רכשתי לאחרונה nakamichi soundsbar 7.2 חיבורים...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
cubes פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
רכשתי סאונדבר nakamichi 7.2 שאמור להגיע אליי בימים הקרובים, וראיתי שכתוב שהוא מתחבר הכי טוב לטלוויזיה עם חיבור hdmi arc, יש ברשותי טלוויזיה של טושיבה דגם toshiba 49l5650vq ורציתי לדעת...
א. מה הדרך הכי נכונה לחבר את המערכת לטלוויזיה מהדגםהזה (לא חושב שיש לי hdmi arc) והאם אני מאבד משהו מהערוצים ואיכות השמע עם החיבור האפשרי?
ב. יש לי ממיר של סלקום master box האם אני יכול לחבר אותו למערכת בדרך כלשהי ואת הטלוויזיה לסאונד בר?

תודה רבה.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2469
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #2 

22/11/2020 2:15  
cubes כתב:
שלום,
רכשתי סאונדבר nakamichi 7.2 שאמור להגיע אליי בימים הקרובים, וראיתי שכתוב שהוא מתחבר הכי טוב לטלוויזיה עם חיבור hdmi arc, יש ברשותי טלוויזיה של טושיבה דגם toshiba 49l5650vq ורציתי לדעת...
א. מה הדרך הכי נכונה לחבר את המערכת לטלוויזיה מהדגםהזה (לא חושב שיש לי hdmi arc) והאם אני מאבד משהו מהערוצים ואיכות השמע עם החיבור האפשרי?
ב. יש לי ממיר של סלקום master box האם אני יכול לחבר אותו למערכת בדרך כלשהי ואת הטלוויזיה לסאונד בר?

תודה רבה.
...
לטלויזיה יש HDMI רק לא ARC. נראה לי שאפשר עם כבל HDMI מHDMI IN לHDMI OUT:
https://www.sony.com.sg/electronics/sup ... s/00014997

cubes פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

22/11/2020 8:21  
Avi_Dagan כתב:
22/11/2020 2:15  
cubes כתב:
שלום,

תודה רבה.
...
לטלויזיה יש HDMI רק לא ARC. נראה לי שאפשר עם כבל HDMI מHDMI IN לHDMI OUT:
https://www.sony.com.sg/electronics/sup ... s/00014997
...
מה לגביי החיבור האופטי כמה אני אעבוד שם?

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2469
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #4 

עדיף HDMI. אם לא יעבוד מאיזו סיבה, תשתמש באופטי.

cubes פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

22/11/2020 12:40  
Avi_Dagan כתב:
עדיף HDMI. אם לא יעבוד מאיזו סיבה, תשתמש באופטי.
...
קניתי כבר טלוויזיה חדשה במקום

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”