שאלה לגבי Z533 של לוג'יטק.
שלום לכולם,
אני רוצה לקנות את הרמקולים האלה למחשב כי יש עליהם כרגע מחיר טוב, בכל ביקורת שקראתי אומרים שהם טובים למעט זמזום מרגיז שנשמע בהם ברגע שלא מתנגן כלום.
האם הזמזום הזה חזק ומפריע? יש למישהו את הרמקולים האלה ויכול להגיד?
אם יש המלצות אחרות עד 500 שח עם טיפה חריגה אז אשמח לשמוע, תודה!
אני רוצה לקנות את הרמקולים האלה למחשב כי יש עליהם כרגע מחיר טוב, בכל ביקורת שקראתי אומרים שהם טובים למעט זמזום מרגיז שנשמע בהם ברגע שלא מתנגן כלום.
האם הזמזום הזה חזק ומפריע? יש למישהו את הרמקולים האלה ויכול להגיד?
אם יש המלצות אחרות עד 500 שח עם טיפה חריגה אז אשמח לשמוע, תודה!
לא אמור להיות רמקול חדש מהחנות שמזמזם. אם כי רמקולי מחשב זה באמת "תחתית החבית" של הרמקולים.
יכול להיות שזה שכתב את הביקורת, הרמקולים שלו פגומים.
ויכול להיות שמדובר בgroud loop, שהיא בעיה חשמלית שהביטוי שלה הוא זמזום.
בשני המקרים הנ"ל ממש לא בטוח שאצלך תופיע הבעיה שהופיע אצל המתלונן המקורי.
בכל אופן אני רואה בלוגיטק יצרן אודיו בינוני ביותר, רציתי להמליץ לך על microlab solo6c / solo7c רק שאני רואה שהם נעלמו מהחנויות משום מה.
אם תמצא בלוחות יד שנייה מה טוב - ייכנס בתקציב וכנראה יישאר לך כסף בכיס.
אם לא תמצא חפש משהו של edifer אומרים שהם טובים. רק קח בחשבון: רמקולים של מחשב עם "סאב" אולי ישמעו "מרשימים" אבל האיכות שלהם בדרך כלל לא משהו, עדיף לקחת מערכת של 2 רמקולים בגודל קצת יותר גדול
(כמו אלה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33250)
בכל אופן אני רואה בלוגיטק יצרן אודיו בינוני ביותר, רציתי להמליץ לך על microlab solo6c / solo7c רק שאני רואה שהם נעלמו מהחנויות משום מה.
אם לא תמצא חפש משהו של edifer אומרים שהם טובים. רק קח בחשבון: רמקולים של מחשב עם "סאב" אולי ישמעו "מרשימים" אבל האיכות שלהם בדרך כלל לא משהו, עדיף לקחת מערכת של 2 רמקולים בגודל קצת יותר גדול
(כמו אלה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33250)
לגבי הרמקולים של לוג'יטק הבעיה הזו מופיעה בכל סקירה שקראתי או ראיתי,22/11/2020 20:36nissimtr כתב: לא אמור להיות רמקול חדש מהחנות שמזמזם. אם כי רמקולי מחשב זה באמת "תחתית החבית" של הרמקולים.
(כמו אלה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33250)...
ולמה מערכת 2.1 למחשב לא תישמע טוב כמו מערכת 2 איכותית? ולגבי מה שהצעת,הם כן מופיעים בארץ השאלה אבל הם לא גדולים מידי לשולחן מחשב? הם איכותיים מבחינת סאב וכו? תודה!
תראה כמה דברים, הדרייברים שאמורים לטפל בתדרים הבינוניים והגבוהים (רוב רובו של הספקטרום) קטנים, הם סוג של שילוב לא מוצלח בין טוויטר ומידריינג', והם גם יושבים בתוך תיבה קטנה (שזו בעיה) שעשויה מפלסטיק בדרך כלל (שזו בעיה), ה"סאב" נאלץ לנגן עד תדרים גבוהים יחסית לסאב "נורמלי" (בגלל שהסטליטים לא ממש יכולים להפיק תדרים נמוכים) ומצד שני האלמנט עצמו קטן ולא ממש יכול לרדת לתדרי סאב באס,
בסופו של דבר מתקבל סאונד עם באסים מודגשים, אבל שלא יורדים נמוך, תדרים גבוהים גם מודגשים, תדרי ביניים לא משהו ובאופן כללי חוסר בפירוט
לאומת זאת ברמקולים בתצורה "רגילה", (2.0) יש טוויטר נפרד, יש וופר נפרד שיודע להפיק תדרי ביניים בצורה לא רעה, יש תיבה בגודל נורמלי... בקיצור לא סתם כבר עשרות שנים בונים רמקולים בצורה הזו.
בסופו של דבר מתקבל סאונד עם באסים מודגשים, אבל שלא יורדים נמוך, תדרים גבוהים גם מודגשים, תדרי ביניים לא משהו ובאופן כללי חוסר בפירוט
לאומת זאת ברמקולים בתצורה "רגילה", (2.0) יש טוויטר נפרד, יש וופר נפרד שיודע להפיק תדרי ביניים בצורה לא רעה, יש תיבה בגודל נורמלי... בקיצור לא סתם כבר עשרות שנים בונים רמקולים בצורה הזו.