בעיה חמורה מאוד מאוד בארקוס 404
קניתי את הארוקס 404 אתמול,
הכל טוב ויפה, מחוץ לדבר אחד חשוב מאוד! יש ממש זיופים בסאונד באוזנייה השמאלית... כאילו רעשי לוואי קטנים כאלו באוזן שמאל, זה לא בעיה באוזניות,(ניסיתי בשני אוזניות, וזה גם לא בעיה בשיר)
האם יש פה מישהו בעל הארקוס שגם לו יש את זה?!
אם זה משהו רגיל אצל הארקוסים אז זה ממש ממש לא טוב, וזה פשוט זיוף עצבני ואי אפשר ככה,
מצד שני לא נראה לי הגיוני שחברה כמו ארקוס תוציא נגן ככה לשוק, נכון?!
דחוף אני צריך את עזרתכם....
נ.ב- חבר שלי גם קנה את הארקוס וניסינו את אותו השירים וגם אצלו כולם מזייפים.
פשוט לא יאומן!
הכל טוב ויפה, מחוץ לדבר אחד חשוב מאוד! יש ממש זיופים בסאונד באוזנייה השמאלית... כאילו רעשי לוואי קטנים כאלו באוזן שמאל, זה לא בעיה באוזניות,(ניסיתי בשני אוזניות, וזה גם לא בעיה בשיר)
האם יש פה מישהו בעל הארקוס שגם לו יש את זה?!
אם זה משהו רגיל אצל הארקוסים אז זה ממש ממש לא טוב, וזה פשוט זיוף עצבני ואי אפשר ככה,
מצד שני לא נראה לי הגיוני שחברה כמו ארקוס תוציא נגן ככה לשוק, נכון?!
דחוף אני צריך את עזרתכם....
נ.ב- חבר שלי גם קנה את הארקוס וניסינו את אותו השירים וגם אצלו כולם מזייפים.
פשוט לא יאומן!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כן אני יודע, מחר בבוקר אני אתקשר אליהם, וגם שלחתי אימייל, אבל בכל זאת, זה ניראה לך הגיוני שחברה כמו ארקוס תרשה לעצמה להוציא כאלו מכשירים, אלו זיופים שכל אחד שומע ושם לב אליהם, וזה בלתי נסבל, ממש לא הגיוני.MartinHSabag כתב:אחריות.......
יש פה מישהו שיש לו ארקוס מהדור הזה? האם גם לכם יש את הבעיה הזאת?
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תפנה אליהם אולחנות ממנה קנית!!!!!!!!!
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
קודם כל לנשום. זה תמיד עוזר.omer22 כתב:כן אני יודע, מחר בבוקר אני אתקשר אליהם, וגם שלחתי אימייל, אבל בכל זאת, זה ניראה לך הגיוני שחברה כמו ארקוס תרשה לעצמה להוציא כאלו מכשירים, אלו זיופים שכל אחד שומע ושם לב אליהם, וזה בלתי נסבל, ממש לא הגיוני.MartinHSabag כתב:אחריות.......
יש פה מישהו שיש לו ארקוס מהדור הזה? האם גם לכם יש את הבעיה הזאת?...
לצערנו אפילו עם בדיקות ה QA שמשתפרות מיום ליום , לא תמיד מוצאים את כל המכשירים הלקויים.
תפעיל את האחריות ואני בטוח שיהיה בסדר.
אם כל הכבוד זה לא מכשיר ב 15000 ש"ח.
"שחברה כמו ארקוס תרשה לעצמה להוציא כאלו מכשירים" ? כן - אחרת לא היו נותנים אחריות. קורה. טל"ח.
הקטע כאן הוא שאני קניתי שני מכשירים (אחד לי ואחד לחבר) ושניהם עושים את אותה תקלה, אני באמת אפנה אליהם, אבל זה ניראה לכם בעיה בייצור (במקרה נפל על שניהם) או שזה בעיה בכל מכשירים הארקוס הנ"ל?אורי_ו כתב:קודם כל לנשום. זה תמיד עוזר.omer22 כתב:כן אני יודע, מחר בבוקר אני אתקשר אליהם, וגם שלחתי אימייל, אבל בכל זאת, זה ניראה לך הגיוני שחברה כמו ארקוס תרשה לעצמה להוציא כאלו מכשירים, אלו זיופים שכל אחד שומע ושם לב אליהם, וזה בלתי נסבל, ממש לא הגיוני.MartinHSabag כתב:אחריות.......
יש פה מישהו שיש לו ארקוס מהדור הזה? האם גם לכם יש את הבעיה הזאת?...
לצערנו אפילו עם בדיקות ה QA שמשתפרות מיום ליום , לא תמיד מוצאים את כל המכשירים הלקויים.
תפעיל את האחריות ואני בטוח שיהיה בסדר.
אם כל הכבוד זה לא מכשיר ב 15000 ש"ח.
"שחברה כמו ארקוס תרשה לעצמה להוציא כאלו מכשירים" ? כן - אחרת לא היו נותנים אחריות. קורה. טל"ח....
כי זה פשוט לא ניראה לי הגיוני.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
שניים זה כבר מוזר.
אתה בטוח שזה לא בשיר?
יכול להיות בעיה של מגע עם האוזניות.
אתה בטוח שזה לא בשיר?
יכול להיות בעיה של מגע עם האוזניות.
בטוח ב100 אחוז שזה לא בשיר, ניסיתי במלא שירים וגם בשירים שבאו עם המכשיר, יש מצב שזה בעיה במגע, כי שאני מסובב את החיבור של האוזניות אז הסאונד םתאום מתחזק/מתחלש, אבל הרעשים בסאונד באוזניה השמאלית נשארים כל הזמן.oferlaor כתב:שניים זה כבר מוזר.
אתה בטוח שזה לא בשיר?
יכול להיות בעיה של מגע עם האוזניות....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אוקי, נחכה ליום שלישי ונקווה לטוב בהמשך.אורי_ו כתב:יכול להיות שמישהו עשה קומבינה על היבואן ושלח לו מכשירי ריפרביש.
מה לעשות אנחנו שוק קטן ושמים עלינו דיי קצוץ בעולם. מה כבר הגיע לארץ? שני ארגזים במקרה הטוב.
מעבדה תפתור ותראה....