ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
Erolv - אולי במקום להציב דרישות פשוט תטרח לקרא את ה FAQ? במקום לדרוש ממני לכתוב שוב ושוב (ושוב - כי אני מעלה לעיתים עשרות דילים ביום) את אותם הדברים, לא נראה לך יותר הגיוני לרכז את כל מה שחוזר על עצמו במקום אחד מסודר? לי זה נשמע הרבה יותר הגיוני...
אני עדיין לא מבין איך הפניה לקריאת התשובה לשאלה זה "לענות בצורה מגעילה".
@Huber - עצה ידידותית לפעם הבאה - בתגובה תשאיר את הלינק ל FAQ בלי מלל נוסף. אני מבין למה אנשים יכולים להפגע מתגובה כמו שכתבת. @Erolv - אתה אמנם לא כותב הרבה, אבל נראה שאתה מספיק ותיק בפורום בשביל להכיר את Huber ולדעת שלא הייתה כוונה לפגוע. הוא כותב עשרות הודעות ביום ולפחות פעם ביום מישהו כותב בתגובות ״המחיר לא נכון, אולי טעות?״ או משהו בסגנון. גם אתה היית משתגע...
@PCingAddict הכל ברוח טובה ובמטרה לעזור. @Huber אני מודה לך על הפוסטים ואני מבין את התסכול לגמרי ולכן הצעתי להחליף את השיטה כי אנשים ימשיכו לשאול את אותה השאלה והוא שוב יצטרך לענות.
אגב עוד עצה לכולם,
הגרף של ה KEEPA ממש יעיל למקרים ובהם יש לכם ספק,
למשל במקרה הנ"ל רואים בבירור שהייתה ירידה מטורפת אתמול במחיר ואז עלייה שוב למחיר ה"רגיל"...
מה שהיה עוזר להבין ש"פספסת" את הדיל (:
Huber כתב:
GMTK - הלינק שנתת זה לא ה PLUS - הוא אכן זול יותר.
מבצע שפירסמתי זה היה ה PLUS בצחיר של ה"רגיל" בגל זה מחיר מדהים.
...
כן בגלל זה ערכתי ותקנתי שזה הרגיל אבל עדיין מחיר פיצוץ
אני מחפש NAS עם קאש אז כונן כזה יבוא אש אבל ממתין קודם שיהיה נאס מתאים אולי השנה יפציצו בדילים לא כמו שהיה שנה שעברה...
אולי יפלו לנו לידיים כן רסיברים
תמשיך לעשות עבודה מצויינת ישר כוח אחי