10% הנחת Black Friday ב-Barista.gr
הי
הזמנתי היום לליט ביאנקה ועוד מספר פריטים מ-Barista.gr
יש באתר הנחת Black Friday משמעותית של 10% על מכונות ומטחנות. בשביל לקבל את ההנחה יש להזין קוד קופון cc10%
קיבלתי שירות אישי מצוין באימייל ואפילו בשיחת WhatsApp מבחור אדיב מאוד בשם Vasilis Tartaris
ניתן ליצור איתו קשר באימייל: [email protected] ובוואטסאפ בטלפון: 306945755025+
תהנו
ליאור
הזמנתי היום לליט ביאנקה ועוד מספר פריטים מ-Barista.gr
יש באתר הנחת Black Friday משמעותית של 10% על מכונות ומטחנות. בשביל לקבל את ההנחה יש להזין קוד קופון cc10%
קיבלתי שירות אישי מצוין באימייל ואפילו בשיחת WhatsApp מבחור אדיב מאוד בשם Vasilis Tartaris
ניתן ליצור איתו קשר באימייל: [email protected] ובוואטסאפ בטלפון: 306945755025+
תהנו
ליאור
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
טורקי ממליץ על יווני.....
ימות המשיח הגיעו (-:
ימות המשיח הגיעו (-:
עידכון: המכונה (Lelit Bianca) הגיעה היום, ארוזה היטב.
מחיר: המכונה כולל משלוח עלתה 6790 ש"ח + 1150 מע"מ + 420 ש"ח "מיסים ועמלות" (הזמנתי כמה פריטים נוספים. לא יודע מה ההשפעה שלהם על המיסים)
שורה תחתונה: 8360 ש"ח (איכשהו נמכר בארץ בחנות אחת במחיר מוזר של 12990 ש"ח). מחיר מצוין הודות ל-10% הנחה (שעדיין תקפה עד סופ"ש הקרוב)
השעה 2:30 בלילה ואני אחרי 3 ניסיונות:
כוס ראשונה - באופן מפתיע התוצאה הסופית בכוס היתה סבירה בהחלט וטעימה אפילו שתוך כדי זליגת הקפה הבחנתי בחוסר אחידות ואפילו בנתזים (משתמש בbottomless)
כוס שניה - ניסיתי להוריד במכה כמה דרגות טחינה וכתוצאה חנקתי את המכונה... אחרי 30 שניות ויתרתי כשהבנתי שהיא לא תנצח במאבק
כוס שלישית - שיפרתי את דרגת הטחינה ויצאה כוס טעימה אבל מעט פחות מהראשונה
יש עוד הרבה מקום לשיפור אבל זאת המכונה הידנית הראשונה שלי (הגעתי מנספרסו). אעדכן בהמשך בפוסט נפרד את הרשמים שלי מהמכונה.
מחיר: המכונה כולל משלוח עלתה 6790 ש"ח + 1150 מע"מ + 420 ש"ח "מיסים ועמלות" (הזמנתי כמה פריטים נוספים. לא יודע מה ההשפעה שלהם על המיסים)
שורה תחתונה: 8360 ש"ח (איכשהו נמכר בארץ בחנות אחת במחיר מוזר של 12990 ש"ח). מחיר מצוין הודות ל-10% הנחה (שעדיין תקפה עד סופ"ש הקרוב)
כוס ראשונה - באופן מפתיע התוצאה הסופית בכוס היתה סבירה בהחלט וטעימה אפילו שתוך כדי זליגת הקפה הבחנתי בחוסר אחידות ואפילו בנתזים (משתמש בbottomless)
כוס שניה - ניסיתי להוריד במכה כמה דרגות טחינה וכתוצאה חנקתי את המכונה... אחרי 30 שניות ויתרתי כשהבנתי שהיא לא תנצח במאבק
יש עוד הרבה מקום לשיפור אבל זאת המכונה הידנית הראשונה שלי (הגעתי מנספרסו). אעדכן בהמשך בפוסט נפרד את הרשמים שלי מהמכונה.
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
תתחדש!
גם המחיר מעולה, 600 ש"ח פחות ממה שזה עלה לי.
כמה דברים שאתה אולי כבר מודע אליהם, אבל ליתר בטחון:
אגב, איזה מטחנה יש לך?
גם המחיר מעולה, 600 ש"ח פחות ממה שזה עלה לי.
כמה דברים שאתה אולי כבר מודע אליהם, אבל ליתר בטחון:
- תוודא שהידית מכוילת, לרוב היא לא מגיעה ככה מהמפעל, אצלי המים הפסיקו כשהיא רק ב-90 מעלות.
- שים לב שתצוגת הטמפרטורה מראה את ה-set point של ה-PID כברירת מחדל, ולא את הטמפרטורה הנוכחית, אפשר לשנות את זה.
- כדאי לכייל את ה-offset בין הטמפ של הדוד לראש, עשוייה להיות סטייה של כמה מעלות, אצלי זה היה 2.
- אם לא יצא לך, ממליץ לך לעבור על הביקורת של ג'ים שולמן מ-home-barista, הוא נותן סקירה מאוד מפורטת (כולל סרטונים), ומסביר על כל הדברים שכתבתי מעל.
אגב, איזה מטחנה יש לך?
- Ori_stiglitz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני שלחתי להם מייל לפני כמה חודשיים ולא קיבלתי תשובה
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
מסתבר שהקופון cc10% עדיין עובד. 1930 ש"ח לפני מע"מ, 2260 ש"ח אחרי מע"מ. לא כולל כאמור עמלות הפתעה.22/11/2020 18:10boren כתב: עם הקופון הזה יוצא שיש להם אחלה מחיר על מטחנה Sette 270Wi. יוצא 2200 ש"ח כולל משלוח ומע"מ בארץ, לא כולל עמלות הפתעה נוספות....
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
תתחדש!01/12/2020 2:43טורקי כתב: עידכון: המכונה (Lelit Bianca) הגיעה היום, ארוזה היטב.
יש עוד הרבה מקום לשיפור אבל זאת המכונה הידנית הראשונה שלי (הגעתי מנספרסו). אעדכן בהמשך בפוסט נפרד את הרשמים שלי מהמכונה....
האם עשו לך בעיות פה בשחרור המכונה?
ביקשו אישורים מסויימים?
שוקל להזמין מהם, רק רוצה לוודא שמדובר על V2 של הביאנקה.
יש ברשותי MaraX כ4 חודשים, אמכור אותה לאחר מכן.
תודה
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

אחרי החוסרים במלאי שהיו למכונות של Lelit, עקב ההשבתה הזמנית של המפעל שלהם, לא נראה לי שקיימת ביאנקה שהיא לא v2 באף חנות. כל המכונות שיש עכשיו כנראה יוצרו אחרי הפתיחה מחדש של המפעל במאי.
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

מה השלב הבא, Decent עוד חצי שנה?
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

שקלת לבדוק הוספה של Flow control kit ל-Mara במקום זה?
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אם משתמשים במצב HX ב-MaraX היא אמורה להתנהג כמו מכונת מחליף חום רגילה ולאפשר הקצפה טובה וקלה (ובמקביל לחליטה) של כמה משקאות מבוססי-חלב זה אחר זה. רק צריך מן הסתם לבצע קולינג פלאש לפני השוט הראשון. זה לא המצב בפועל?
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
כן מתנהגת כמו HX אבל צריך קולינג ארוך יחסית וגם אז אתה לא באמת יודע מה הטמפ בראש ומיכל המים מתרוקן מהר ותכלס מה עשינו בזה.
אני לא אומר שהMaraX לא טובה, מכונה מצויינת, להמון משקאות חלב אחד אחרי השני היא פחות מתאימה, לפעמים הסטימר מאבד לחץ דווקא שצריך אותו.
וחוץ מזה השדרגת מדגדגת
אני לא אומר שהMaraX לא טובה, מכונה מצויינת, להמון משקאות חלב אחד אחרי השני היא פחות מתאימה, לפעמים הסטימר מאבד לחץ דווקא שצריך אותו.
וחוץ מזה השדרגת מדגדגת
בהתחלה תיכננתי לקנות maraX אבל חזיתי מראש שאני אוסיף ערכת Flow ocntrol וגם ערכת Walnut wood ומנומטר בראש
אם מתמחרים את השידורגים האלו הפער בין ביאנקה וmaraX מצטמצם אבל הוא עדיין עומד על כמה אלפים בודדים
אז קיבלתי החלטה לקפוץ ישר לביאנקה ולחסוך שידרוגים והתעסקות
כמו כן השליטה בטמפרטורה גם השפיעה על ההחלטה הסופית
אם מתמחרים את השידורגים האלו הפער בין ביאנקה וmaraX מצטמצם אבל הוא עדיין עומד על כמה אלפים בודדים
אז קיבלתי החלטה לקפוץ ישר לביאנקה ולחסוך שידרוגים והתעסקות
כמו כן השליטה בטמפרטורה גם השפיעה על ההחלטה הסופית

. כשנרשמתי לאתר לא הצלחתי לחשוב על כינוי ורק רציתי כבר להתחבר ולשאול כמה שאלות (בכלל בפורום של רסיברים).
)