שזה העתיד של גיימינג. היתה לזה תקופה מאוד פוריה ואחרי זה כולם ירדו מזה...
כך שקשה להגיד שזה מפתיע מישהו....
לא יודע לגבי העתיד של הגיימינג (אני רחוק מלהיות גיימר) אבל ילדים פשוט מאוהבים ב WII עד היום.
חבל שאף אחד לא הרים את הכפפה.
השוק אמר את שלו - לא רצו את המוצר, לא רצו לקנות משחקים למוצר ולא רצו לפתח משחקים למוצר.
בלי קשר, המצלמות בסלולרים של היום מספיק חזקות וטובות כדי לתחבר ב WIFI DIRECT עם תוכנה ייעודית לקונסולה כדי לשמש כ "קינקט", בטח לדברים כמו משחקי ריקוד.
מה שכן, היו כמו יציאות מוצלחות כמו FRU אבל אין מה לעשות, החיים ממשיכים
בלי קשר, המצלמות בסלולרים של היום מספיק חזקות וטובות כדי לתחבר ב WIFI DIRECT עם תוכנה ייעודית לקונסולה כדי לשמש כ "קינקט", בטח לדברים כמו משחקי ריקוד.
מה שכן, היו כמו יציאות מוצלחות כמו FRU אבל אין מה לעשות, החיים ממשיכים
-
AvivMustaky
- כתב

מסכים שזה לא העתיד אבל מרגיש את החוסר.29/11/2020 12:53oferlaor כתב: האמת שאני לא חושב שאנשים כבר מאמינים שזה העתיד של גיימינג. היתה לזה תקופה מאוד פוריה ואחרי זה כולם ירדו מזה...
כך שקשה להגיד שזה מפתיע מישהו....
ה XBOX 360 עדיין מחובר ועובד לפעמים רק בשביל לרקוד עם ה - KINECT .
-
AvivMustaky
- כתב

פרט29/11/2020 21:45elangab כתב: המצלמות בסלולרים של היום מספיק חזקות וטובות כדי לתחבר ב WIFI DIRECT עם תוכנה ייעודית לקונסולה כדי לשמש כ "קינקט", בטח לדברים כמו משחקי ריקוד....
-
AvivMustaky
- כתב