האם אפשר לבקש מהמתקינים של סמסונג להשתמש במתקן קיר שהכינתי מבעוד מועד?
אני רוצה להתקין את הטלויזיה על זרוע ולא להשתמש במתקן צמוד קיר הסנדרטי שהם מספקים.
(אלא אם כן הוא לא כזה צמוד כי שי לי שקעים מלמטה..אני צריך לפחות 5 ס"מ מהקיר)
האם מנסיונכם יזרמו איתי במידה ואכין להם את המתקן על הקיר וכל מה שיצטרכו זה לחבר לטלויזיה ולתלות אותה?
תודה
האם מנסיונכם יזרמו איתי במידה ואכין להם את המתקן על הקיר וכל מה שיצטרכו זה לחבר לטלויזיה ולתלות אותה?
תודה
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
אני מניח שהם לא יזרמו, כי הם לא התקינו בעצמם, לא מכירים את המתקן ולכן לא יכולים לקחת אחריות על איכות ההתקנה וטיבה.
על כן, תבקש שיפתחו את המסך, תבדוק שהוא עובד ותשים אותו לבד על הזרוע.
על כן, תבקש שיפתחו את המסך, תבדוק שהוא עובד ותשים אותו לבד על הזרוע.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
תודה, אם כך שיתקינו אותו על הסטנד הרגיל ואעשה את זה בנחת בנפרד.26/11/2020 11:05avihuli כתב: אני מניח שהם לא יזרמו, כי הם לא התקינו בעצמם, לא מכירים את המתקן ולכן לא יכולים לקחת אחריות על איכות ההתקנה וטיבה.
על כן, תבקש שיפתחו את המסך, תבדוק שהוא עובד ותשים אותו לבד על הזרוע....
קצת הלחיצו אותי מנגיעות מיותרות במסך בגלל הציפוי השתקפויות הזה שמתלכלך בקלות וקשה לניקוי אז קיוויתי לעשות כמה שפחות מעברים.
מעניין! תודה רבה26/11/2020 11:53Yondalar כתב: אני חושב שאפשר לרכוש זרוע גם מהם, תבדוק עלויות ומה יותר משתלם.
אתה יכול גם לבדוק אופציה של הוספת ספייסרים למתקן צמוד קיר הרגיל, כדי להרחיק יותר את המסך מהקיר....
מניסיון עם אלק פרו כן, אם יש התאמה אז המתקין יסכים26/11/2020 10:40yondon כתב: אני רוצה להתקין את הטלויזיה על זרוע ולא להשתמש במתקן צמוד קיר הסנדרטי שהם מספקים.
תודה...
בזמנו הורדתי את המתקן הישן שלי והטלויזיה הישנה לפני שהמתקינים של LG הגיעו.
המתקין אמר לי אם אני רוצה להתקין את הטלויזיה החדשה על המתקן שלי, שהיה כבר מפורק בצד, כי המתקן שלי יותר טוב, אבל אמרתי שאני צריך אותו כדי להתקין את הטלויזיה הישנה בחדר שינה. אז הוא התקין את מה שהם הביאו איתם.
המתקין אמר לי אם אני רוצה להתקין את הטלויזיה החדשה על המתקן שלי, שהיה כבר מפורק בצד, כי המתקן שלי יותר טוב, אבל אמרתי שאני צריך אותו כדי להתקין את הטלויזיה הישנה בחדר שינה. אז הוא התקין את מה שהם הביאו איתם.
אחלה טוב לדעת! האם גם אתה הכנת להם והם רק חליבור את החלק לגב הטלויזיה ותלו?26/11/2020 14:48JoeJoe כתב:מניסיון עם אלק פרו כן, אם יש התאמה אז המתקין יסכים26/11/2020 10:40yondon כתב: אני רוצה להתקין את הטלויזיה על זרוע ולא להשתמש במתקן צמוד קיר הסנדרטי שהם מספקים.
תודה......