חיבור 2 יחידות HUAWEI WiFi AX3
שלום,
יש לי שתי יחידות כאלה ואני רוצה שהם יעבדו במצב AP. אני גם רוצה שאחד מהם יהיה "הראשי" והשני משני, כלומר הגדרות ותחזוקה תעשה בראשי והמשני/יים יקחו את ההגדרות מהראשי.
ראיתי הגדרה Intelligent networking שהם קוראים לה Zhilian Settings.
הם מתארים שם בדיוק מה אני רוצה אבל לא ברור לי איך אני מוסיף את היחידה שנייה שתתחבר כמשנית ליחידה הראשונה.
אשמח לעזרה.
יש לי שתי יחידות כאלה ואני רוצה שהם יעבדו במצב AP. אני גם רוצה שאחד מהם יהיה "הראשי" והשני משני, כלומר הגדרות ותחזוקה תעשה בראשי והמשני/יים יקחו את ההגדרות מהראשי.
הם מתארים שם בדיוק מה אני רוצה אבל לא ברור לי איך אני מוסיף את היחידה שנייה שתתחבר כמשנית ליחידה הראשונה.
אשמח לעזרה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 417 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
מצב AP ב AX3 הוא מצב ברידג' ולא מתאפשר MESH (ועוד דברים).23/11/2020 15:54י-א כתב: שלום,
אשמח לעזרה....
מה שאתה רוצה זה MESH אבל בשביל זה צריך לנתק את המשני מהחשמל, להוציא את הראשי ממצב AP ולשים אותו על כל מצב אחר, לעשות RESET למשני ולתת לראשי לעשות את העבודה אחרי PAIRING שלהם כמו במדריך שנתן זיו.
אני כנראה אסתפק במצב ap שכול אחד בשליטה עצמאית.
גם במצב הזה אם מגדירים את שם הרשת והסיסמה זהים אז ניידים עוברים ביניהם באופן חלק.
בקיצור - הנתבים של אפל airport extreme נותנים ניהול מעולה וגם אפשרות לרשת אורחים אבל הם רק ב ac1300 ללא יכולות ה 160 מגהרץ ועוד שיפורים שהכניסו ב ax.
חבל
גם במצב הזה אם מגדירים את שם הרשת והסיסמה זהים אז ניידים עוברים ביניהם באופן חלק.
בקיצור - הנתבים של אפל airport extreme נותנים ניהול מעולה וגם אפשרות לרשת אורחים אבל הם רק ב ac1300 ללא יכולות ה 160 מגהרץ ועוד שיפורים שהכניסו ב ax.
חבל
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 417 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
שמע, בלינקסיס שהיה לי עד שמת היו עוד מליון אפשרויות שאין ב AX3PRO.
מצד שני מסתדר בלעדיהן ועלה בארץ בזמנו פי 8, אני קניתי אותו באמאזון בזמנו במבצע רק בפי 4.
כל העניין עם הראוטרים הסינים האלו זה הערך המדהים לכסף שלהם, אז אין מה להתלונן.
דרך אגב, גם אני במצב AP כי ה ER-X מנהל את הרשת הביתית. לא מוצא עם זה שום בעיה כי יכול לראות ב ER-X את כל מי שמחובר וכמה מושך.
מצד שני מסתדר בלעדיהן ועלה בארץ בזמנו פי 8, אני קניתי אותו באמאזון בזמנו במבצע רק בפי 4.
כל העניין עם הראוטרים הסינים האלו זה הערך המדהים לכסף שלהם, אז אין מה להתלונן.
דרך אגב, גם אני במצב AP כי ה ER-X מנהל את הרשת הביתית. לא מוצא עם זה שום בעיה כי יכול לראות ב ER-X את כל מי שמחובר וכמה מושך.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
זה ממש מאכזב.24/11/2020 21:22integral כתב:מצב AP ב AX3 הוא מצב ברידג' ולא מתאפשר MESH (ועוד דברים).23/11/2020 15:54י-א כתב: שלום,
אשמח לעזרה....
מה שאתה רוצה זה MESH אבל בשביל זה צריך לנתק את המשני מהחשמל, להוציא את הראשי ממצב AP ולשים אותו על כל מצב אחר, לעשות RESET למשני ולתת לראשי לעשות את העבודה אחרי PAIRING שלהם כמו במדריך שנתן זיו....
בדיוק הזמנתי אחד נוסף בשביל לעבוד איתו בדיוק בתצורה הזו של יצירת MESH כאשר שניהם מתפקדים רק כ APs.
בנוסף, אני עדיין סובל מהתופעה שמנורות חכמות (yeelink, LIFX) שמאבדות קשר באופן קבוע עם ה WIFI (למרות שהגדרתי את כולן מחדש על הרשת הנוספת התואמת לאחור). עם ה ARCHER לא היתה שום בעיה כזו.
ארז