Hisense 65H9G?
טוב אני הייתי מהראשונים שרכשו את הM7000 כשיצאה ולמרות ששירתה אותי טוב.
אפשר להגיד שלא הייתי מרוצה מהרכישה.
היתרונות:
מחיר מול תמורה
חסרונות:
תוכנה גרועה
עדכונים לא מותקנים אוטומטית(ולקח הרבה זמן עד שהוציאו עדכוני תוכנה)
מהר מאוד הופיעו עננים ואורות במסך..
עכשיו אני רוצה להתחדש בטלויזיה 65' ושוב קפץ לי לעין בגלל הביקורות הייסנס למרות שגם כשרכשתי את שלי ראיתי ביקורות מעולות.
השאלה אם הדגם הישראלי M7000 בכלל באותה רמה של האמריקאי H8G?
בדגם H9G אין בעיות של עננים או אורות?
יש חסרון בלהביא טלויזיה אמריקאית לישראל?
יש טלויזיה אחרת בסביבות ה3500 ש"ח יותר טובה?
אפשר להגיד שלא הייתי מרוצה מהרכישה.
היתרונות:
מחיר מול תמורה
חסרונות:
תוכנה גרועה
עדכונים לא מותקנים אוטומטית(ולקח הרבה זמן עד שהוציאו עדכוני תוכנה)
מהר מאוד הופיעו עננים ואורות במסך..
עכשיו אני רוצה להתחדש בטלויזיה 65' ושוב קפץ לי לעין בגלל הביקורות הייסנס למרות שגם כשרכשתי את שלי ראיתי ביקורות מעולות.
השאלה אם הדגם הישראלי M7000 בכלל באותה רמה של האמריקאי H8G?
בדגם H9G אין בעיות של עננים או אורות?
יש חסרון בלהביא טלויזיה אמריקאית לישראל?
יש טלויזיה אחרת בסביבות ה3500 ש"ח יותר טובה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אתחיל בלומר שעדיף לקנות מסך בארץ. ואני אומר את זה בתור אחד שייבא פעמיים טלוויזיה בהצלחה ו-4 פעמים (אותו דגם) ללא הצלחה.
היום אין את המכס על המסכים שגרם להם להיות יקרים ללא פרופורציה כמו בעבר, ולכן אין ממש סיבה לייבא מסך מחו"ל.
טלוויזיות שמיועדות לשוק האמריקאי יכולות לא לתמוך ברשת החשמל, ואז תצטרך שנאי ממיר מתח (250-300 שקל לאחד טוב)
לא תהיה תמיכה ב-DVB (למרות שבארץ זה לא חשוב לדעתי)
יכולות להיות בעיות עם הסמארט (למשל הסמארט של VIZIO הוא geo-locked, ולא עובד בכלל)
חלק מהטלוויזיות לא יודעות לקבל אות 50HZ, ואז לא ניתן יהיה לחבר ממיר יס\הוט. ושידורים אירופאיים עלולים לסבול מ-stutter בגלל אי התאמת קצבי ריענון.
המסך יכול להסדק בזמן משלוח, ואז בזבזת זמן ועצבים (ואולי כסף).
אין אחריות.
צריך להמשיך?
היום אין את המכס על המסכים שגרם להם להיות יקרים ללא פרופורציה כמו בעבר, ולכן אין ממש סיבה לייבא מסך מחו"ל.
טלוויזיות שמיועדות לשוק האמריקאי יכולות לא לתמוך ברשת החשמל, ואז תצטרך שנאי ממיר מתח (250-300 שקל לאחד טוב)
יכולות להיות בעיות עם הסמארט (למשל הסמארט של VIZIO הוא geo-locked, ולא עובד בכלל)
חלק מהטלוויזיות לא יודעות לקבל אות 50HZ, ואז לא ניתן יהיה לחבר ממיר יס\הוט. ושידורים אירופאיים עלולים לסבול מ-stutter בגלל אי התאמת קצבי ריענון.
אין אחריות.
צריך להמשיך?
יש לך המלצה לדגם אחר ברמה/מחיר?24/11/2020 14:58TheCoolest כתב: אתחיל בלומר שעדיף לקנות מסך בארץ. ואני אומר את זה בתור אחד שייבא פעמיים טלוויזיה בהצלחה ו-4 פעמים (אותו דגם) ללא הצלחה.
אין אחריות.
צריך להמשיך?...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני חושב שב-3500 תוכל לקנות רק דגמים כמו Q60T\TU8500 ומקביליהם (NANO80, XH8096 וכו')
כשקנית טלויזיות מחו"ל, מאיפה הזמנת? באיזה משלוח?24/11/2020 18:24TheCoolest כתב: אני חושב שב-3500 תוכל לקנות רק דגמים כמו Q60T\TU8500 ומקביליהם (NANO80, XH8096 וכו')...
תודה על העזרה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
זה היה מאוטלט של טארגט, בזמנו הם עשו משלוחים לארץ.